- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
canım yaşamadan bilemeyizki deme öylee. siz fotosunu atıcam kız çok tatlı yerim onuu. benki hep işi iyi olsun diye özellikle belirtirim ama bu kuaför çok tezat. ama çok tatlı umarım akşam görüşebilirizzzzzzz
öyle valla kıpır kıpırım. ee yemeyenin balını yerler
med kız sen bana nasıl selam vermezsin bakayım hı
canım yaşamadan bilemeyizki deme öylee. siz fotosunu atıcam kız çok tatlı yerim onuu. benki hep işi iyi olsun diye özellikle belirtirim ama bu kuaför çok tezat. ama çok tatlı umarım akşam görüşebilirizzzzzzz
öyle valla kıpır kıpırım. ee yemeyenin balını yerler
med kız sen bana nasıl selam vermezsin bakayım hı
kızlar merak etmeyin bu sefer mantık ön planda. ığdırlı 8 kardeşler. 18 yıl boyunca bikaç sk arayla oturmuşuz ama hiç karşılaşmamışız. kendi kuaförleri ve çok iyi kazanıyorlar hep tıklım tıklım. 2. yer açtılar ama güzelli salonu gibi kocaman. solaryum dövme fln herşeyleri var. boyu 1.80 gbi bişidir. kilosu sorma vücudu manyak kilo vermem laızm benmde acil. sakin görünüyo ama yere bakan yürek yakn diildir umarım. çok tatlı yüzü sesi geldikçe aklıma bi hoş oluyorum
ben kız bebegım olsun ıstemem kalkar benden guzel muzel olur ugrasamam onunlan
ben pasta kesmeye gıdıyom
canım olsun ben hem onların oturduğu yerde oturmam hemde bunlar anneleri karşı dairede kalıyomuş bunlar kardeşler olarak ayrı dairede. malum 1 eve sığmak zoray piyooooo lan sülalesi de kalabalıktır
Iğdır'ın Azeri Türklerinden mi?
insan olsun yeter deme gözünü seveyim gerçi 8 kardeş dediğine göre...
piyon
burnuma güzel kokular gelmiyor balım
üzülmeni istemem
Sabit bir konu var mı takıldığınız?
canım elmiş ve piyonun takıldığı herifleri konuşuyoruz
valla canım ben hızlarına yetişemiyorum ama son olarak anladığım zibidi ve piyonun sevgililerini konuşuyoz elmiyede hayırlı kısmet bekkliyoz
nie kız
kızlar yemeyenin malını diycektim balını olmuş anlayın siz onu. yoğunum düzeltemedim.
canım olsun ben hem onların oturduğu yerde oturmam hemde bunlar anneleri karşı dairede kalıyomuş bunlar kardeşler olarak ayrı dairede. malum 1 eve sığmak zoraman kalabalık olsunlarda gözler benim üstümde olmasın herkes kendi işinde gücünde derdinde olsun. yalnız sizde hemen ciddiye bindirdiniz
canım onu bilmiyorum haritadaki yerini bile bulamma hangi bölgedeki o akşamdan beri aklımda valla bakamadım younluktan.
8 kardeş iyidir canım benden uzak olurlar
durum tabii zaten artık çok sevmiycem ben kimseyikuzum kıskanmadan durabilecekmisin
canımsın aklımda olsun. peki öpmeye yeltenmezse napiyim?öpmek isterse sakın öptürme
bi kahve için tamam
yanında oturma karşısında otur
hep gözlerine de bakma
o sana baktığında sen yere bak tamam mı ?
iyiki mantık ön planda yani ya olmasaydı
sırf 8 kardeş olması bile beni ürkütüyor.
eltiler,görümceler ohooooo uğraş dur
iyi düşün piyon
[/B]
Canım yersiz de sen konunu ne yaptın?
canım kıro diildir kuaförde öğrenmiştir illa bişiler. öğrenmediysede kendi kaybı işim olmaz. dul istemezlersede nikah yapar söyleriz hahaaaöncelikle şunun için aile ığdırlıysa ve 8 çocukluysa büyük ihtimal klasik doğu insanıdır anladınız siz onu
bi kere aile içine dul istemezler karşı çıkarlar bunun mücadelesini verebilmek insanı yıpratır
kültür farkı hat safada olur
adam kro olabilir çok büyük ihtimal ne kadar naif görünse bile
tabi bunlar olabilecekler ihç biri olmayabilir bile
birde adamın niyeti bile ciddi olmaya bilir kuaförler bana hiç tekin gelmez nedense
piyo bu yazdıklarım için beni affet canım sadece doğru bildiğim bi kaç şey yazmak istedim
bence temlinki yaklaş olmadı gerçektende bi kaç görüş
Bu piyo beni tınlamadı mı bana mı öyle geldi?
Tez kellesi vurula
Şekerim düştü yemek yicem, gelene kadar kelle masamda olsun
durum tabii zaten artık çok sevmiycem ben kimseyi
canımsın aklımda olsun. peki öpmeye yeltenmezse napiyim?
ben öpiyimmi
canım uzakta olunca sıkıntı olmaz. zaten çalışıyor sürekli bu kardeşlerini görüyor aileside dükkana yakın gider görür gelir beni yormaz
durum tabii zaten artık çok sevmiycem ben kimseyi
canımsın aklımda olsun. peki öpmeye yeltenmezse napiyim?
ben öpiyimmi
canım uzakta olunca sıkıntı olmaz. zaten çalışıyor sürekli bu kardeşlerini görüyor aileside dükkana yakın gider görür gelir beni yormaz
öncelikle şunun için aile ığdırlıysa ve 8 çocukluysa büyük ihtimal klasik doğu insanıdır anladınız siz onu
bi kere aile içine dul istemezler karşı çıkarlar bunun mücadelesini verebilmek insanı yıpratır
kültür farkı hat safada olur
adam kro olabilir çok büyük ihtimal ne kadar naif görünse bile
tabi bunlar olabilecekler ihç biri olmayabilir bile
birde adamın niyeti bile ciddi olmaya bilir kuaförler bana hiç tekin gelmez nedense
piyo bu yazdıklarım için beni affet canım sadece doğru bildiğim bi kaç şey yazmak istedim
bence temlinki yaklaş olmadı gerçektende bi kaç görüş
canım kıro diildir kuaförde öğrenmiştir illa bişiler. öğrenmediysede kendi kaybı işim olmaz. dul istemezlersede nikah yapar söyleriz hahaaasanki evlendikte. belki daha ilk buluşmada anlaşamayacağız birde o var ama olsun heyecanlıyım işteeee buda yeterr
kuzu bişi yazdınmı görmedim. hatta bana selam vermedin dedim bende sana. kusura bakma işlerim var da yetşemedim canımsın. yeni numaramı attım sana sabah.
öle bekliyoz canım bi gelişme yok askıya aldım hesap sorma modundan çıktım gebe gebe tansiyonum düşük zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?