09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

istanbulu da unutmuşum ben biraz..
şişliyi de çok severim biliyo musun? orda kalmıştım bi süre.ama mesafeleri hatırlamıyorum.4 leventle mesafesi nasıl şişlinin?

yakın canım metroyla 15 dk dır en fazla. sen müsaitim dersen bende gelebilirim oraya. sen misafirsin yormak olmaz şimdi. pek bilmem oraları ama bilindik bi yerde görüşürüz olmadı. ama sen müsait olursan tabii

nasılsınız yahu ben gelemiyorum bugün yine aranıza biraz yoğunluk biraz halsizlikten mütevellit

kızlar akupunktura gideceğim. bahçelievlerde oturuyorum biliyorsunuz yardımcı olabileceğiniz bildiğiniz bi yer varmı?

selam bilim nasılsın? hamilelik nasıl gidiyo?
selam canım iyi diyelim iyi olsun, halsizlik bulantı kusma rütin olan şeyler dışında iyi gidiyor işte

sen nasılsın ?

kızlar akupunktura gideceğim. bahçelievlerde oturuyorum biliyorsunuz yardımcı olabileceğiniz bildiğiniz bi yer varmı?

akapunktura neden gidicen zayıflamak içinse hiç tavsiye etmiyorum

selam canım iyi diyelim iyi olsun, halsizlik bulantı kusma rütin olan şeyler dışında iyi gidiyor işte

sen nasılsın ?

iyiym canım sağol..olsun sağlığınız yerinde olsun da geçer nasılsa..ben hiç yaşamadım da mide bulantısı kusma falan..:):)sadece uykum çok geliyodu ilk 3 ay..

iyiym canım sağol..olsun sağlığınız yerinde olsun da geçer nasılsa..ben hiç yaşamadım da mide bulantısı kusma falan..:):)sadece uykum çok geliyodu ilk 3 ay..

bende öyle olmak isterdim açıkcası midesi bulanmayanlara çok özeniyorum
benim oğlumda daha çok bulanıyordu gerçi bunda daha az gibi en azından bunda fazla koku hassasiyetim yok oğlumda çok fenaydı o

canım zayıflamak için gidicem. neden tavsiye etmiyosun? 10 kilodan aşağı veren yok bende 10 versem çok şükür diyeceğim.

ben bekarken yaptırmıştım nerdeyse hiç faydasını görmedim diyebilirim zaten sana bir diyet listesi veriyor yine o diyeti o akapunkturu taktırmadanda yaptırsan o kiloyu verirsin bence
ben ayda 2 kilo vermiştim herkesler 5er kilo verirkenüstelik diyetini uygulamama rağmen

normalde zaten çok iştahlı biri değilsen pek faydası olmuyor sanırım, çünkü amacı iştah merkezini bastırmak diyebiliyorum ama normalde zaten çok iştahlıysan faydalı olabilir tabi

canın inanılmaz iştahlı biriyim dana gibi yerim. ama tutmya çalışıyorum kendimi
deneyeyim canım ya napayım içimde kalmasın birde arkadaşım ben kesin gidicem diyo takılayım peşinde bende gideyimm

Son düzenleme:
mesaim bitti ben ufaktan kaçarım kızlar. size iyi akşamlar. sabah görüşmek üzereee

maşallah ziyaretçilerde eksik olmuyor. muhabbet olmayınca bile buradalar. ne buluyorlarsa bu kadar okuyacak. üyelerden bir ben varım ziyaretçiler 3 kişi. üyeler 4 kişiydi ziyaretçiler 9. maşallah yani çok revaçtayız. twitterde tt olcaz

yok canım o yüzden demedim..ilk önce sana mahçup olmuştum biraz,ayarlayamadım diye..
sonra da elmişe kırıldım biraz,ondan dedim soğudum diye..
sen nasılsın bu arada?

gofretcim sen ne taraftasın yakın mıısn oralara?
gerçi buluşma olaylarından soğudum da..
cuma günü öğlen falan dedim belki...

quartacım, elmi banlı olduğu için sana iletmemi rica etti.
Yalnız şunu söylemeliyim, o hafta ilk iş bana güleni arattı sana ulaşması için.
Mesai haftası olduğunu, çok geç çıkacağını söylemişti:26:
Banı açıldığında yine konuşursunuz canım.

Quarta,

Buluşacağımız o haftanın mesai saati cıkışlarını kopyalayabilirim, istersen screenshot da yapabilirim. Sabah 08,30 da girip akşam en erken 19,45te cıktım. Med bilir. Kurumsal Hat kullanıyorum, kurumdaki muhasebe birimi, harcama onay yetkilisi kurumda olmadığı icin fatura ödemesini yapmamış, ve hattım kapalıydı, dolayısıyla da arayamadım, Med'i de sabit numaradan aradım. Hatta panik olup, gülene msj attırdım forumdan cünkü banlıydım. Sabit hattan aramamak benim hatam evet, o konuda haklı olabilirsin. Niye aklıma gelmedi bilmiyorum.

Yazdıklarını okuyunca ben de inanılmaz kırıldım. Sana iki kez yazdım. Geleceğini söylediğinde nasıl da sevinmiştim. Hicbir artniyetim olmadan verdim telefonumu. Ama yoğun olacağımı, diğer arkadaşın izinli olacağını yine de bir sekilde görüşme ayarlamaya calısacağımı söylemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…