- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Tari 1 ay kafasını dinlesin gelecek sanırım
Şu kırmızı işaretlediğim kısmı eşim okusa , leeeen sen neler yazıyorsun oralarda diyecekBen senin yaşını doğru tahmin ediyor muyum acaba 26 ?
Ne güzel ya Allah sağlıkla kavuştursun yavruna. Benim normal doğum olabileceği için ne zaman teşrif eder bilmiyorum:26:Doğuramadım daha yaPazartesi günü inşallah sezeryan olcam :18::18::18::18:
Gece sinirden sürekli kustum doktora gidicem. Hepinizi cok seviyorumm.
ozel mesajlarla yanımda olan herkese de tesekkur ederim, bana güç veriyorsunuz. Cevap yazacak gücüm yok simdi gelince yanıtlarım.
Bugun sevgililer gunü:) siz de benim sevgilim sayılırsınız :) sevgililer gunümüz kutlu olsun
ozel mesajlarla yanımda olan herkese de tesekkur ederim, bana güç veriyorsunuz. Cevap yazacak gücüm yok simdi gelince yanıtlarım.
Bugun sevgililer gunü:) siz de benim sevgilim sayılırsınız :) sevgililer gunümüz kutlu olsun
Çek beni sevsene şoka girip uyanmam lazım
Senin de sevgililer günün kutlu olsun..
Sen bana adresini versene canım.
İki üç densiz için kendini ve ayva çekirdeğimizi(artık o hepimizin çekirdeği) üzmeye hakkın yok.
Gelip ağzını burnunu kırıcam senin.
canım ya sen ne acılar yaşadın burada ki densiz yorumları niye ciddiye alıyorsun.
hayatını kimseye izah etmek mecburiyetinde değilsin.
üzme kendini de mucizeni de çok kıymetlisiniz
Bi de bana Safiye dersiniz
Kim ne demiş bilmiyorum ama reelde de var böyleleri
Çok ta tın deyip geçmek lazım
Mutsuz insanlar, başkalarının mutluluğunu çekemezler. Ben buna bağlamışımdır hep
kuzum salla milleti yaa,
kimsenin olamadığı kadar güçlüsün ve kendin için yaşamayı seçmişsin daha ne olsun.
yemişim senin dışında kalanları
Bi de bana Safiye dersiniz
Kim ne demiş bilmiyorum ama reelde de var böyleleri
Çok ta tın deyip geçmek lazım
Mutsuz insanlar, başkalarının mutluluğunu çekemezler. Ben buna bağlamışımdır hep
Valla cakın ağzıma burnuma. Ya kimin ne dediğinin önemi yoktu benim icin ama işin icine zamanında arkadaşım dediğim insan olunca delirdim ben. Söylenen senaryoları bir duysanız kafayı yersiniz
Hayır o değil de millet evlenmeden cocuk yapınca taslarlar bana da sen evlisin diye baskı yapıyorlar
Ben "çokta fifi" yi kullanırım Çekirge.
Ohoo burası ne ki
Ben reelde 10 küsür yıllık dostumdan kazık yedim
Alışkın değilsin demek, salla gitsin
Çekemeyen de anten taksın
Valla cakın ağzıma burnuma. Ya kimin ne dediğinin önemi yoktu benim icin ama işin icine zamanında arkadaşım dediğim insan olunca delirdim ben. Söylenen senaryoları bir duysanız kafayı yersiniz
Hayır o değil de millet evlenmeden cocuk yapınca taslarlar bana da sen evlisin diye baskı yapıyorlar
bak aynen böyle yapacaksın
Eki Görüntüle 977423
selam kızlar nasılsınız..
ipek ban yemiş. mapuslarda..
bitlenmeden gel emi
bende 10yıllık arkadaşımda kazık yedim.hala şokunu atlatamadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?