09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

oha nick cüs kızım cüşş przrvtf ahahahahahha

wwuu yavaş tavaş tabii
yakında
tşk ü teşekkür diye okuyamamıya bilir o zaman

ajhahahahahahha cok fenasın zib

kız kız diyip durdun al erkek işte actı bacakları alın bakın der gibi

onun pipisini koparalım biz

16. haftada gitcem kesınleşcek ama çük varsa yanılma olmaz diyolar bencede öyle ama bakalım bellıde olmaz,ben bu oğlanı evlendirmem de şimdi ugrasamam elın kızlarıyla

sen bANA kıyamazsın

Sen bu kandırıkçılara bakma
Hala bildiğin o eski masum Çekim ben
Diye yerine siye yazmışım küfür dediler
Ben ne anlarım küfürden
Lolo siye gurban olim lolo da vardı bi siye dedim o mu
Güldüler bana
Eziklediler
Bunu onların yanına bırakma
Çıkmam lazım
Görüşürüz

Onlara nanik Sana by by ziboş

Benden kurtulmak mı istiyosun UI alayım mı yeni nick U1 ahahahah

selam badim bebişim beni özledin mi

ösledim :) En çok ben özledim hatta o kadar özledim ki ben şimdi kime bulaşacam 6 ay didim bile...
alınanlar bile oldu :))))) enle uğraşması ayrı zevk veriyo naparsın :)

benim bebek sanırım kız içime öyle doğuyor zaten pek nazlı kime çektiyse

ziboş kız çocuklarında bu tarz lekelenmeler falan çok yaşanıyomuşş artık hurafemi gerçekmi bilemiyorum

bana da kız diyo doktor ama %90 dedi daha kesinleşmedi küçük olduğu içitam emin olamıyorum süpriz yapmazsa kız sanırım

ben hamile olduğumu öğrendikten sonra kalçam değişik şekilde genişledi kocaman oldu her gören kızın olur diyolardı bu tarz ufak tefek işaretler varmışş,

oyy oyy kıyaamaaam hiç ben sana tü kaka onlar bakma sen onlara ballı lokmam
severim ben seni bağrıma basarııım

oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım ben çook çook rahattım ama bu bi garip hayırlısı ile su 4 ayı atlatsam rahatlıcam

nikim benim hala lekelenmem devam ediyor
ve bu ilaç azıma tükürüyor baş dönmesi mide bulantısı ve uykuu
Zibidi doktor ne diyor lekelenme durumuna? Hiç yaşamadım bilmiyorumki :26: ilaç ne içiyosun progestan mı?
oha nick cüs kızım cüşş przrvtf ahahahahahha
kızım ben onu 1 defa gördüm hayatımda. lisede abaza erkekler sınıfa getirmiş, sınıfta bikaç zilli vardı onlara gösterdiler bunlar da güldü falan. ben anlamadım tabi, sonra bana seslenip "nick bu ne sence" dediler, dedim ne bileyim ben balon mu neyse artık. o zamanlar bile herkes biliyormuş :/ bi gördüğüm odur işte.

ay bide ben ne anlarım falan demez mi... herkesi kekleyebilirsin ama bizi asla, bak bakim bizde o göz var mı >>>

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)

ama sayfada yazan yok buda güzel :) neredesiniz?? önüm arkam sağım solum sobe saklanmayan ebe!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…