iyiymiş o zaman,4 yumurtayı duyduktan sonra ,4-5 kg aldın sanmıştım
evet çadır kurmayı devamlı sölüyosun,gebe kaldın libidon tavan hala bakıyorum databii anca 1 kere kayabildin ,yılların abazalığı kaldı sende
süslenip albüme 1-2 foto koyayım bari
dolabındanmı düşünüyorsun yeni bişilermi alacan
Seni yolarım jag :d
ahahahahahha yok cnm o bi kere olurAma arada kacırdıgım oluyor, bu hafta bulantılar da gecti ya kesin kilo almaya baslarım
Yok kızım arada haftaici gidip kayıyorum ben ahahahaha ev yok dediysek ankarada yok dedikahahaha
Ben de sana hastayım, cadır kurmak istediğimi söylemiş miydim.
61 kilo ile hamile kaldım 2 kilo almıştım gecen hafta kusarken vermişim yani 60 kiloyum bebişim
lireacı alayım evet
saf zeytinyagı mı uyanık zyağı mı
Bende seni yolarımçıtır seni
Seni yolarım jag :d
ahahahahahha yok cnm o bi kere olurAma arada kacırdıgım oluyor, bu hafta bulantılar da gecti ya kesin kilo almaya baslarım
Yok kızım arada haftaici gidip kayıyorum ben ahahahaha ev yok dediysek ankarada yok dedikahahaha
ben saf sürdüm uyanığını bulamadım
kilo almaya başlaman normal zaten..abartmadığın sürece sorun yok..artık foto koymaya da başlarsın.her ay bi foto koy bakalım sen :):)
bak sennn,senin bebeye anlatıcam ilerde bunları ,bu topiği de okutucam,nasılsa silinmiyor hiçbişey
w.app tan sana yazdığımı okudum geçen,yılbaşı için bebek dilemişim la ben sana ,ne temiz kalpliymişim la ben :13:
canım 12 haftalık 3 aylık olacaksın....ikinic periyod başlıcak...Ben ne bulursam boca edicem sonra da bitlenicem
Ya quarta ben simdi kac aylık hamileyim, ne zaman 3 ay olacak. 6 haftalıkken resim cekmiştim12 haftada da koyarım.
Hatırlıyorum onu, kalbin temiz mi aklına baska seyler mi gelmişti o ay
Hani ben yüzyılın patlamasını yasıcam diyodum ya o patlamayla hamile kalmam ironik oldu
canım 12 haftalık 3 aylık olacaksın....ikinic periyod başlıcak...
ciddi patladın sen valla deprem oldu yani,ama çift taraflı patlama zannımcasonuç da ortada:)
ay 2 hafta sonra 3 aylık cok hoş geliyo kulağa ama cok zorlanıyorum biliyor musun bi ara albümle anlatmam lazım
ahahahahahha karşılıklı tabi kızım
anlat tabi canım,her zaman dinlerim de okurum da biliyosun,söylememe gerk yok..
çok da pahalı sayılmaz yewrummm,çatlaklar için değer:):)Oha bu niye bu kadar pahalı :d el kadar sey
Bir ara anlatırım
Geceleri cok yalnız kalıyorum bana eşlik et dicektim
çok da pahalı sayılmaz yewrummm,çatlaklar için değer:):)
ben de aynen,memnuniyetler eşlik ederim
Alıcaz mecburen. Gece kremi out catlak kremi in.
O zamans ebişelim mi
ebet lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?