09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tabiki dene şansını daha ne bekliyorsunki...elindeki fırsat kaçmasınnn

bazen benimde böyle rüyalarım oluyor töbe töbe
hayır olsun tatlım kıçın acık kalmış

Dene tabi ki. Ilımlı konuş, ikinci bebeği anlat, şehir dışında çalışmasının sizi nasıl zora soktuğunu söyle.

aslında biliyor daha önce sözde verdi ama maalesef hanımı çalıştığım servisin şefiydi onla bozuştum doğal olarakta müdüre yansıdı şimdi görünce beni yüzüme bile bakmıyor

hönkk nasıl bir rüyadır o yaaaa
hayırlara gelsinn inşş...
uyandıtan sonra kıçına baksaydın açıkmıymış diyee
iyiye yoralım iyiye çıksın değilmii

hahahah bencede hayır olsun,kesin totom açıkta kalmıştır

bence müdürle konuş canım,en azından şansını dene,
sonradan keşke dememek için bu fırsatı değerlendir.

aslında biliyor daha önce sözde verdi ama maalesef hanımı çalıştığım servisin şefiydi onla bozuştum doğal olarakta müdüre yansıdı şimdi görünce beni yüzüme bile bakmıyor

Eğer hakkaniyetli bir adamsa ikisinin farklı seyler olduğunu bilir. Sen şansını dene de olmazsa olmaz.

uzun zamandır böyle rüyalar görmüyordum
eskiden ohoooo neler görürdüm bir bilseniz
bir keresinde ibrahim tatlıses bir otobüs dolusu adamla beni istemeye gelmişti

4-5 yıl önce alarm sesim hüseyin turanın acayip hayvanlara benziyorsun şarkısıydı , rüya görüyorum pazarda alışverişe çıkmışım amcanın biri tavuk satıyo bu şarkıyı söyleyerek tabi bende rüya diye uyumaya devam ediorum sonra tüm ev başıma toplanmıştıda uyandırmışlardı meğerse alarm çalıyomuş rüyayla gerçek birbirine girmiş :26:

Son düzenleme:

başka alarm bulamadın mı ayol,sabah sabah insan güne o şarkıyla başlarmı

haha o zaman senin böyle rüya görmen cok normal

bencede normal diyelim,adamıda kendime benzettim geçen gün benim herif
demet akalını görmüş

öncelikle muhabbet akmış ben geç kaldım herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
hayırdır inşallah ruj bi sadaka ayır bebek bekliyon ya ikilemde o ayan olmuş sana bi sadaka ayır ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…