09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Gerçi ne şaşırıyosam
Benim yengem de Çekirge bunla evlenmesin benim kardeşim evlencek Çekirgeyle diyodu

Ben onu cok iyi yerlere getircem sırtına mavi kürk beline silah takıcam kovboy yapıcam

Bahattingillerden olacak yani

abinin karısımı bunu diyen

Evet
Manyaktı galiba
Benim odamda vesikalığın büyük halinden bi foto verirler ya hani hediye babında fotoğrafçılar
O vardı çerçevede
Gitmiş onu telefonuna çekmiş annem görmüş tesadüfen
Napacaktı bilmem diyo, belki de kardeşine atmıştır dediler de
Kardeşi benim resmimi ne yapacak ki merhabadan öteye gitmiyodu tavrım belliydi yani

Bana kesik kesik cevaplar verme! Uzun uzun cümleler yaz. Med olsaydı ne bicim uzun cümleler kurardı
aĞZINI BURNUNU KIRARIM ELİNE VERİRİM GÖRÜRSÜN UZUN CÜMLELERİ :) MED'İ ANCAK SİYASETTE GÖRÜRSÜN CANIM
Ben onu cok iyi yerlere getircem sırtına mavi kürk beline silah takıcam kovboy yapıcam

LA SENİN MAVİ KÜRKÜN VARDA SANKİ BANA VERECEKMİŞ, ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR DİYE SENİN İÇİN SÖYLEMİŞLER

baya manyakmış ayıp olacak ama

seni aldığımıza pişmanız bi dahamı dünür olalım demek varda,
arada kardeş olunca duruyorsun ağzına kilit vurmak zorunda kalıyorsun işte

ay bu ousun ailesi yüzünden iyice sert oldum
saydırasım geliyor hemen

Evet ne karıştırdılar bilmem benim fotomla

Aynen annem öyle diyodu da bize diyodu sadece tabi

yok, o baaddin ben de fırat, hep beni kandırıyor pislik :)

Sende de hiç kanacak göz yok ama neyse

Bahattingillerden olacak yani

En azılı baaddin olacak

Lafına laf beş de ziyade az sus az

Soru : Kaynananız doğumda hastaneye gelmezse ne düşünürsünüz

patron yok, bi yandan evrak kontrol ediyorum bi yandan karadayının sonuna doğru izleyememiştim onu izliyorum DİYE YAZARKEN MÜŞTERİ GELDİ VE BÜTÜN KEYFİMİ BOZDU ÖF.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…