09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sizin elleri topiğin en tombik elleri seçiyorum tam köfte yoğracak el derler bizim burda güçlü duruyor

piyonist ve durdurundünyayının ellerine bayıldım hafif tombik ama çok hoş duruyorlar yumoş yumoş

bugüne kadar kimse tombik elli dememişti tuhaf oldum hiç alıcı gözüyle bakmamışım bir daha baktım evet ellerim tombikmiş

ben daha hayatımda hiç manikür yaptırmadım
tuhafmıyım neyim

bende yaptırmadım hayatta en tiksindiğim şey manikürrr pedikür oalbilir ama manikür ıyylkkkkk

sorma canım süsüm püsüm kalmadı kurudum gittim valla son 2 haftadır. zamanım kalınca direk kitaba sarıyorum oje moje hak getire

keşke bende okuyabilsem panpaaa 1 sayfayı 10 kez okuyorum gene beynime girmiyo kafam çok dolu

bugüne kadar kimse tombik elli dememişti tuhaf oldum hiç alıcı gözüyle bakmamışım bir daha baktım evet ellerim tombikmiş

benim ellerimde tombik sayılır ama yinede bedenime göre pek tombik değil küçük ellerim var benim
benim yüzüğüm 16 dır mesela ebatı 15buçuk 16

bende yaptırmadım hayatta en tiksindiğim şey manikürrr pedikür oalbilir ama manikür ıyylkkkkk

keşke bende okuyabilsem panpaaa 1 sayfayı 10 kez okuyorum gene beynime girmiyo kafam çok dolu
şaşırdım bak senin böyle demene

bbilim sen diyince baktım benim yüzüğüm 14 müş ki bu bile bol gelmeye başladı geçen ay kuzenle voleybol oynuyorduk yüüzk parmağımdan uçtu gitti 15 dk çimlerde alyans aradık

ne gülmesi canım dehşete kapıldığımı simgeledim nasıl gülebilirm aşkolsun

bbilim sen diyince baktım benim yüzüğüm 14 müş ki bu bile bol gelmeye başladı geçen ay kuzenle voleybol oynuyorduk yüüzk parmağımdan uçtu gitti 15 dk çimlerde alyans aradık

Benimki kaç bilmiyorum ama yoktu bana göre sipariş verdik yaptılar
Söz günü dandik bi yüzük takmıştım sonra diğerini teslim aldık

evet aslında 16 da tombik sayılır kalın bir parmak yani ama işte durdurun dünyanınki daha kalın göründü gözüme beni affetsinde

ben daha hayatımda hiç manikür yaptırmadım
tuhafmıyım neyim

tuhaf değilsin sen paçozsun paçozz,kendini bilime vereceğine azıcık kuaföre ver

Bileklerde maşallah bilezik alıken eşin yandı yandı hahahhahah
puhhahahah koptum kız,adam kuyumcuda ağlar artık :2::2:

Ojeli resmimi buldum
Ama beyaz oje, elimde beyaz diye pek belli değil
Eki Görüntüle 737921

elini boşver ben mangaldakileri beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…