Ooooooooo 16 gündür yoktuk hacı parkon, yokluğumu hiç farketmedin mi, 2 gün önce döndüm yurda
Ayrılamıyorum
Hoşgeldin hacım, sefalar getirdin.
Bu aralar hep yoksun be canım sen, ondan bilemedim.
Ordada ayrılmaya karar vermediysen vardır bir hayır bence , iyi düşün.
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ NAAAAAAAY DIIIIIIIIIIIIINNNN
Millet işe giderken bile benim kadar erken kalkmıyordurNapayım, sevmiyorum güne geç başlamayı. Zaten doktora gitcem bugün çarpıntı için, bi sorun yokta doğum doktorum ilaç istememi söyledi doğumda bu kadar çarpıntı sakıncalı dedi.
Lakin şu kalbe ultrasonla bakma işi canımı sıkıyor, normalde muayene öyle midir bilmiyorum ama en son ekimde muayene olmuştum çok canım yanmıştı, ultrasonu öyle çok bastırdıki resmen dişimi sıktım göğsüm 1 hafta sızlamıştı :26:
GÜNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYDIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNN Nickim, sana da
Ben de gece 2 de uyudum,bugün 7.30ta gözlerimi açtım. Alkol aldığım zamanlar azcık uyku bile yetiyor
Geçmiş olsun şimdiden. Evet çarpıntı önemli . İhmal edilmez.
Hiç kalbime ultrasonla baktırmadım fakat evet bastırmalarından ben de hoşlanmıyorum. Çişe sıkışıyorum bir de yumurtalıklarıma öyle bastırıyor ki .... Kist var mı diye bakarlarken ?, bir kere o kadar sıkışıktım ki, doktora dedim "azcık daha bastırırsanız, burayı temizlemek zorunda kalırsınız çünkü saldım salıcam"
Hahahahahhaaz kaldı altına mı yapıyordun
Ya böyle göğsümün altına altına öyle çok bastırıyorki, resmen dişimi sıkıyorum ama katlancaz artık :/
O kadar çok sıkışmıştım ki , yumurtalıktan sonra göğsüme bakacaktı ,göğüsteki kistlerim için, dedim "doktor iki dk beni bırak ben wcye gidip gelem sonra bak göğsüme"Çok kötü.
Ne bileyim ilk defa ultrasona girmiştim o gün, hemşire geldi "sıkışık mısın ?" dedi. Ben de benden önce yaşlı daha acil birini alcak sandım.
Yok acelem yok tarzı "değilim" dedim. Aslında çişim vardı yani. Daha sonra da fazladan bekletti beni. Dedim gidiiyim tuvalete gireyim, en baştan içeyim su ben böyle olmaz
Ama bırakmadılar sonuç; altıma ediyordum neredeyse
Bence bu sefer bastırmayacaklar öyle, o sert bir doktormuş herhalde.
Göğsünde kist mi var :26:
İvit , ama doktor o zaman önemli bir şey değil ama yine de istersen alalım demişti.
İki tane. 18 yaşında filandım. Valla 6 yıldır duruyorAma kötü olsa gösterirdi kendini herhalde . Kist mi diyorlar kitle mi? Bilemedim. Olurmuş genç kızlarda.
Aman aman ihmal etme sakın, düzenli muayene ol. Allah korusun tehlikeli bi bölge çünkü.
Ben kaçtım gidiyorum doktora
İvit , ama doktor o zaman önemli bir şey değil ama yine de istersen alalım demişti.
İki tane. 18 yaşında filandım. Valla 6 yıldır duruyorAma kötü olsa gösterirdi kendini herhalde . Kist mi diyorlar kitle mi? Bilemedim. Olurmuş genç kızlarda.
Herkese günaydın :))
Bir zararı yoksa dokundurmaman en faydalı olandır, cerrahiye hiç gerek yok :)
Günaydıııın :)
Aynen bir zararı olmadığını söyledi ben de elletmedim
Gerçi o gün muayene olurken iki farklı doktor elledi.
Çok utanç vericiydi 18 yaşımdaydım, çok utanmıştım
O zaman ki yaşlarda can sıkıcıdır bu durum ama sonuçta sağlığın için ve adamlar inan bana günde kaç meme elliyorlar :) onlar için meme değil yağ kitlesi bildiğin :))) salla gitsin..
GÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ NAAAAAAAY DIIIIIIIIIIIIINNNN
Millet işe giderken bile benim kadar erken kalkmıyordurNapayım, sevmiyorum güne geç başlamayı. Zaten doktora gitcem bugün çarpıntı için, bi sorun yokta doğum doktorum ilaç istememi söyledi doğumda bu kadar çarpıntı sakıncalı dedi.
Lakin şu kalbe ultrasonla bakma işi canımı sıkıyor, normalde muayene öyle midir bilmiyorum ama en son ekimde muayene olmuştum çok canım yanmıştı, ultrasonu öyle çok bastırdıki resmen dişimi sıktım göğsüm 1 hafta sızlamıştı :26:
Hayırlı haberlerle gel inş bişi cıkmaz. Kalbe ultrasonla bakıldıgını ilk defa duyuyorum. Bi de sen de et yok ya ondan acımıstırKemik torbası
Herkese günaydın :))
Bir zararı yoksa dokundurmaman en faydalı olandır, cerrahiye hiç gerek yok :)
bir bilen yok muuupro kart için ödemeyi yaptım 30 tl diyodu , sonra başvuru için tıla diyor onu da yaptım şimdi de başvurunuz ulaştı ödeme için tıklayın diyo oda 15 tl :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?