09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Her şerde bir hayır vardır inancında yaşayan biriyim.

Tam 1 hafta önce ilk sancım başladığında doktor müşahade altına almak istedi, ona göre ya o akşam yada ertesi sabah doğumum başlayabilirdi. Elmayra sesimdeki heyecanı hissetmiştir, evet bekliyordum doğumu artık ama doğumun başlıyor olduğu gerçeğiyle yüzleşince çok fazla panik oldum. O akşam ve gece öyle tedirgindim ki, sanki pat diye doğuracaktım elim ayağıma dolanmıştı.

1 haftadır heran doğurabilirim düşüncesi beni doğuma hazırladı, sancılarla nasıl başa çıkarım diye düşünürken şimdi sancılansam göbek atacak hale geldim. Stresim azaldı, ruhen daha rahatım. İş suni sancıya varırsa sezeryan isterim diyen ben, ona bile razı hale geldim.

Evet yine korkuyorum yine stresliyim ama 1 hafta önceki nickle şuanki nick çok farklı. Çok rahatım artık, biran önce bitsin diye bekliyorum bu süreci.

Yani iyiki geçen hafta doğurmamışım, her ne kadar aylardır bu anı beklesem de hiç hazır değilmişim.

Sesin yusuf yusuf modundaydı az kalsın ben erken doğum yapacaktım

Ben artık mesaiye kalmıyorrr ve eve gidiyorrrr öptüm siziii

evet canım ne anne ne de KV yanında var.aynı ben de öyleydim.herkesin annesi KV si haftalar once gelip hazırlık yapmıştı bana ikisi de kısmet olmadı

Annem 1 gün durdu gönderdim, sancılanınca gelecek. KV ben hastanede yattığımda bile aramadı, gelip yanımda mı duracak :)
Gelmesin de zaten, görmek istemiyorum onun yüzünü.

Ben de yapayalnız doğurcam işte böyle abla, eskiden o kadar zayıf bir insandımki ufacık şeylere günlerce ağlardım. şimdi ağlamayı unuttum, hayatla mücadele etmek beni öyle güçlendirdi ki bu ben miyim diye kendime şaşırıyorum..

O yüzden yalnız olmak da bana koymuyor, Allah yanımda o yeter bana. Ben de bi şekilde çekip çeviriyorum Rabbim sağlık versin yeterki.

sonradan onun karnında kıpırdayışlarını çok özleyeceksin.dogurdugun yavruna garip garip bakacaksın sanki karnında başkasını taşımışsın gibi

bana dua eder miisn hamilelerin bu vakitlerdeki duaları çok makbul olur.şu kpss den yüksek puan alayım

en çok bunu merak ediyorum, onu görünce ne hissetcem acaba :)

ayy sorma ben çok garip olmuştum tühh yaa bunu mu dogurmuşum hani angelina jolie yi doguracaktım felan bari gözleri yeşil olsaydı

işin tam ne net gerçeğini söylüyorum: onu görünce ayy çok çirkin keşke biraz güzel olsaydı hayatı daha kolay olur demiştim aman aman bir güzelliği olmayan biri olarak.ilk düşüncelerim bunlardı maalesef

Teyzoslar ne var ne yok yaklasik 4,5 aydir nete giremyorum bebisim (melih)3aylik oldu yakinda calismaya donexegim bol bol konusuruz insallah kendinize iyi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…