09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kuzum kıskanmadan durabilecekmisin

öpmek isterse sakın öptürme

bi kahve için tamam
yanında oturma karşısında otur
hep gözlerine de bakma
o sana baktığında sen yere bak tamam mı ?

iyiki mantık ön planda yani ya olmasaydı
sırf 8 kardeş olması bile beni ürkütüyor.
eltiler,görümceler ohooooo uğraş dur
iyi düşün piyon

ben kız bebegım olsun ıstemem kalkar benden guzel muzel olur ugrasamam onunlan
ben pasta kesmeye gıdıyom

yaa senin amacın ne,gidip gelip bişeyler yiyorsun
pizza,pasta....
ben bugün diyete girdim diyemi yapıyorsun haaaaa

kızlar yemeyenin malını diycektim balını olmuş anlayın siz onu. yoğunum düzeltemedim.

ay piyooooo lan sülalesi de kalabalıktır
canım olsun ben hem onların oturduğu yerde oturmam hemde bunlar anneleri karşı dairede kalıyomuş bunlar kardeşler olarak ayrı dairede. malum 1 eve sığmak zor aman kalabalık olsunlarda gözler benim üstümde olmasın herkes kendi işinde gücünde derdinde olsun. yalnız sizde hemen ciddiye bindirdiniz
Iğdır'ın Azeri Türklerinden mi?
insan olsun yeter deme gözünü seveyim gerçi 8 kardeş dediğine göre...

canım onu bilmiyorum haritadaki yerini bile bulamma hangi bölgedeki o akşamdan beri aklımda valla bakamadım younluktan.
8 kardeş iyidir canım benden uzak olurlar

öncelikle şunun için aile ığdırlıysa ve 8 çocukluysa büyük ihtimal klasik doğu insanıdır anladınız siz onu
bi kere aile içine dul istemezler karşı çıkarlar bunun mücadelesini verebilmek insanı yıpratır
kültür farkı hat safada olur
adam kro olabilir çok büyük ihtimal ne kadar naif görünse bile

tabi bunlar olabilecekler ihç biri olmayabilir bile

birde adamın niyeti bile ciddi olmaya bilir kuaförler bana hiç tekin gelmez nedense

piyo bu yazdıklarım için beni affet canım sadece doğru bildiğim bi kaç şey yazmak istedim
bence temlinki yaklaş olmadı gerçektende bi kaç görüş

Son düzenleme:
Bu piyo beni tınlamadı mı bana mı öyle geldi?
Tez kellesi vurula

Şekerim düştü yemek yicem, gelene kadar kelle masamda olsun

iyi düşün derim bugün geyik olur yarın ciddiye biner kültür önemli ayrıca doğulular pek uzak olmaz birbirlerinden

kuzum kıskanmadan durabilecekmisin
durum tabii zaten artık çok sevmiycem ben kimseyi
öpmek isterse sakın öptürme

bi kahve için tamam
yanında oturma karşısında otur
hep gözlerine de bakma
o sana baktığında sen yere bak tamam mı ?
canımsın aklımda olsun. peki öpmeye yeltenmezse napiyim?
ben öpiyimmi
iyiki mantık ön planda yani ya olmasaydı
sırf 8 kardeş olması bile beni ürkütüyor.
eltiler,görümceler ohooooo uğraş dur
iyi düşün piyon

[/B]

canım uzakta olunca sıkıntı olmaz. zaten çalışıyor sürekli bu kardeşlerini görüyor aileside dükkana yakın gider görür gelir beni yormaz

canım kıro diildir kuaförde öğrenmiştir illa bişiler. öğrenmediysede kendi kaybı işim olmaz. dul istemezlersede nikah yapar söyleriz hahaaa sanki evlendikte. belki daha ilk buluşmada anlaşamayacağız birde o var ama olsun heyecanlıyım işteeee buda yeterr

Bu piyo beni tınlamadı mı bana mı öyle geldi?
Tez kellesi vurula

Şekerim düştü yemek yicem, gelene kadar kelle masamda olsun

kuzu bişi yazdınmı görmedim. hatta bana selam vermedin dedim bende sana. kusura bakma işlerim var da yetşemedim canımsın. yeni numaramı attım sana sabah.

inşallah hayırlsıı olur canım
herkesin mutlu olmasını istiyorum.
ayyy bedavaya saç yaptırma düşüncesi ne hoş bişey
keşke senin arkadaşın oleydim,gelirdim tükkana

öp öp öp öp öp

Bir de ben ele almak istiyorum olayı naçizane olaraktan..
Doğusu batısı olur mu bunun demeyin bal gibi oluyor maalesef. Kültürel ve yöresel bir durum. Doğulu olup da izmir’de yaşasa dahi orası çekmese burası kesin çekiyor. Bir kere çok çok kinci oluyorlar hiç sevmediğim bir şey. Böyle kro tarzı gösterişe meraklı oluyorlar. Erkekleri de kazak oluyor. Ve geleneksel olarak değer yargıları mutlaka oluyor.. hele kadınların eline asla düşme çeneleriyle linç ederler seni. Maazallah diyorum duruyorum.

evet senin şuanki heyecanın önemli tabi

aman gönlünü eğle geç işte
hep kadınlarmı gönül eğlendirilen olmak zorunda acıkta erkekler yaşasın bu kaderi

bilim bu arada banada hiç tekin gelmez ne yalan söyleyeyim. ahha kuaför diyince kıro ve elleri boyalı adamlar gelir aklıma. ama bu gerçekten öyle değil ve anlamazsın bile çok naif ve kibar. hatta akşam numaranı istedikten sonra çok utandım dedi acaba yanlış bişeymi yaptım falan diye..
ama bi görün ya bi görün anlatamam görmeniz laızmm. çok tatlıııııııııı

ve umarım kalıbının adamıdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…