ben gecen hafta sinirden ağladım
mesela ne girsin ahahaha
mesela ne girsin ahahaha
Tmm, o zaman ne girsin ex e
neden ne çağrıştırıyor sana ki
Onları giydiğim gün ufak dağları ben yaratmış olurum
Normal olmadığımı söylemiştim dimi
hiç üstene bile alınmadı baksana huhu çekirge sana diyozboğa burcunun ateşli özelliğini taşırmısın
layn cok güzel seyler yapıyorum
detaycı, eleştirel, tutumlu, sevdiğini sahiplenen, mükemmelliyetçi, ince düşünen, sabırlı, çok sinirlenmez ama sinirlendi mi de gözü görmeyen
nesini sevmiyorsun Başak burcunun :))
kafam töbe töbe
ay sinirlendim gene ona ya..
ona ne girsin bilemem de bana ondan başkası girmesin içim almaz
İşime gelmeyeni duymam ben
Paylaşsana n'olur
Bir Başak ile evliyim ben
ay olayı nereye bağladıkızım önünde sonunda girecek
ahahahah yok kızım, seksi seyleri severim, kırmızılar, siyahlar, ucuk pembeler pencereli donlar flnama niyeyse hicbiri leopar desenli olmaz
Bir Başak ile evliyim ben
hahah pencereli donum hiç olmadı benim
ama fermuarlı olmuştu
sonra bir gün ananem geldi çamaşırlarımı katlarken görmüşne edepsizliğim kaldı ne ne biçim insn olduğum lanet etmiştim kendime
atmıştım çöpe
nerden biliyosun kızım belki bekar kalıcam
hahah pencereli donum hiç olmadı benim
ama fermuarlı olmuştu
sonra bir gün ananem geldi çamaşırlarımı katlarken görmüşne edepsizliğim kaldı ne ne biçim insn olduğum lanet etmiştim kendime
atmıştım çöpe
Bu haftasonu yapabilirsem paylaşim
allah sabır versin kardeş
Hı hı evet bekar kalıcanlezbiyen bile olabilirsin ama bekar kalmazsın sen ahahahaha
SENİBÖYLE YAPMAYI SEVDİĞİMİ SÖYEMİŞMİYDİM
Hı hı evet bekar kalıcanlezbiyen bile olabilirsin ama bekar kalmazsın sen ahahahaha
Ben de bir pasajdan almıştım. Ne sacmaannem görmedi tabi onları, çöpü boyladı hepsi
Hayırrr
sen beni ne sandın be aaaaaabakma burada böyle yazdığıma edepli bi hatunum ben. gerçi yakın arkadaşlarım ne mal olduğumu bilir ama dışarıyla seviyeli bi ilişkim var
ASLINDA SAÇMA DEĞİL HALA SEVERİM ÖYLE ŞEYLERİ BOŞANDIĞIM İLK AY BÜTÜN PARAMI NERDEYSE JARTİYERLERE YATIRMIŞTIM
TABİİ HİÇ BİRİNİ GİYMEDİM KİME GİYİCEKSEM O ANKİ PSİKOLOJİM NEDEN BÖYLE BİŞİ YAPTIRDI onu da BİLMİYORUM AMA HALA ETİKETİNLE DURAN JARTİYERLERİM VARDIR
Litfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?