09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sağol zuzum
sen neden kaynananda kaldın ben onu anlamadım ?

tabi nazlı gebe moduna girdin erkenden demi uyanık seni

Valizi hazırlıyomm ona göreeeee

ben de iyiyim ve de yorgunum ,

dün kv in yanında kaldım gece bugünde işe gelmem gerekti dinlenemedim , günü bitirmeye çalışıyorum işte ,

elmeyra sana bişimi oldu neden geçmiş olsun diyolar

Valide hasta filan mı yoksa

yine midem bulanıyor

Tuzlu bişeyler yesene bastırsın mideni

elmm yaaa çekirgede öğrendi artık ama sen hala soruyosun şöyle kaliteli,ciks,lüks bir kafenin wc sine gidiyosun sonra al sana bi göbek ver bana bi bebek diye göbek atıyosun böykk

kaynanam ameliyat olduda kızlar taş aldılar böbrekten bi gece kalıcaktı zaten , sandalyeden totom ağrıdı

gece 3 gibi kantine gittim , tam da acil girişinin karşısında ayy neler geliyo yaaa fazlalık eylemlerde darp görenler tabi gelen sayının haddi hesabı yok

İyi yapmışsın, böyle zamanlar önemli
Hem insanlık hal
Doğum zamanı annen dinlenmek isterse birgün de kayınvalide sana refakat eder

Geçmiş olsun Gövel , dikkat et kendine

günaydınlar,,,,,,,,,,,,,,

Günaydın Gofretcim hoş geldin

kızı yokmu kaynananın ?

Sorma ben bile öğrendim elmayra yıllardır kk da hiç mi konu okumamış nedir, hiç bişi bilmiyo

Senin daha zormuş, ben ablamın yanında kaldığımda paşalar gibi diğer yatakta yattım
Bi de eşofmanla gitmiştim beni de hasta sandılar
Bi önceki gece taburcu olmuştu şansıma ordaki hasta

kızı yokmu kaynananın ?

yokk 2 oğlu var bi gelini 3 tane kızkardeşi var ama ben daha uygun görüldüm sanırım , hoş bende ısrar ettim hani ameliyat oluyo gündüzleri çalışıyorum gece bari kalıyım da biraz yardımcı olmuş olayım gündüzleri kardeşleri gelir yardım eder diye düşündüm ,

sabah 7 de hastaneden çıktım eve gittim bi tencere yaptım evine bıraktım sonra işe geldim , bu akşam direk yatış yaparım sanırım sersem gibiyim ama iyiyim

Son düzenleme:

çok maceracı gördüm seni

büyük ihtimalle keseyi görürsün kalp atışları için bir iki hafta beklemen gerekli canım
Allahım tamamına erdirsin

ben galiba yaşlandım başka çocuk varmıydı

iyi denk gelmiş, karşı yataktaki hastanın kızı vardı yanında annesinin ayak uçlarına kıvrıldı,

benim kv de gel sende yat dedi ama ben deli yatarım bide daha iriyim boyluyum o kıza göre gece tepiklerimle bi vahşet yaşanmasından korktum aman öyle böyle geçti işte yan odadaki refakatçilerle geyik yaptım dolandım kimseye huzur vermedim hastanede dün gece neyseki kurtuldularr , sabah vedalaşmalarımızı görcektiniz 40 yıllık can ciğer kuzu sarmasıyız sanki

büyük ihtimalle keseyi görürsün kalp atışları için bir iki hafta beklemen gerekli canım
Allahım tamamına erdirsin

ben galiba yaşlandım başka çocuk varmıydı
var canım var birde oğlum var 4,5 yaşında
evet kalp atışı için bekleriz sanırım biraz erken yumurtlamış olsam o bile görünür aslında ama geç yumurtladım ben biliyorum yumurtladığım günü

bu arada sen niye o herifin kulanı ısırıyon

Son düzenleme:

maşallah sana canım bu ne hız kayın validen seni öpüp başına koysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…