istanbulu da unutmuşum ben biraz..
şişliyi de çok severim biliyo musun? orda kalmıştım bi süre.ama mesafeleri hatırlamıyorum.4 leventle mesafesi nasıl şişlinin?
yok be mide davul gibi zaten benim stoktan yer yok ondan azar azar yiyorum
sen çıkmadan önce özelden mesaj at yada bana. böylece sayende güncellenmiş olurum
nasılsınız yahu ben gelemiyorum bugün yine aranıza biraz yoğunluk biraz halsizlikten mütevellit
nasılsınız yahu ben gelemiyorum bugün yine aranıza biraz yoğunluk biraz halsizlikten mütevellit
selam canım iyi diyelim iyi olsun, halsizlik bulantı kusma rütin olan şeyler dışında iyi gidiyor işteselam bilim nasılsın? hamilelik nasıl gidiyo?
kızlar akupunktura gideceğim. bahçelievlerde oturuyorum biliyorsunuz yardımcı olabileceğiniz bildiğiniz bi yer varmı?
selam canım iyi diyelim iyi olsun, halsizlik bulantı kusma rütin olan şeyler dışında iyi gidiyor işte
sen nasılsın ?
iyiym canım sağol..olsun sağlığınız yerinde olsun da geçer nasılsa..ben hiç yaşamadım da mide bulantısı kusma falan..:):)sadece uykum çok geliyodu ilk 3 ay..
akapunktura neden gidicen zayıflamak içinse hiç tavsiye etmiyorum
canım zayıflamak için gidicem. neden tavsiye etmiyosun? 10 kilodan aşağı veren yok bende 10 versem çok şükür diyeceğim.
ben bekarken yaptırmıştım nerdeyse hiç faydasını görmedim diyebilirim zaten sana bir diyet listesi veriyor yine o diyeti o akapunkturu taktırmadanda yaptırsan o kiloyu verirsin bence
ben ayda 2 kilo vermiştim herkesler 5er kilo verirkenüstelik diyetini uygulamama rağmen
normalde zaten çok iştahlı biri değilsen pek faydası olmuyor sanırım, çünkü amacı iştah merkezini bastırmak diyebiliyorum ama normalde zaten çok iştahlıysan faydalı olabilir tabi
yok canım o yüzden demedim..ilk önce sana mahçup olmuştum biraz,ayarlayamadım diye..
sonra da elmişe kırıldım biraz,ondan dedim soğudum diye..
sen nasılsın bu arada?
gofretcim sen ne taraftasın yakın mıısn oralara?
gerçi buluşma olaylarından soğudum da..
cuma günü öğlen falan dedim belki...
gunaydın bugun açılışı ben yapayım dedim
nasılsınız kızlar??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?