09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Turkcell'den aradılar dün telefon alma hakkım olmuş T40 modeli için,ayda 53 lira imiş 24 aykalma şartı varmış

Elmik sağol canım, fikirlerini önemsiyorum.

Sildim resmi.

Öyle bi söyledin ki fikirlerinin ağzına edeyim der gibi ahahahahah

Ben böyleyim biraz nickim. Ortacıyım. 3 günlük dünya salak görümce yüzünden kocamı asla üzmem.

canımmm benım üzülme stres yapma herşeyde bir hayır vardır inan bana

Sağ üstteki olabilir de sen niye bana gelinlik giydirmeye calısıyosun

Offf cok üzüldüm, epeydir de emek verdin sen oraya ya. Ama Allah size baska bir kapı daha acmış. Dilediğin gibi olsun inş hersey

İnşallah kızlar yaa sagolun...İşte eşimin alacağı zam içimi ferahlatıyor işten çıksamda en azından beni fazla üzmez..

Şu arabadan dolayı borcu bir bitirirsem rahat nefes alacağım

Öyle bi söyledin ki fikirlerinin ağzına edeyim der gibi ahahahahah

Ben böyleyim biraz nickim. Ortacıyım. 3 günlük dünya salak görümce yüzünden kocamı asla üzmem.

olabülü, fikirlerinin .... :))))

elmik ben de öyleyim senin gibi ortacıyım, dediğini çok yaptım inanki, gerçekten çok yaptım ama. artık gına geldi diyim, yoksa ben öyle kolay kesip atmam.

Sağ üstteki olabilir de sen niye bana gelinlik giydirmeye calısıyosun

Offf cok üzüldüm, epeydir de emek verdin sen oraya ya. Ama Allah size baska bir kapı daha acmış. Dilediğin gibi olsun inş hersey

Bilmiyorum ama çok pis içimden geliyor .)

olabülü, fikirlerinin .... :))))

elmik ben de öyleyim senin gibi ortacıyım, dediğini çok yaptım inanki, gerçekten çok yaptım ama. artık gına geldi diyim, yoksa ben öyle kolay kesip atmam.

Ama artık evin ayrı yolun sapa. O zaman yaptıkların cok yerini bulamamıs ama artık kapını kapadığında onlar dısarda kalır
ben de samsung s4 istiyorum :26: alsam mı almasam mı kararsızım

Ben samsung almam aslaaaaahaaa ayfoncyum

Bilmiyorum ama çok pis içimden geliyor .)

Manyak git baskasına giydir ben giymem gelinlik bi daha

İnşallah kızlar yaa sagolun...İşte eşimin alacağı zam içimi ferahlatıyor işten çıksamda en azından beni fazla üzmez..

Şu arabadan dolayı borcu bir bitirirsem rahat nefes alacağım

Daha sabah okudum

Rabbim kimseye taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş.

Rahat ol iş her türlü bulursuın

nasibin neyse onu yaşarsın yersin prem...

rabbim yeterki hastalık vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…