kızlar bana bi akıl verin hade
biliyosunuz eşim iş dolayısıyla istanbula gitmek zorunda bende haklı olarak istemiyorum
buralarda iş bak diyorum
çalıştığım iş yerinde alım var şartları uyuyor
müdürle görüşsemmiki
biliyosunuz servis değişikliği için müdürle sendika yı görüştürmüştüm gerçi başka servisede geçemedim ama
şimdi ben iş için gitsem ayıp olurmu ki nedense kaç gündür düşünüyorum nerdeyse kontenjan doldu kızım ve karnımdaki bebişim için yinede bi şansımı denesemmi ki
çekmecem ruj dolu az önce sürdüm :1:
süremeyeceksin nihahahhhhhhhhh süremeyeceksin nihahahhhhhhhhhhhhhkıçın açık kalmış demekQUOTE]
olabilir valla dün gece baya soğuktu
bakmadım canım bakıcam birazdan,töbe töbeeee
ayy ne bileyim ya,eşime çok fazla kanalize olduğum doğru
ama bebek konusunda çok takıntılı değilim yani.
6 haftalık teyzesiblim senin kaç haftalık oldu mercimek ?
kızlar bu gece rüyamda bize misafir gelmiş
tanıdığımız bir arkadaşımız 1 yaşında kızları var
ben çay yapıyorum ama eşimin ve küçük bebeğin çayına fare zehiri koyuyorum.
töbee töbee sonrada korkuyorum,ellerinden alsam içirmesem noldu diye sormazlar mı
napıcam ben şimdi diye sessizce seyrediyorum,çok şükür bişe olmuyor.
bu ne demek yaaa
Dene tabi ki. Ilımlı konuş, ikinci bebeği anlat, şehir dışında çalışmasının sizi nasıl zora soktuğunu söyle.
hönkk nasıl bir rüyadır o yaaaa
hayırlara gelsinn inşş...
uyandıtan sonra kıçına baksaydın açıkmıymış diyee
iyiye yoralım iyiye çıksın değilmii
kızlar bana bi akıl verin hade
biliyosunuz eşim iş dolayısıyla istanbula gitmek zorunda bende haklı olarak istemiyorum
buralarda iş bak diyorum
çalıştığım iş yerinde alım var şartları uyuyor
müdürle görüşsemmiki
biliyosunuz servis değişikliği için müdürle sendika yı görüştürmüştüm gerçi başka servisede geçemedim ama
şimdi ben iş için gitsem ayıp olurmu ki nedense kaç gündür düşünüyorum nerdeyse kontenjan doldu kızım ve karnımdaki bebişim için yinede bi şansımı denesemmi ki
çekmecem ruj dolu az önce sürdüm :1:
süremeyeceksin nihahahhhhhhhhh süremeyeceksin nihahahhhhhhhhhhhhh
6 haftalık teyzesi
hadi bakalım kalp atışlarını duyduktan sonra için daha fazla rahatlar,
bi de hamileyken saç boyanmadığını biliyodum da makyajdamı yapılmıyo ayol, ne cahilim :26:
aslında biliyor daha önce sözde verdi ama maalesef hanımı çalıştığım servisin şefiydi onla bozuştum doğal olarakta müdüre yansıdı şimdi görünce beni yüzüme bile bakmıyor
Eğer hakkaniyetli bir adamsa ikisinin farklı seyler olduğunu bilir. Sen şansını dene de olmazsa olmaz.
bazen benimde böyle rüyalarım oluyor töbe töbe
hayır olsun tatlım kıçın acık kalmış
hadi bakalım kalp atışlarını duyduktan sonra için daha fazla rahatlar,
bi de hamileyken saç boyanmadığını biliyodum da makyajdamı yapılmıyo ayol, ne cahilim :26:
yok kız öyle değil yaparsın tabi de yapacak takatin kalırsaeriniyor insan
birde rujlar kokuyor ya hani o koku öyle pis geliyorki insana
koku duyarlılığı çok oluyor bende oğlumda öyle olmuştu bunda az az başladı ama çok vahim bir durumda değilim henüz
oğlumda elimi sabunlarken bulanıyordum midem sabunun kokusundan parfümlerini saklamıştım kocamın herşey bana kötü kokuyordu midemi bulandırıyordu
tabi herkes böyle olmuyor hiç koku hassasiyeti olmayan midesi bulanmayan gebelerde oldukça çok
uzun zamandır böyle rüyalar görmüyordum
eskiden ohoooo neler görürdüm bir bilseniz
bir keresinde ibrahim tatlıses bir otobüs dolusu adamla beni istemeye gelmişti
inşallah olur canım birasdan görüşmeye gideyim bana şans dileyin
koku duyarlılığı çok oluyor bende oğlumda öyle olmuştu bunda az az başladı ama çok vahim bir durumda değilim henüz
oğlumda elimi sabunlarken bulanıyordum midem sabunun kokusundan parfümlerini saklamıştım kocamın herşey bana kötü kokuyordu midemi bulandırıyordu
tabi herkes böyle olmuyor hiç koku hassasiyeti olmayan midesi bulanmayan gebelerde oldukça çok
anladım ayarında yapınca sakıncası da yok yani, o mide bulantısı kısmını unutmuştum doğru söylüyosun ,
bakalım bizlerin ki nasıl geççek , nems de çalışmalara başlıcaktı önümüzdeki ayyy , çekirge yıl başındaydı onlar hallletsin de bende başlıyım bari sırayla gidelim
uzun zamandır böyle rüyalar görmüyordum
eskiden ohoooo neler görürdüm bir bilseniz
bir keresinde ibrahim tatlıses bir otobüs dolusu adamla beni istemeye gelmişti
Ben sana demiştim bebiş sağlıklı diyeeeÇok sevindim şükür yaradana..
4-5 yıl önce alarm sesim hüseyin turanın acayip hayvanlara benziyorsun şarkısıydı , rüya görüyorum pazarda alışverişe çıkmışım amcanın biri tavuk satıyo bu şarkıyı söyleyerek tabi bende rüya diye uyumaya devam ediorum sonra tüm ev başıma toplanmıştıda uyandırmışlardı meğerse alarm çalıyomuş rüyayla gerçek birbirine girmiş :26:
haha o zaman senin böyle rüya görmen cok normal
Ben sana demiştim bebiş sağlıklı diyeeeÇok sevindim şükür yaradana..
sağol fallen cancan
sende bugün iyisindir umarım ?
sağol fallen cancan
Şükür canım sağlıklıyım kızım sağlıklı o yuzden iyiyim
sağol fallen cancan
kendi kendinemi yazıyon
kızlar bu gece rüyamda bize misafir gelmiş
tanıdığımız bir arkadaşımız 1 yaşında kızları var
ben çay yapıyorum ama eşimin ve küçük bebeğin çayına fare zehiri koyuyorum.
töbee töbee sonrada korkuyorum,ellerinden alsam içirmesem noldu diye sormazlar mı
napıcam ben şimdi diye sessizce seyrediyorum,çok şükür bişe olmuyor.
bu ne demek yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?