09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Tam kemerin bir kac cm altından kestir, bilekte biten turkuaz mavi pantolonla harika dururr

Üstünü çok beğendim zaten, değerlendiriciym

İyi herşey yolunda
Başka bir ilde yaşıyorsun ama evlendikten sonra İstanbul'a mı yerleşeceksin yani
Gelin olmak zordur, gurbet gelini olmak daha zor olmalı

ay ne güzel heyecanlar bunlar anlatınca bile bi tuhaf oldum
Serviste okursun sen onu boşver burda muhabbet kaçarmı ayol

he bak ben mesela başlıyorum 2 ayda zor bitiyorum

çok düşündük canım uzun zamandır birlikteyiz zaten ne diyeyim Allah utandırmasın.

türbanlımısın canım sen? neden bilmiyorum öyle hissettim snaki. hoş olsanda olmasanda değişen bişi olmayacakta neden öyle düşündüm bilmiyorum :26::26:

ben 2 ay bekleyememki kitabın başını unuturum mak 10 gün odamaks yani. 515 sf falan kitap 3-5 güne bitiririm ben bunu. zaten tv izlemiyorum. protesto ediyorum kanallar.

bu arada halk tv yi nerden izliycez bilen varmı?

yok alışveriş için canım.
gurbete gitmiyorum aynı şehire evleneceğim.
gurbet zordur ya üniversiteyi başka şehirde okudum çokta faydasını gördüm ama bir ömür çok zor.

ben 2 ay bekleyememki kitabın başını unuturum mak 10 gün odamaks yani. 515 sf falan kitap 3-5 güne bitiririm ben bunu. zaten tv izlemiyorum. protesto ediyorum kanallar.

digitürk53 ama netten acılıyo mu?

Adı kim kitabın?

Benim de listem var almam lazım.

yok alışveriş için canım.
gurbete gitmiyorum aynı şehire evleneceğim.
gurbet zordur ya üniversiteyi başka şehirde okudum çokta faydasını gördüm ama bir ömür çok zor.

İyi o zaman sevindim
Zor tabi ailen, arkadaşların, yaşanmışlıkların uzakta kalıyo
Öte yandan bi başkasının ailesine, arkadaşlıklarına, yaşanmışlıklarına ortak oluyosun zaten
Hayırlı olsun şimdiden

türbanlımısın canım sen? neden bilmiyorum öyle hissettim snaki. hoş olsanda olmasanda değişen bişi olmayacakta neden öyle düşündüm bilmiyorum :26::26:

yok canım değilim.
aslında daha önce bir kaç kez tanıtmıştım kendimi çok dikkat çekiyorum sanırım altta kendimi açıklamıştım baya

sağol canım.
şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder.

maşallah sana canım bende tv izlemiyorum ama işim bitmiyor yoksa dediğin gibi bazen yabancı romanlarda isimleri unuttuğum olmuyor değil

yok canım değilim.
aslında daha önce bir kaç kez tanıtmıştım kendimi çok dikkat çekiyorum sanırım altta kendimi açıklamıştım baya
doğrudur canım ben sadece 2 kere fln gördüm yazdığını ama konuşulmayınca unutulup gidiyor işte. daha sık yazmalısın bize
digitürk53 ama netten acılıyo mu?

Adı kim kitabın?

Benim de listem var almam lazım.
ahmet ümit-sultanı öldürmek cnm. evde 4-5 kitabım var okunmayı bekleyen bundan sonrada 2 yeşil su samuru-buket uzunere başlayacağımm

maşallah sana canım bende tv izlemiyorum ama işim bitmiyor yoksa dediğin gibi bazen yabancı romanlarda isimleri unuttuğum olmuyor değil
senin çokcuk olduğu için zor olur tabii canım. ben boş gezenin boş kalfası olduğumdan zamandan bol bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…