yok canım o kadar da diil
unutmak biraz zor olacak ama yapacak bişey yok kaderimize razı olacağız. bu arada sesi de güzelmiş
ben başlamıştım onun haberi yoktu.. meğerse o bitirmiş benim haberim yoktu. ama şimdi öğrendim
bu gece içicem yaa tutmayın benii...
maşallah erkenmişş
bu olmadı. onu bana hatırlatan şeylerden kurtulamam kk'dan vazgeçmem mümkün değil
amam bomba habermiş üstüne gelmiş bayıldım.. belkide özellikle koymuşlardır
cık cık cıkk
benmikız vallahi kimseyi aramıyorum. aslnda aramak istesemde çok dobrayımdır ama bunu rüyamda gördümya utandım biraz. ama hala çok merak ediyorum birde foto olsaydı iyiydi
parça iyi olmuş istediğin gbi kullanırsın. ama çok geniş bilgim yok ondan bişi diyemedim ben.
hoşçakal dedik bitti işte daha nolacaktı. adam benimle kouşacak bişeyiniz yok dedi. daha ne desin muhabbet bir yerde biter sizi tanımıyorum dedii
bi git yaaaaaaaaaaaa
kadınlar kulübünü aradım canım.detyaları arkadaşlar versin utanırım ben zaten yaram geçmiş değill
romantik elbettt
yok kız ne mazisi. hem mazisi olsa ne olur geleceği olmadıktan sonra ppeehhh buna içilir iştee
bilmem sormadım. amann işi gücü var adamın bizimi dikizliycek
içelimmm
canım ben kazeni aradım muhabbet o. ama konuştuk kapattık. bir dahada aslında konusunu açmayalım diyorum bu 3. olacak hep konu ona geliyor. kapatalım üzülüyorum
görüşürüz canım. geçmiş anneler günün kutlu olsun. herkesin geçmiş anneler günü kutlu olsun. darısı başımıza
ama merak etmiştim
yazdıklarımdan bunumu çıkardın hiç yakıştıramadım..
illaki erkek değil, illaki k..n olmak lazım ciğerparemmm
bbilim ben de evdeyim ama derslerim var halletmem gereken :))) Dizi izlerim kahvaltı yaparım daha
muhabbet var diye geldim ama muhabbet edecek kimse yok galiba ?
Başlıkta yaza 09 - 18 haftaiçini kapsıyo
Hafta sonu çalışan pek yok
O yüzden tenha
Hafta içi gelsen, ne yazıldığını takip edemezsin
haftaiçi kapsadığını anlayamamışım
bugün tatil herhalde millet bir benmi çalışıyorum bugün
sen evdesin sanırım katiee ?
bu arada piyon ayar yemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?