09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hahahah evdeki sipirminleri napıcaz peki

Ayy sormadan edemicem ne hissediyosun benim içim kıpır kıpır oldu senin yüzünden

Cok garip hissediyorum pers, hoplaya zıplaya merdivenlerden inerken aklıma geliyo zınk diye duruyorum, midem bulanıyo diye seviniyorum, ultrasonda gördüğümde o ayva cekirdeğini icime sokasım geliyo Garip gercekten

Uygun zamanda Allah sana da nasip etsin inş

Nevoşşşş benim topikteki sipirminlerden sana bi ikiz daha cıkar ahahahahha

ekim annesi mi olacaksın elmayra?:26:

Ayy :18::18::18:

Düşüncesi bile tuhaf etti yani dediğin gibi uygun zamanda inş

Ama 5 6 aylıkken koşu yapan arkadaşlarım var benim baya baya hoppidi zıppidi ay hiç anlamıyorum bu işlerden

İçinde zaten kuzucumm merak etme sağlıkla kucağına alırsın inşallah o minik meleği

ekim annesi mi olacaksın elmayra?:26:

İnşallah cnm, anası gibi terazi olacak benim çekirdeğim. 8-9 ekim dedi doktor

Onu hic sorma, doğumdan bir hafta önce spor salonunda fitness yapan tipler var, biz de elimiz seyiizde düşmesin diye geziyoruz

İnşallah cnm bekliyoruz bakalım

Hahahah elimiz şeyimizde

Aman dikkat et kuzucumm bayılırsan falan da yumuşak yere bayılmaya çalış

aylarımız aynıymış.ekim anneleri topiği pek durgun. biraz canlansa dalacam da
düşmez Allahın izniyle. ilk çocuklarda genelde bu risk oluyor. hoplayıp zıplamaktan, ani hareketlerden uzak dur. hiç bişeycik olmaz

Onu dicektim seksapaliten tavandayken ay baaa bişiyler oliyi fln
Ayy şaka bi yana allah korusun bebeğim :18:

ahahahahahaha manyaksın perse :) kusarken cok seksi görünüyorum

Aman bosver onlar sürekli inşallah inşallah diyolar

Olmaz dimi yolcu ya biraz korkuyorum

:18:Amanın ben kaçayım

Huu beybii

Fazla eğilme dekolte giyme dışarda demedi deme bakk

hayırlı haberlerle gel inş bişi cıkmaz. Kalbe ultrasonla bakıldıgını ilk defa duyuyorum. Bi de sen de et yok ya ondan acımıstır Kemik torbası :d

kızım zaten göğsüm değil kemiklerim acıyor

Bişey çıkmadı, zaten bişey olmadığını biliyodum ama doktorum ilaç istememi söylemişti, kardiyolog da vermedi zararı olur dedi. Gittim memlüklere ellettim geldim yani.

:18:Amanın ben kaçayım
Öpüyorum seni nevoscummm
Huu beybii

Fazla eğilme dekolte giyme dışarda demedi deme bakk

Zaten kafam kadar oldular :) kızım anne adayını ayıplı konusturma cocuum duyar ahahahha

İyi hadi maşallah, memlükleri yabancıya elletmek iyi gelir arada

Öpüyorum seni nevoscummm

Zaten kafam kadar oldular :) kızım anne adayını ayıplı konusturma cocuum duyar ahahahha

İyi hadi maşallah, memlükleri yabancıya elletmek iyi gelir arada

İnsan oğlu doğuştan sapık değilmi doğar doğmaz bombalara saldırı bi yandan da diğer eliyle hepsi benim falan babaya

Elmy hayırlı olsun , bir avazda kucağına alırsın inşallah .

Yahu şimdi gebelik sendromu , lohusalık depresyonu derken senin yorumlar ne keyifli takip edilir

Bu arada 5 senelik tecrübeli bir ekim annesiyim bende , hamile olduğumu 12 şubatta öğrenmiştim Heey gidi günler heeey .

Sipirmanlar

Öptüm ayva çekirdeğini.

Aşkolsun aus ya ahahaahhahahhaha geleni parala gideni yol derken ben sürekli ban yerim benim yorumları okuyamazsınız

Cok teşekkür ederim cnm, Allah kucağıma almayı nasip ederse ben de ekim annesi olucam.

Ben de seni cok öpüyorum, Allah razı olsun.

ahahaha inşallah, maşallah adnan oktarın kedicikleri gibi.. arada fark onlar meme büyütüyor biz göbek
içini rahat tut. ben ilk çocuğumda kanama geçirdiğimfde doktor bu gitti gidicek dedi. o kadar ağladım sızlandım, tuvalete bile gitmeye korkuyordum. başka bir doktora gittiğimde bebek sanıldığı kadar kolay düşmez. ilk bebeklerde genelde olur böyle kanamalar riskler demişti.. bazı doktorlar insana boş yere üç buçuk attırıyorlar

ahahahahahah koptum manyak ya biz de burda varil gibi olalım

Doktor bana bu biraz ilahi bir durum dedi, eğer cocuğun düşeceği varsa japonla da yapıştırsak düşer ama senin 9 ay kanaman da olsa düşmezse düşmez dedi ay dedim dedi dedi dedi nasıl bi cümle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…