afiyet olsun ben de daha söylemedimkızlar başkan erken çıkınca bende hemen gittim bankalara numaramı değiştirmek için. çok şükür bitti geldim. yemek söyledim şimdi gelsede yesem
Piyonist ve Benipek hoş geldiniz
hoş bulduk çekirge.. sakin mi bugün topik? yemek arası diye mi?
afiyet olsun ben de daha söylemedim
naber ipek hoşgeldin
sen de hoş geldin gofret. biz buradayız haberler sende? nasıldı tatil? nere gitmiştin?
fethiye ölüdenize gitmiştin ipekcim
kaldığımız yerden işe devam :)
havalar nasıldı orada? burası geçen hafta bayağı bir yağmurluydu.işe başlamak zor olmadı mı?
bugün canım hiç çalışmak istemiyor. bir bakıma girsem. hafif şekerleme yaparken bir masaj yapsalar önce. sonra artık nasıl bakım olacaksa oradan çıktıktan sonra 3-5 kilo vermiş olsam, sonra yenilensem. yeni bir ben olsa....
kaş kalınlaştırma teknikleri benim de ilgi alanım. varsa elle tutulur bir şey ben de öğrenmek isterim. ama enseden ekleme yapmak falan okuması bile yorucu.
hoş bulduk çekirge.. sakin mi bugün topik? yemek arası diye mi?
zor olmazmı yaa sendrom resmen
güzeldi oralar okullarda kapanmadığı için çoluk çocuk yoktu iyi geldi vallahi.
benim bugün spor günüm işten koştur koştur çıkıp spora geçiyorum yemeği geç yersem akşamı da daha hafif atlatıyorumben de çıkmadım daha yemeğe. erken çıkınca erken acıkıyorum. gün çok uzun oluyor.
kızlar başkan erken çıkınca bende hemen gittim bankalara numaramı değiştirmek için. çok şükür bitti geldim. yemek söyledim şimdi gelsede yesem
Sabah iyiydi
Şimdi öğle arası diye sakinledi herhalde
Kısaca
Piyonist'in eski eşi mailler atıyomuş, özledim pişmanım hesabı
Asyalı oje süremiyomuş onların oralarda koyu renk oje sürenin adı çıkıyomuş
Bunun üzerine herkes elinin resmini paylaştı
Sirke kaşını kalınlaştırmak istiyomuş
Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?