09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

baktım canım geçip gitmiş o günler çok şükür
fakat bişe sorcam o ex kocadan neden tüp bebek yapıp hamile kaldın ki??
sebep neydi??

kucukken bır amelıtyat gecırmıs o yuzden nromal yollarla cocuk sahıbı olamayacaktı ve sure vardı su kdar zmanda oldu oldu
azopsermia problemi vardı 1.derece

sadece azospremi değil aynı zamanda azobeyni problemide varmış itin

cok buyuk mucadale vermıstık bılımcım
cok garıp yanı o donemı yasayan ve yasananlar gercek olamaz

herhalde ben hepsını yanlış hatırlıyorum yalan söylüyorum

bayanruj sorunda su olmalıydı , bu kadar kıcını neden yırttın dımı boyle olcak olduktan sonra dısarıda adammı yok hemde bedava :44:

hani diyon ya görmüyorum hiç haber almıyorum diye
yani hiç şurdaymış burdaymış şunu yapıyor bunu yapıyor diyedemi haber almıyorsun

hani diyon ya görmüyorum hiç haber almıyorum diye
yani hiç şurdaymış burdaymış şunu yapıyor bunu yapıyor diyedemi haber almıyorsun

kimden haber alıcamki cnaım ortak tanıdık yok ama soyle onun teyzesıyle annemın oz dayı oglu evlı
bız gorusmuyoruz yanı ınsanlar parcalandı onun mesela cocukluk arkadısyla ben suanda arkadaslık edıyorum hatta gecende arac sıgortamızıda yapan onlardı
onun harıcınde kendısının twıtter hesabı var ama bakmak aklıma gelmıyor baktıgımdada hep gordugum bır ılıskısı vardı onun bıttıgını cesme veya etıler bebek gıbı luks semtlerde dolandıgı baskada bı bılgım yok

boşver etilerde yumuşakcalar dolaşıyordu zaten demi

canım sen anla işte ben o kadar açık yazamadım
yani çekeceğin çile varmış,insanın gözü bağlanıyor ve bazı şeyleri körü körüne yaşıyorsun.
ama bunlar sana genç yaşında hayatın ne kadar kıymetli olduğunu öğretmiştir.
bi ömür mutlu olursun inşallah

o pislik ex senin kadar güzel bir kadını ve o masum yavruyu üzdüğü için iki yakası bir araya gelemez.

valla sekerım oyle tabı hayatı ogrenıyozda

son kısmı varya onu bılmıyorum kımın yakaası bır araya gelmıyor ınsallah onun gelmıyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…