09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmayra asi ruhludur, her an bir taşkınlık yapabilir siz buluşmaya giderken hertürlü önlemi alın, kafaya çelik tencere, tencerelerin kapaklarını da sağınıza solunuza bağlayın, elmayra bomba atarsa diye siper alınacak yerleri önceden keşfe gidin.

Valla elmayra İzmir'e çıkartma yaparsa bir anda dünyanın en kabiliyetlisi olur çıkarsın

Anarşist çapulcum benim

O değil mune de, ben araba kullanırken çok asabileşiyorum, elmi de asi.
O çıkartmadan kaç kişi nasibini alır artık allah bilir

Heves yok bende, siz seviyomusunuz araba kullanmayı ya? Bir ben mi sevmiyorum
Arada alayım diyorum şöyle açık alanlarda kıyıdan kıyıdan gideyim, ama yok daral geliyor

Hahahhaha, ehliyetim yok, almam için ısrar edende yok çünkü şoför koltuğuna oturunca içimdeki canavar uyanıyor, hızlı müzik açıp gazı kökleyen birine dönüyorum, bence biz üçümüz aynı arabada bulunmayalım, İzmir için, insanlık için tehlikeli

elmayra kendini klonladı mı:44: bu yavrucak ben çıkıyorum yazmamış mıydı

Gözümün önüne getirdim bi an

Ben arkada oturup pencerelerden sağa sola bulaşabilirim, elmi basar gaza, sen de naparsın artık bilmem mune, mapısa da atamazsın mecbur anarşist olursun bizle

Gözümün önüne getirdim bi an

Ben arkada oturup pencerelerden sağa sola bulaşabilirim, elmi basar gaza, sen de naparsın artık bilmem mune, mapısa da atamazsın mecbur anarşist olursun bizle

Ben elmayranın yanına otururum, açarım deli bir müzik, yaş 41 ama ruhum deli, kesin ters ters bakana diklenirim, ya ağzımı burnumu yamulturlar ya da ufak tefek kadınım ben, bacak aralarından kaçar iki vurur kaçarım

Bende arkadan nanik yaparım

Peki sen elmayranın sevdiği insanları sarıla sarıla öpe öpe öldürdüğünü biliyor muydun? ahahahahahahah

:abaaltındansopagöstermesmiley:

Nasıl sevilmez ya. İnsanın en özgür hissettiği yer :) bas gaza aşkım bas gaza sarkısını sana ithaf ediyorum

Abla ben gaza basarken sen de şoförlere "nabıyooon laaan" diye bağırma kısmını üstlenirsin sonra bizi kırmızıda sıkıştırıp döverler kesin

Günaydın hanımlar

Günaydın ablacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…