Ankara siddetli gelecekBenden baska türlü yaklaşım bekliyo musun
Öpüyorum kocaman sizi
Biz buradaki izmirli kızlar buluşuyoruz, elmi orada çatlıyor,
Cutemom sizi gezdirirdim ama belgem yok diyor,
Ben hem belgem var hem arabam ama kabiliyetim yok diyorum,
Çapulcu elmi oradan fırlıyor ve ben sizi gezdiririm diyor
İzmir sakin, ankara çatlamakta, ankaradan şiddet gelir mi bilemiyoruz mune
Olaylar şimdilik bu şekilde.
elmayra asi ruhludur, her an bir taşkınlık yapabilirsiz buluşmaya giderken hertürlü önlemi alın, kafaya çelik tencere, tencerelerin kapaklarını da sağınıza solunuza bağlayın, elmayra bomba atarsa diye siper alınacak yerleri önceden keşfe gidin.
Valla elmayra İzmir'e çıkartma yaparsa bir anda dünyanın en kabiliyetlisi olur çıkarsın
Anarşist çapulcum benim
O değil mune de, ben araba kullanırken çok asabileşiyorum, elmi de asi.
O çıkartmadan kaç kişi nasibini alır artık allah bilir
Heves yok bende, siz seviyomusunuz araba kullanmayı ya? Bir ben mi sevmiyorum
Arada alayım diyorum şöyle açık alanlarda kıyıdan kıyıdan gideyim, ama yok daral geliyor
Hahahhaha, ehliyetim yok, almam için ısrar edende yok çünkü şoför koltuğuna oturunca içimdeki canavar uyanıyor, hızlı müzik açıp gazı kökleyen birine dönüyorum, bence biz üçümüz aynı arabada bulunmayalım, İzmir için, insanlık için tehlikeli
elmayra kendini klonladı mı:44: bu yavrucak ben çıkıyorum yazmamış mıydı
Gözümün önüne getirdim bi an
Ben arkada oturup pencerelerden sağa sola bulaşabilirim, elmi basar gaza, sen de naparsın artık bilmem mune, mapısa da atamazsın mecbur anarşist olursun bizle
Ben elmayranın yanına otururum, açarım deli bir müzik, yaş 41 ama ruhum deli, kesin ters ters bakana diklenirim, ya ağzımı burnumu yamulturlar ya da ufak tefek kadınım ben, bacak aralarından kaçar iki vurur kaçarım
Hah şimdi oldu.
Bu imzada sakıncalı bişey yok sanıyorum dimi:26:
elmayra asi ruhludur, her an bir taşkınlık yapabilirsiz buluşmaya giderken hertürlü önlemi alın, kafaya çelik tencere, tencerelerin kapaklarını da sağınıza solunuza bağlayın, elmayra bomba atarsa diye siper alınacak yerleri önceden keşfe gidin.
Valla elmayra İzmir'e çıkartma yaparsa bir anda dünyanın en kabiliyetlisi olur çıkarsın
Anarşist çapulcum benim
O değil mune de, ben araba kullanırken çok asabileşiyorum, elmi de asi.
O çıkartmadan kaç kişi nasibini alır artık allah bilir
Heves yok bende, siz seviyomusunuz araba kullanmayı ya? Bir ben mi sevmiyorum
Arada alayım diyorum şöyle açık alanlarda kıyıdan kıyıdan gideyim, ama yok daral geliyor
Ben elmayranın yanına otururum, açarım deli bir müzik, yaş 41 ama ruhum deli, kesin ters ters bakana diklenirim, ya ağzımı burnumu yamulturlar ya da ufak tefek kadınım ben, bacak aralarından kaçar iki vurur kaçarım
Günaydın hanımlar
günaydınllarr hanımlarr,
Günaydın yewrum aslı :) ne kaa güzel bir gün değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?