09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

kızlar başkan erken çıkınca bende hemen gittim bankalara numaramı değiştirmek için. çok şükür bitti geldim. yemek söyledim şimdi gelsede yesem

kaş kalınlaştırma teknikleri benim de ilgi alanım. varsa elle tutulur bir şey ben de öğrenmek isterim. ama enseden ekleme yapmak falan okuması bile yorucu.

bugün canım hiç çalışmak istemiyor. bir bakıma girsem. hafif şekerleme yaparken bir masaj yapsalar önce. sonra artık nasıl bakım olacaksa oradan çıktıktan sonra 3-5 kilo vermiş olsam, sonra yenilensem. yeni bir ben olsa....

tabi bunları yaparken "anneeee tuvaletim geldi" diyen bir ses olmasa. stressiz olsa her şey

kaş kalınlaştırma teknikleri benim de ilgi alanım. varsa elle tutulur bir şey ben de öğrenmek isterim. ama enseden ekleme yapmak falan okuması bile yorucu.

eskiden biraz daha ince ve kavisliydi kaşlarım
şimdi kalın ve düz aldırıyorum
ince kaş kesinlşkle olgun gösteriyor

hoş bulduk çekirge.. sakin mi bugün topik? yemek arası diye mi?

Sabah iyiydi
Şimdi öğle arası diye sakinledi herhalde

Kısaca
Piyonist'in eski eşi mailler atıyomuş, özledim pişmanım hesabı
Asyalı oje süremiyomuş onların oralarda koyu renk oje sürenin adı çıkıyomuş
Bunun üzerine herkes elinin resmini paylaştı
Sirke kaşını kalınlaştırmak istiyomuş
Öyle işte

zor olmazmı yaa sendrom resmen
güzeldi oralar okullarda kapanmadığı için çoluk çocuk yoktu iyi geldi vallahi.

iyi bari bir de bayramda çıkarsın 3-5 gün.. artık temmuz geldi ama havalar kendine gelmedi. bir de kış iyi geçti yazın kavrulacağız diyorlardı

oje olayı güzel de nerede yaşıyor ki asyalı koyu renk adını çıkarıyormuş insanın. ben de çok severim oje de sil sür derdi beni deli ediyor. bir de kızıma yemek falan yediriyorum derken. kimyasal teması olmasın diye sürmüyorum bayadır. peki piyon ne der eski eşi konusunda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…