09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Merve dek dur hele
Biz vermicez ki seni
Yaşın daha 20
Dört dörtlükte adam olsa, gözünü oyarlar valla ailesi cartı curtu
25 e kadar vermiyorum ben kimseyi

Ohh bana sahip çıkan biri oldu şimdi
Gitmeyecem o yaşa kadar zaten çek o evliliğe ikna edene kadar gitmeyecem zaten yaşlarımız küçük diye istemiyor oda evlenmeyi..
Zamanı gelince yalvartacam evlilik için

Ohh bana sahip çıkan biri oldu şimdi
Gitmeyecem o yaşa kadar zaten çek o evliliğe ikna edene kadar gitmeyecem zaten yaşlarımız küçük diye istemiyor oda evlenmeyi..
Zamanı gelince yalvartacam evlilik için

O diye de şartlama kendini
Birgün biriyle olursa 25 ten sonra olur diye bak
Bulunmaz hint kumaşı değil kimse

Ben bişey daha sormuştum
Yazdınızsa görmedim

Süt iç diyosunuz ya
Hangi sütten
Bu marketlerdeki sağlıklı değil ki

Olabilir
Ben senin bana bilmeden BA gönderişini sevdim
Ben kimseye göndermem, ancak beni ararlarsa cevap veririm :)
Ben bişey daha sormuştum
Yazdınızsa görmedim

Süt iç diyosunuz ya
Hangi sütten
Bu marketlerdeki sağlıklı değil ki

pastörize süt ve pastörize süt ürünlerinden başka hiçbir süt ürünü tüketmeyeceksin, aldığın peynirin bile üzerine bak pastörize sütten mi yapılmış diye. yoksa sütün içinde bulunan bir bakteri düşüğe sebep oluyor ki bu da pastörize sütte olmayan bir bakteri.

Bende aramam toplu mail atarım
İster cevaplasınlar ister cevaplamasınlar
Dönmeyeni kızlar arıyo ben arasam kesin kavga çıkartırım mail attık yine de dönmediniz de diye sokuştururum diye

Pastörizesini alıcam her şeyin yani
Süt, yoğurt, peynir

İşkence düzenlesen de sonucu değiştiremeyeceğin icin bişi yapma bence. En büyük tepki tepkisizliktir
yok ben ona ısrarla hediye bile istemediğimi, hatırlamasının ve kutlamasının yeterli olduğunu söyledim, geçen yıl çok kırılmıştım çünkü ertesi gün kutlayacağını söylemişti ve yine bişey yapmamıştı. Yani öyle süslü masalar, patlayan havai fişekler falan istemedim hiç, bu kadarını da bana çok görüyorsa eğer bedelini öder :)

evet süt ve süt ürünlerinde pastörizeden başka birşey tüketme.

O zaman pıcağı nerden takacağını biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…