Hahahah evdeki sipirminleri napıcaz peki
Ayy sormadan edemicem ne hissediyosun benim içim kıpır kıpır oldu senin yüzünden
Cok garip hissediyorum pers, hoplaya zıplaya merdivenlerden inerken aklıma geliyo zınk diye duruyorum, midem bulanıyo diye seviniyorum, ultrasonda gördüğümde o ayva cekirdeğini icime sokasım geliyoGarip gercekten
Uygun zamanda Allah sana da nasip etsin inş
Nevoşşşş benim topikteki sipirminlerden sana bi ikiz daha cıkar ahahahahha
Cok garip hissediyorum pers, hoplaya zıplaya merdivenlerden inerken aklıma geliyo zınk diye duruyorum, midem bulanıyo diye seviniyorum, ultrasonda gördüğümde o ayva cekirdeğini icime sokasım geliyoGarip gercekten
ekim annesi mi olacaksın elmayra?:26:
Ayy :18::18::18:
Düşüncesi bile tuhaf etti yani dediğin gibi uygun zamanda inş
Ama 5 6 aylıkken koşu yapan arkadaşlarım var benim baya baya hoppidi zıppidi ay hiç anlamıyorum bu işlerden
İçinde zaten kuzucumm merak etme sağlıkla kucağına alırsın inşallah o minik meleği
İnşallah cnm, anası gibi terazi olacak benim çekirdeğim. 8-9 ekim dedi doktor
Onu hic sorma, doğumdan bir hafta önce spor salonunda fitness yapan tipler var, biz de elimiz seyiizde düşmesin diye geziyoruz
İnşallah cnm bekliyoruz bakalım
Hahahah elimiz şeyimizde
Aman dikkat et kuzucumm bayılırsan falan da yumuşak yere bayılmaya çalış
Bülent ersoy gibi bayılıyorum cnm ben ahahahahahah
İnşallah cnm, anası gibi terazi olacak benim çekirdeğim. 8-9 ekim dedi doktor
Onu hic sorma, doğumdan bir hafta önce spor salonunda fitness yapan tipler var, biz de elimiz seyiizde düşmesin diye geziyoruz
İnşallah cnm bekliyoruz bakalım
Onu dicektim seksapaliten tavandayken ay baaa bişiyler oliyi fln
Ayy şaka bi yana allah korusun bebeğim :18:
aylarımız aynıymış.ekim anneleri topiği pek durgun. biraz canlansa dalacam da
düşmez Allahın izniyle. ilk çocuklarda genelde bu risk oluyor. hoplayıp zıplamaktan, ani hareketlerden uzak dur. hiç bişeycik olmaz
ahahahahahaha manyaksın perse :) kusarken cok seksi görünüyorum
Aman bosver onlar sürekli inşallah inşallah diyolar
Olmaz dimi yolcu ya biraz korkuyorum
hayırlı haberlerle gel inş bişi cıkmaz. Kalbe ultrasonla bakıldıgını ilk defa duyuyorum. Bi de sen de et yok ya ondan acımıstırKemik torbası :d
Öpüyorum seni nevoscummm:18:Amanın ben kaçayım
Huu beybii
Fazla eğilme dekolte giyme dışarda demedi deme bakk
kızım zaten göğsüm değil kemiklerim acıyor
Bişey çıkmadı, zaten bişey olmadığını biliyodum ama doktorum ilaç istememi söylemişti, kardiyolog da vermedi zararı olur dedi. Gittim memlüklere ellettim geldim yani.
Öpüyorum seni nevoscummm
Zaten kafam kadar oldular :) kızım anne adayını ayıplı konusturmacocuum duyar ahahahha
İyi hadi maşallah, memlükleri yabancıya elletmek iyi gelir arada
Öpüyorum seni nevoscummm
Zaten kafam kadar oldular :) kızım anne adayını ayıplı konusturmacocuum duyar ahahahha
İyi hadi maşallah, memlükleri yabancıya elletmek iyi gelir arada
İnsan oğlu doğuştan sapık değilmi doğar doğmaz bombalara saldırı bi yandan da diğer eliyle hepsi benim falan babaya
Elmy hayırlı olsun , bir avazdakucağına alırsın inşallah .
Yahu şimdi gebelik sendromu , lohusalık depresyonu derken senin yorumlar ne keyifli takip edilir
Bu arada 5 senelik tecrübeli bir ekim annesiyim bende , hamile olduğumu 12 şubatta öğrenmiştimHeey gidi günler heeey .
Sipirmanlar
Öptüm ayva çekirdeğini.
ahahahahahaha manyaksın perse :) kusarken cok seksi görünüyorum
Aman bosver onlar sürekli inşallah inşallah diyolar
Olmaz dimi yolcu ya biraz korkuyorum
ahahahainşallah, maşallah adnan oktarın kedicikleri gibi.. arada fark onlar meme büyütüyor biz göbek
içini rahat tut. ben ilk çocuğumda kanama geçirdiğimfde doktor bu gitti gidicek dedi. o kadar ağladım sızlandım, tuvalete bile gitmeye korkuyordum. başka bir doktora gittiğimde bebek sanıldığı kadar kolay düşmez. ilk bebeklerde genelde olur böyle kanamalar riskler demişti.. bazı doktorlar insana boş yere üç buçuk attırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?