09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben gecen hafta sinirden ağladım
mesela ne girsin ahahaha

Yüzüm, gözüm şişene kadar ağlamak istiyorum
İçip sabaha kadar bayılmak istiyorum
Caddelerde dolanıp bağırmak istiyorum
Müsaadenle bu gece dağılmak istiyorum

neden ne çağrıştırıyor sana ki
Onları giydiğim gün ufak dağları ben yaratmış olurum
Normal olmadığımı söylemiştim dimi

ahahahah yok kızım, seksi seyleri severim, kırmızılar, siyahlar, ucuk pembeler pencereli donlar fln ama niyeyse hicbiri leopar desenli olmaz

hiç üstene bile alınmadı baksana huhu çekirge sana diyoz boğa burcunun ateşli özelliğini taşırmısın

İşime gelmeyeni duymam ben

layn cok güzel seyler yapıyorum

Paylaşsana n'olur

detaycı, eleştirel, tutumlu, sevdiğini sahiplenen, mükemmelliyetçi, ince düşünen, sabırlı, çok sinirlenmez ama sinirlendi mi de gözü görmeyen

nesini sevmiyorsun Başak burcunun :))

Bir Başak ile evliyim ben

ahahahah yok kızım, seksi seyleri severim, kırmızılar, siyahlar, ucuk pembeler pencereli donlar fln ama niyeyse hicbiri leopar desenli olmaz

hahah pencereli donum hiç olmadı benim
ama fermuarlı olmuştu
sonra bir gün ananem geldi çamaşırlarımı katlarken görmüş ne edepsizliğim kaldı ne ne biçim insn olduğum lanet etmiştim kendime
atmıştım çöpe

nerden biliyosun kızım belki bekar kalıcam

Hı hı evet bekar kalıcan lezbiyen bile olabilirsin ama bekar kalmazsın sen ahahahaha

Ben de bir pasajdan almıştım. Ne sacma annem görmedi tabi onları, çöpü boyladı hepsi

Hı hı evet bekar kalıcan lezbiyen bile olabilirsin ama bekar kalmazsın sen ahahahaha

sen beni ne sandın be aaaaaa bakma burada böyle yazdığıma edepli bi hatunum ben. gerçi yakın arkadaşlarım ne mal olduğumu bilir ama dışarıyla seviyeli bi ilişkim var

Ben de bir pasajdan almıştım. Ne sacma annem görmedi tabi onları, çöpü boyladı hepsi

ASLINDA SAÇMA DEĞİL HALA SEVERİM ÖYLE ŞEYLERİ BOŞANDIĞIM İLK AY BÜTÜN PARAMI NERDEYSE JARTİYERLERE YATIRMIŞTIM
TABİİ HİÇ BİRİNİ GİYMEDİM KİME GİYİCEKSEM O ANKİ PSİKOLOJİM NEDEN BÖYLE BİŞİ YAPTIRDI onu da BİLMİYORUM AMA HALA ETİKETİNLE DURAN JARTİYERLERİM VARDIR

sen beni ne sandın be aaaaaa bakma burada böyle yazdığıma edepli bi hatunum ben. gerçi yakın arkadaşlarım ne mal olduğumu bilir ama dışarıyla seviyeli bi ilişkim var

o anlamda söylemedim kank, yani sey hımm

Kızım geleceğe yatırım yapmışsın işte

ayırr dedim uslu dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…