bende bir ilçenin belediyesindeyimkullanıcı kontrol panelinden yapacaksın karıstır azıcık
evet canlarım hamileyim. Allah tamamına erdirirse ben de anne olucam inş. Bekar anne :d
kadesadan hic habeirm yok ki benimdün geldim buraya da nolmuş
evet yağmurcum ya, aslında kesenin arkasında kanama alanı yok ama kanama var nerden geliyo bilmiyoruz progestan kullanıyorum ara ara da kırmızı kanama geliyor geriliyorum
her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum. Geldi mi fln diye.
Simdi raporluyum ama ilerde ne olur bilemiyorum ki, inş bişi olmaz da işime dönerim evde sıkılıyorum cünkü
çsgbdeyim cnm ben sen nerdesin
kullanıcı kontrol panelinden yapacaksın karıstır azıcık
Evet canlarım hamileyim. Allah tamamına erdirirse ben de anne olucam inş. Bekar anne
Kadesadan hic habeirm yok ki benimdün geldim buraya da nolmuş
Evet yağmurcum ya, aslında kesenin arkasında kanama alanı yok ama kanama var nerden geliyo bilmiyoruz progestan kullanıyorum ara ara da kırmızı kanama geliyor geriliyorum
Her tuvalete gittiğimde kontrol ediyorum. Geldi mi fln diye.
Simdi raporluyum ama ilerde ne olur bilemiyorum ki, inş bişi olmaz da işime dönerim evde sıkılıyorum cünkü
ÇSGBdeyim cnm ben sen nerdesin
kullanıcı kontrol panelinden yapacaksın karıstır azıcık
Evet canlarım hamileyim. Allah tamamına erdirirse ben de anne olucam inş. Bekar anne
Evet yağmurcum ya, aslında kesenin arkasında kanama alanı yok ama kanama var nerden geliyo bilmiyoruz progestan kullanıyorum ara ara da kırmızı kanama geliyor geriliyorum
çeek ben sana boşuna kaderdaşım demiyorum :)
Ama biz güçlü insanlarız ki sorunlarla ve sorunlu insanlarla baş edebiliyoruz
kendini koruyamayanların böyle dertleri olsa ne olurdu bir düşün
biz özel seçilmiş kişileriz unutma pampa :)
sağoll canım hepinize benden çikolataa
Küçükken yutuyolardı da baktılar gelen döven yok rahatladı manyaklar
bende bir ilçenin belediyesindeyim
vergi memuruyum canımm
döverim eylül seniçok iyi anlattın
allah tammamına erdirsin. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. hamilelik takvimi yap da takipleşelim
kadesanın kanaması vardı. erken doğum riski varmış.:26:
öyle olduSmileylerle beleşe getiriyosun işi
Memleket nereydi senin
ahahahhahaha cek alemsinalemdar çek
Ben düz memurumçakma memur
döverim eylül senibütün hamilelik hıncımı sendne alırım
Allah razı olsun cnm. Ay benim hic habeirm yok hemen mail atayım bişi yoktur umarım.
Kalp atısını duyayım da öyle yapayım korkuyorum bişi olacak diye
Sen zaten uçtun uçucan tasavvuflaarada bana da anlatıyosun ne güzel
Yoksa şeytan diyo çak şunların ağzına iki tane
O adam da çok zevzek 3.çocuğu ( 3.ye ablamın kızının adını koymuş) oldu hala ablamı izler gördüğü yerde
Ne mal beyinliler var
ahahahhahaha cek alemsinalemdar çek
öyle oldu
rize canım sen :13:
aaa hamile misin hiç haberim yokhadi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yazılarımın rengini ayarlamıyorum neden olmuyo :44:
Hepsini profilden yapıcan cnm, kullanıcı kontorl paneli secenekleri düzenle fln karıstır oraları azcık bulursun
Valla eskiden ben hem okulda hem bizim mahallede terör estiriyodum
Büyüdükçe mesajla tehdite vardı iş
Sonra bıraktım bu alemi dermişim muahaha
memurun çakması olmaz kız şimdi anlamassın bebeğin doğsun izinlerde anlarsın değerini.allah özelde çalışanlarada nasip etsin kadın için şart gerçekten...ahahahhahaha cek alemsin :d alemdar çek :d
ben düz memurum :d çakma memur :d
döverim eylül seni :d bütün hamilelik hıncımı sendne alırım :d
allah razı olsun cnm. Ay benim hic habeirm yok hemen mail atayım bişi yoktur umarım.
Kalp atısını duyayım da öyle yapayım korkuyorum bişi olacak diye
öyle oldu
rize canım sen :13:
tamam canım sağoll kaç aylıkk :13:
memurun çakması olmaz kız şimdi anlamassın bebeğin doğsun izinlerde anlarsın değerini.allah özelde çalışanlarada nasip etsin kadın için şart gerçekten...
Görüşürüz yineee bol muhabbetlerrrr
Hayırlı uğurlu olsun canımkullanıcı kontrol panelinden yapacaksın karıstır azıcık
Kızım ous duysaydı senin bu hallerini adam arkasına bakmadan kacardı
Saol efsercin inşallahhhhhhhhh ve kocaman bir aminHayırlı uğurlu olsun canımsağlıkla kuçağına almak nasip ettsin Rabbim
Sorma o beni lisede tanıdı uzaktan..
O semtte yabancıyım diye soğuk nevale takılıyodum çıtım çıkmıyodu
Hanım hanımcık diye sevmiş
Geçen ortaokuldan bi çocuğun düğününe gittim de biraz benden bahsettiler sen çok değiştin diye
Dedim Ous'u korkutmayın
ahahahahhahahhaha işin ic yüzünü bilmyor cocuuuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?