09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Güle güle giy bambiden bana gına geldi. O aldıklarını sadece bir sene giyersin seneye bi garip oluyo kalıbı.

cocişler yine bir boş dersimde sizlerleyim. bilgisayarım hard diski bozulmuş yenisini haftasonu alabilcez galiba. sizleri özledim bebişlerim. bloga da yazamaz oldum, resmen taş devrinde gibiyim

Bebişimmm akıllı bıdığımmm kvsinin gülüüüü

Paypalla mı alıyosun ay beni de heveslendirdin, deri ceket beğendim gg de 150 lira ebayda 15 dolar.

evet beybim..ben çok alışveriş yaptım ebaydan..hiç sorun yaşamadım..bu aldıklarımı gümrükte bekletiyorlar heralde ama gelir..geç gelecek gibi biraz..
zaten eğer gelmezse paypal paranı iade ediyormuş.

satıcının itibar puanı yüksek olsun yalnız..bir de freeshipping seç..türkiyeye yollayıp yollamadıklarına dikkat et..

zaten uzun sure gıymeyı sevmıyorum bu kısı cıkarsın yeter :) ben suet bı cızme ıstıyordum soyle ucuzcana ben sepete atana kadar tukendı uyuz
bot almıstım gecenlerde bambıden goren bır daha bakıyro halbukım cogu kısıde vardır

Tmm anladım da paypal maypal kim uğrascak la kac günde gelliyo o.

Bak o konuda ben de sıkıntı çektim..boylar konusunda ama..hepsi bizden kısa boylu heralde. elbide mesela, hatunun dizinden biraz yukarda duruyor, ben de maksi mini gibi duruyor..tunikler de öyle.

bele oturmama sorunu yaşamadım hiç, yaşayacağımı sanmıyorum bu kiloyla

Güle güle giy bambiden bana gına geldi. O aldıklarını sadece bir sene giyersin seneye bi garip oluyo kalıbı.

Bebişimmm akıllı bıdığımmm kvsinin gülüüüü

evet o benim :82:

inciden bot aldıydım trendyoldan siparişimi iptal etmişler şimdi de bambiden beğendim nasıl sizce?

ben zaten bi sene giyyom ikinci sene sıkılırım hee bana deme onçin öyle elmoş

link vermemişim

http://www.trendyol.com/Hakiki-Deri-Bordo-Bot/UrunDetay/19431/4145558

Son düzenleme:
evet o benim :82:

inciden bot aldıydım trendyoldan siparişimi iptal etmişler şimdi de bambiden beğendim nasıl sizce?

ben zaten bi sene giyyom ikinci sene sıkılırım hee bana deme onçin öyle elmoş

Ben daha kış gelmeden ohhhhh bu sene de giyerim bi iki kez diyorum ne bilim iyisini alırım iki sezoun giyerim ya da gönlüm gectiyse birine veririm. Eğer bot ise all ama cizme ise alma.

bot bot geçen sene hotiçten almıştım sıkıldım şimdi bordo istiyo canım

Tmm al zaten alıcan

Ben de gecen gün bi kızın ayagında cok zarif bi cizme gördüm, topuklu önden bağcıklı fln, soramadım da bulamadım da icimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…