japon style ceketler gomlekler vs aldım
hıc bırı ya bele oturmuyor ya genısler ben anlamadım hepsı cırpı gıbı duruyor yada onların belden asagıları uzun 4-5 parca esyam var bellerı oturmuyor demekkı turk kızlarının fızıgı da guzel :) zaten japonların hepsıının tıpı sunepe gıbı
ben bu sabah bambıden 2 adet cızme aldım bırı 30 tl bırı 70
sımdıde egeye wınne the pooh pike
wınne the pooh battaniye
wınne the pooh nevresim
alasım var da
cocişler yine bir boş dersimde sizlerleyim. bilgisayarım hard diski bozulmuş yenisini haftasonu alabilcez galiba. sizleri özledim bebişlerim. bloga da yazamaz oldum, resmen taş devrinde gibiyim
Paypalla mı alıyosun ay beni de heveslendirdin, deri ceket beğendim gg de 150 lira ebayda 15 dolar.
neyi?..........
neyi laa patlıcan ne dıyon sen
ben eylemın nasıl edıldıgını unuttumah kocama vah kocama
evet beybim..ben çok alışveriş yaptım ebaydan..hiç sorun yaşamadım..bu aldıklarımı gümrükte bekletiyorlar heralde ama gelir..geç gelecek gibi biraz..
zaten eğer gelmezse paypal paranı iade ediyormuş.
satıcının itibar puanı yüksek olsun yalnız..bir de freeshipping seç..türkiyeye yollayıp yollamadıklarına dikkat et..
Elimi olum elimi ahahahahahah
japon style ceketler gomlekler vs aldım
hıc bırı ya bele oturmuyor ya genısler ben anlamadım hepsı cırpı gıbı duruyor yada onların belden asagıları uzun 4-5 parca esyam var bellerı oturmuyor demekkı turk kızlarının fızıgı da guzel :) zaten japonların hepsıının tıpı sunepe gıbı
ben bu sabah bambıden 2 adet cızme aldım bırı 30 tl bırı 70
sımdıde egeye wınne the pooh pike
wınne the pooh battaniye
wınne the pooh nevresim
alasım var da
manuel dıyosun ha utanmaz senı
Güle güle giy bambiden bana gına geldi. O aldıklarını sadece bir sene giyersin seneye bi garip oluyo kalıbı.
Bebişimmm akıllı bıdığımmm kvsinin gülüüüü
Tmm anladım da paypal maypal kim uğrascak lakac günde gelliyo o.
evet o benim :82:
inciden bot aldıydım trendyoldan siparişimi iptal etmişler şimdi de bambiden beğendim nasıl sizce?
ben zaten bi sene giyyom ikinci sene sıkılırım hee bana deme onçin öyle elmoş
:) sizi bi gün fünyeyle patlatıcam
Ortalama 10 günde gelir..En fazla 20 gün..Fazlası olmadı bana şimdiye dek.
Ben daha kış gelmeden ohhhhh bu sene de giyerim bi iki kez diyorum ne bilim iyisini alırım iki sezoun giyerim ya da gönlüm gectiyse birine veririm. Eğer bot ise all ama cizme ise alma.
Ne işler karıştırdığını cevaplamamak adına yine şiddet uyguluyo
Bunun çocukluğuna inmek şart
Ne işler karıştırdığını cevaplamamak adına yine şiddet uyguluyo
Bunun çocukluğuna inmek şart
Okey oynuyorum elin adamlarıyla
bot bot geçen sene hotiçten almıştım sıkıldım şimdi bordo istiyo canım
Çeko naber
Namıssız
Yalnız asılmasınlar diye erkek adıyla kaydoldum :) bir küfrediyorum aklın dururahahahahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?