09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tam ceviz ici mi, ben parça pincik yiyorum bişiler işte

çiğ ete niye el sürmüyorum, kıymayı elleyecemicek miyim
parça pinçik yediğin şey ceviz ise 3 tam ceviz olacak şekilde ye.
evet kıymayada el sürme, çiğ etteki bakteriler düşüğe sebep oluyor. sürersen de ellerini iyice yıka.

gerekirse eldiven takacaksın kuzum yada kocacık yapacak o işi :)

Ciddi misin? Gerçi pek dokunmuyorum ama miaya tavuk fln haslarken değdim dün akşam

Oğluma hayranım. Ne zaman altını açsam ben altını temizlerken o da bi yandan çişini yapıyor (üstüme)
Şimdi altını değiştirdim yatırdım uzunca bir zaaart sesi. Bilseydim bezini almazdım :)

kızım dikkat et diye söylüyoruz iyiki sizin doktorunuz değilim kürtaj ederdim hemen sizi

Bana erken doğum yaptırırdın kesin

Oğluma hayranım. Ne zaman altını açsam ben altını temizlerken o da bi yandan çişini yapıyor (üstüme)
Şimdi altını değiştirdim yatırdım uzunca bir zaaart sesi. Bilseydim bezini almazdım :)

ahahaha anası gibi sağı solu belli olmuyor

Bana erken doğum yaptırırdın kesin

ahahaha anası gibi sağı solu belli olmuyor

Aman Allah korusun la vakitlice doğur inşallah. Anası kılıklı benim oğlum :)
Ya düşünüyorumda bu nasıl bi mucize, tam son haftada doğurdum nerden biliyor dimi gününün dolduğunu?

Aman Allah korusun la vakitlice doğur inşallah. Anası kılıklı benim oğlum :)
Ya düşünüyorumda bu nasıl bi mucize, tam son haftada doğurdum nerden biliyor dimi gününün dolduğunu?

Hee bi de bize sor sen tam gününde doğurmuşmuş Yedin bizi erken doğumdu kasılmaydı kalp carpıntısıydı diye

kim doğurmuş taa nerelerden duydum da koşa koşa geldim.
bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…