09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

İyiyim cnm ben, sakindi kızılay dün. Daha doğrusu 10 kişi bir araya gelemedk, getirtmediler. Hep ara sokaklardaydık. Kötüydü.

Günaydın ablacım

Günaydın hayatım,dün krışmış yine ankara demi haberlerde gösterdi,ne olacak böyle memleketin hali..Sende gidip gelirken dikkatli ol canım

Dinlemiyor ya, fasa gitmiş hala ordan kafa tutuyor, kendi halkıyla inatlaşıyor. Sarıp sarmalamak bu kadar mı zor.

Ben acamıyorum, nedir iceriği?
kelime oyunu yarışması
Orantısız zeka
Gezi Parkı direnişlerinin sekizinci gününde televizyon ekranları yaratıcı bir eyleme sahne oldu.
Bloomberg HT sunucusu İhsan Varol, birçok sanatçının ve ünlünün destek verdiği Gezi Parkı eylemlerini programına sorduğu sorularla taşıdı.
Yarışmacılara "dikdatör, despot, orantısız, çapulcu, hukuk, twitter, biber gazı, polis, toma, gözaltı, gaz maskesi" gibi kelimleri soran İhsan Varol program boyunca verdiği mesajlarla protestolara destek verdi. Polis şiddetini eleştiren Varol'un birbirinden ince mesajları ekran başında olduğu kadar sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve Twitter'da da TT listesine girdi.
Varol'un sorduğu sorulardan bazıları şöyle:

Bir olay bir olgu üzerine bilgilendirme amaçlı haber hazırlaması beklenen kişi
-haberci

Beşiktaş'ın şövalye ruhlu semt çocukları
-Çarşı

Cumhur kelimesinin eş anlamlısı-
-halk

Baş belası olarak tanımlanan sosyal ağ ve mikroblog sitesi
-twitter

Basın, yayın ve haberleşme ile sinema ve kitap yapıtlarının hükümetçe denetlenmesi ve kısıtlanması
-sansür

Göz, burun, ağız ve akciğerlerdeki mukus zarlarına saldıran maddenin en gevşek halindeki silah, oleoresin capsicum
-biber gazı

Kendini beğenme, büyüklenme başkalarından üstün tutma anlamındaki söz
-kibir

Karşı koyma, vazgeçmeme işi
-direniş

Sağduyusunu kaybetmiş, "güç kullanımını" niteleyen söz
-orantısız

Bütün siyasi yetkileri kendinde bulunduran kimse
-diktatör

Son düzenleme:

Böyle zekice yapılan seylere bayılıyorum. Herkes kendince tepkisini dile getiriyor. Cok beğendim

Daha beter olmasın da diyecem de oldu bile baksana

Evde yaşlı anam babam birde kız evladım var abla..
ben millet gibi cesur yürek olamıyorum.Olamam çünki bu konularda bedeli gene halk öder.
Sivil öder masumlar kadınlar cocukalr öder.
ben kaybedecek çok şeyi olan biriyim o yuzden çıkıpta bunları yapamam
tepkimi kurşun gibi sandıkta veririm geçerim.
Günlerdir bakıyorum ülkeme ne oldu şimdi ?

Fotograflar resimler...biten hayatlar..olmadı abla olmadı.

Günaydın kızlar
İstenilen oldu bizi bize düşürdüler
Şimdi geldim, otobüste yine kavga vardı

Dinlemiyor ya, fasa gitmiş hala ordan kafa tutuyor, kendi halkıyla inatlaşıyor. Sarıp sarmalamak bu kadar mı zor.

Kuzum bir liderden bu kadar şikayetçi ise halk seçimde açar kutusunu yollar.
Bu şekilde olmasına ne olursa olsun karşıyım borsa tepe taklak bunlar
yine ötv mtv ztv olarak bizden çıkacak. ne acıki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…