09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım ya onlarmı bizlermi aptalız ayrımı bi yapsak adam olacazda yapamıyoz işte
dünyaya bi daha gelsek ina yine aynı hataları yaparız

Bence aptal olan onlar
Deve kuşu gibi saklandım sanıyolar, enselenince de ağlayıp duruyolar, kendilerini vazgeçilmez sanıyolar
Huzur batıyo bence
İyi yapmıştı elmayra, o parazite tekmeyi basmakla

Ama yine de herşey gibi fedakarlığında fazlası zarar kızlar
Önce kendini düşünmeli insan, insanoğlu bu hak ettiğinden fazla değeri bulan havaya giriyo anladığım kadarıyla

Kesinlikle fazlası zarar. Bir yerden sonra dur demeyi bileceksin.

eevt hayatta her zamn iyi niyetli olmamak lazım ben bunun ceremesini çokk çektim işte de eş tede allah sonumuzuu hayreylesin

allah sizi top etmesin kızlar emi pasta dediniz resim eklediniz canımı çektirdiniz gittim dondurma aldım üstelik gerçek dondurma bile değil algida
bana gelecek kilolar inş. sizin kıçınıza yapışır hıh

Kesinlikle fazlası zarar. Bir yerden sonra dur demeyi bileceksin.

Bilmiyorum ben zaten nasıl evlendim hayretlerdeyim hala çevremdekiler de şaşıyo
Ben fazla sabırlı biri değilim
Evlilik bana göre bişey değildi
Hatta hani her genç kızın bi gelinlik hayali olur ya, ben derdim aman boşuna ne bakıcam
Ve erkeklere hiç güvenim yok nedense

ayy çok nostaljik
benim çocukluk aşkım yıllar sonra peşimde pervana oldu ama dönüp bakmadım
dedimki bunun neyini beğenmişim

benimkide aradı fln artistlik 10 numarada bikaç bişi söyledi inanılmaz soğudum. doğulu bi kızla nişanlanmışlar. sonrada yatmış bu kızla yani olmuş o iş babası bunun peşindeydi ama bu nolursa olsun seninle evlenicem falan diyordu. böyle işler çevirip snra benmle evlenmek isteynce benide bırakır dye ben ayrıldım. iyikide ayrılmışım.

söylemezsem çatlarım ex mesaj atmış. işte diyetisyene gidiyomuş kız yeni mezunmuş benimde peşimde koşanlar var ama ben senden başkasına bakmıyorum demiş.
bende sadece ben bakıyorum dedim gönderdim.
senin bakıp bakmadığını sormadım demiş.
bende sneinkini sormamıştım dedim. konuyu değiştirmiş. zaten cevap atmadım daha.

çok komik adam lan buu

İşte böyle diyenler hep en önce evlenmiştir ne hikmetse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…