09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hoşgeldin
şükür iyiyiz arada ittirme kaktırma hareketleri oluyo en güzel zamanları sanırım hamileliğin

evet canım bence de en güzel zamanları.ağırlaşmaya başlayınca,o ittirme kaktırmalar biraz sıkıntı olmaya başlıyor:)
gerçi ben ilk zamanlar da rahattım,hiç midem bulanmadı,midem yanmadı,aşermedimçok da güzel uyudum,doğumdan bir gece önce bile mışıl mışıl uyuyodum:) oğlum da 4 kg doğdu üstelik,kocaman karnım vardı:)

benimkine artık her bakan bebek erkek mi diyo sivri bi göbeğim var top sokulmuş gibi karnıma

benimkine artık her bakan bebek erkek mi diyo sivri bi göbeğim var top sokulmuş gibi karnıma

o gerçek biliyo musun,ben hiç inanmazdım,ablam kız doğurdu bildiğim J.LOpez poposu olmuştu..erkek bebekte karın sivri,öyle basen falan da çok çıkmıyo..
çok kilo almadın o zaman sen?

o gerçek biliyo musun,ben hiç inanmazdım,ablam kız doğurdu bildiğim J.LOpez poposu olmuştu..erkek bebekte karın sivri,öyle basen falan da çok çıkmıyo..
çok kilo almadın o zaman sen?

3 kilo aldım ama eski kotlarımı falan giyerim yani, bacaklardan ve popodan geçiyo ama düğme kapanmıyo

3 kilo aldım ama eski kotlarımı falan giyerim yani, bacaklardan ve popodan geçiyo ama düğme kapanmıyo

maşallah hiçbişey almamışsın ne güzel.ben ilk 3 ayda 5 kilo falan almıştım sanırım.sigarayı bırakınca coştum tabi
artık o pantolonlardan giyme tatlım,oğluşunu sıkıştırma ...ben sana pantolon bakacaktım di mi yaa,,valla aklımdan çıkmış afedersin. hemen bugün baktırayım ben..

yok canım giymiyorum eski kotları şansıma burda buldum güzel hamile pantolonları, eski kot meselesini şundan söyledim totişten ve bacaklardan kilo almadım göbek gidiyo önde

yok canım giymiyorum eski kotları şansıma burda buldum güzel hamile pantolonları, eski kot meselesini şundan söyledim totişten ve bacaklardan kilo almadım göbek gidiyo önde

ok anladım tatlım.doğumdan sonra çabuk toparlanırsın o zaman sen de..ben normalde de öyle basenli bi tip değilimdir.aslında çok severim şöyle etli butlu:):)
nemişim eğer elbise giyersen ,kendi diktirdiklerimden gönderebilrim sana. aslında çekinirim soramam pek öyle,ama burdan aldığınıa göre..:26:1-2 atne de pantolon vardı galiba..

inşallah ikinci bebeğinde de giyersin canım benim elbiseyle pek aram yok yaa yürümeyi oturup kalkmayı beceremiyorum ama ilerleyen aylarda elbiseyle daha rahat olacağımı düşünürsem bu teklifini hatırlatırım sağol düşünmen yeter

ben 2.yi almayayım sağol,Allah olmayan kadınlara nasip etsin inşallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…