09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Seni yolarım jag :d

ahahahahahha yok cnm o bi kere olur Ama arada kacırdıgım oluyor, bu hafta bulantılar da gecti ya kesin kilo almaya baslarım

Yok kızım arada haftaici gidip kayıyorum ben ahahahaha ev yok dediysek ankarada yok dedik ahahaha

dolabındanmı düşünüyorsun yeni bişilermi alacan

aslında kararsızım alabilrim de dün akşam iş çıkışı bişiler baktım salaş hırka tarzı bişi gördüm ama penye kumaşı içine bi gömlek altına siyah kumaş pant ve topuklu ayakkabı ile kombinlesem nasıl olur dedim ama kararsızım

Bende seni yolarım çıtır seni

ben saf sürdüm uyanığını bulamadım

kilo almaya başlaman normal zaten..abartmadığın sürece sorun yok..artık foto koymaya da başlarsın.her ay bi foto koy bakalım sen :):)

bak sennn,senin bebeye anlatıcam ilerde bunları ,bu topiği de okutucam,nasılsa silinmiyor hiçbişey
w.app tan sana yazdığımı okudum geçen,yılbaşı için bebek dilemişim la ben sana ,ne temiz kalpliymişim la ben :13:

ben saf sürdüm uyanığını bulamadım

Ben ne bulursam boca edicem sonra da bitlenicem

Ya quarta ben simdi kac aylık hamileyim, ne zaman 3 ay olacak. 6 haftalıkken resim cekmiştim 12 haftada da koyarım.

Hatırlıyorum onu, kalbin temiz mi aklına baska seyler mi gelmişti o ay

Hani ben yüzyılın patlamasını yasıcam diyodum ya o patlamayla hamile kalmam ironik oldu

canım 12 haftalık 3 aylık olacaksın....ikinic periyod başlıcak...
ciddi patladın sen valla deprem oldu yani,ama çift taraflı patlama zannımca sonuç da ortada:)

canım 12 haftalık 3 aylık olacaksın....ikinic periyod başlıcak...
ciddi patladın sen valla deprem oldu yani,ama çift taraflı patlama zannımca sonuç da ortada:)

ay 2 hafta sonra 3 aylık cok hoş geliyo kulağa ama cok zorlanıyorum biliyor musun bi ara albümle anlatmam lazım

ahahahahahha karşılıklı tabi kızım

selam kızlar nasıslınız bakalım...

çek imi görüyorum

Çatlak Önleyici krem, doğumdan sonra çatlak oluşmasın diyemi kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…