valla bana kaldı ihale, olsun dedim artık sizden aldığüım cesaretle bi geceden bişicik olmaz dedim , izinde alamadım bugün şirkette olmam gerekli,
geçmiş olsun elmeyra,
hcg si yüksek (yüklü ) bli, ilk evreleri kolaylıkla geçirirsin de rahatlarsın umarım
selam asyalı 5 haftalık daha bi kaç güne 6 haftalık olur c.tesi doktora gidicem ozaman usgde görülecek seviyeye gelir inş.
ben zaten normaldede yemek yapmıyorum
annem yapar biz yeriz sağolsun
hafta sonuda eşim ilgilendi yemekle
onun elinden et yemekleri iyi gelir o yaptı sağolsun
ablaaaa götürmemmi beeeaaaaaaa gel seninle şöyle bir deniz güneşşşş
ohhhhhhhhhhhhhhhhhh otelimizde bak bu
Eki Görüntüle 727893 Eki Görüntüle 727894 Eki Görüntüle 727895 Eki Görüntüle 727896 Eki Görüntüle 727897
ben de iyiyim ve de yorgunum ,
dün kv in yanında kaldım gece bugünde işe gelmem gerekti dinlenemedim , günü bitirmeye çalışıyorum işte ,
elmeyra sana bişimi oldu neden geçmiş olsun diyolar
yine midem bulanıyor
yok kız dedim ya normaldede yemek yapmıyorum bentabi nazlı gebe moduna girdin erkenden demi uyanık seni
Valizi hazırlıyomm ona göreeeee
Valide hasta filan mı yoksa
Tuzlu bişeyler yesene bastırsın mideni
pas parayı al bankadan
Öğrenemedin mi hala ya tuvalete gidicen ya hamama
Belediye mühürü vurdumu cocuk çok basit oluo
valla bana kaldı ihale, olsun dedim artık sizden aldığüım cesaretle bi geceden bişicik olmaz dedim , izinde alamadım bugün şirkette olmam gerekli,
geçmiş olsun elmeyra,
hcg si yüksek (yüklü ) bli, ilk evreleri kolaylıkla geçirirsin de rahatlarsın umarım
günaydınlar,,,,,,,,,,,,,,
elmm yaaa çekirgede öğrendi artık ama sen hala soruyosun şöyle kaliteli,ciks,lüks bir kafenin wc sine gidiyosun sonra al sana bi göbek ver bana bi bebek diye göbek atıyosunböykk
kaynanam ameliyat olduda kızlar taş aldılar böbrekten bi gece kalıcaktı zaten , sandalyeden totom ağrıdı
gece 3 gibi kantine gittim , tam da acil girişinin karşısında ayy neler geliyo yaaa fazlalık eylemlerde darp görenler tabi gelen sayının haddi hesabı yok
elmm yaaa çekirgede öğrendi artık ama sen hala soruyosun şöyle kaliteli,ciks,lüks bir kafenin wc sine gidiyosun sonra al sana bi göbek ver bana bi bebek diye göbek atıyosunböykk
kaynanam ameliyat olduda kızlar taş aldılar böbrekten bi gece kalıcaktı zaten , sandalyeden totom ağrıdı
gece 3 gibi kantine gittim , tam da acil girişinin karşısında ayy neler geliyo yaaa fazlalık eylemlerde darp görenler tabi gelen sayının haddi hesabı yok
kızı yokmu kaynananın ?
yokk 2 oğlu var bi gelini 3 tane kızkardeşi var ama ben daha uygun görüldüm sanırım , hoş bende ısrar ettim hani ameliyat oluyo gündüzleri çalışıyorum gece bari kalıyım da biraz yardımcı olmuş olayım gündüzleri kardeşleri gelir yardım eder diye düşündüm ,
sabah 7 de hastaneden çıktım eve gittim bi tencere yaptım evine bıraktım sonra işe geldim , bu akşam direk yatış yaparım sanırım sersem gibiyim ama iyiyim
büyük ihtimalle keseyi görürsün kalp atışları için bir iki hafta beklemen gerekli canımselam asyalı 5 haftalık daha bi kaç güne 6 haftalık olur c.tesi doktora gidicem ozaman usgde görülecek seviyeye gelir inş.
ben zaten normaldede yemek yapmıyorum
annem yapar biz yeriz sağolsun
hafta sonuda eşim ilgilendi yemekle
onun elinden et yemekleri iyi gelir o yaptı sağolsun
Sorma ben bile öğrendimelmayra yıllardır kk da hiç mi konu okumamış nedir, hiç bişi bilmiyo
Senin daha zormuş, ben ablamın yanında kaldığımda paşalar gibi diğer yatakta yattım
Bi de eşofmanla gitmiştim beni de hasta sandılar
Bi önceki gece taburcu olmuştu şansıma ordaki hasta
var canım var birde oğlum var 4,5 yaşındabüyük ihtimalle keseyi görürsün kalp atışları için bir iki hafta beklemen gerekli canım
Allahım tamamına erdirsin
ben galiba yaşlandım başka çocuk varmıydı
yokk 2 oğlu var bi gelini 3 tane kızkardeşi var ama ben daha uygun görüldüm sanırım , hoş bende ısrar ettim hani ameliyat oluyo gündüzleri çalışıyorum gece bari kalıyım da biraz yardımcı olmuş olayım gündüzleri kardeşleri gelir yardım eder diye düşündüm ,
sabah 7 de hastaneden çıktım eve gittim bi tencere yaptım evine bıraktım sonra işe geldim , bu akşam direk yatış yaparım sanırım sersem gibiyim ama iyiyim
GOFRETİM panpişim gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?