• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

sana çok ünlü bir düşünürün sözünü armağan ediyorum..
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

ayvahh. neyse canım windows olmuş vista olmuş önemli olan burada bizimle konuşuyor olabilmen. biz senin bizimle kouşabilme ihtimalini sevdikk:9::9:

bu ünlü düşünür bizim buralardan mı :60:

Sen de bi numaralar var ama hadi hayırlısı :D

Bilmez miyim :1:

kız vallaha yok olsa söylemez miyim. hele bi olsun bangır bangır bariniciim görmemişin (ki o ben oluyorum) aşkını gözlerinize sokiciim. sizede tgeselli veririm artık üzülmeyin ya siiznde olur falan diye. topiğimi değiştiriciiğim mutlu hatunlar topiği yapiciğim :9::9::9:

hoş buldum, piyano ile bi alakan var mı:44:

yok canım tamamen kendimi hayata karşı piyon gibi hisssetmem ve istanbulda olmamla ilgili bir durum:31: = piyonist
işe aşkın bir tarafının doğuşuuuu :24::24::24: ötekisinide elmy anlatmıştı zaten dün uzatmayayım o konuyu kk'nın tozlu sayfalarına gömdük :31::31:

Günaydın hanımlar eLmayRa topiğin hayırlı olsun

Son düzenleyen: Moderatör:
nerden biliyon kıs:44:

Sağda solda görüyorum :1:

sana çok ünlü bir düşünürün sözünü armağan ediyorum..
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

Sen var ya sen cok tehlikelisin kanka ahahahahahaha o ünlü düşünür sana bi laf sokar görürsün :1:

her şey ben sessiz sedasız kendi halimde takılırken kaderin beni farketmesiyle başladı zaten:17:
ama siteye üye olduğumda takip etiğim ilk konu seninkiydi seninle başladı bdv serüvenim :)

Ciddi misin, o zaman tanışıklığımız teee eskiye dayanıyo, gel sohbet et bizimle, bak yeni gelenlerin canı cıkıyo konuya dahil olabilmek icin biz de seni konusturmak icin catlıyoruz :1:

ben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen

tmm sen bi hamile kal gel :)

kız vallaha yok olsa söylemez miyim. hele bi olsun bangır bangır bariniciim görmemişin (ki o ben oluyorum) aşkını gözlerinize sokiciim. sizede tgeselli veririm artık üzülmeyin ya siiznde olur falan diye. topiğimi değiştiriciiğim mutlu hatunlar topiği yapiciğim :9::9::9:

Nispet yaparım diyosun, kızım ben de donanımhabere gider oranın adminini tavlarım :1:

:14::14::14:ben dun kendımı yedım bensız ne yaparlar nasıl ederler dıye :43::43:
ah canım sorma ben hep sordum latieden ahberi olan varmı die. hep geçiştirdiler ya bırak şimdi bak noldu biliyomusun diye oyaladılar ben :50::50::50: kimse anlatmadı :50::50:

bu ünlü düşünür bizim buralardan mı :60:

bilmiyorumki buralarda da o kadar ünlü düşünürler var mı :52::52::52:

günaydın kızlar,,,
Yeni topiğimiz hayırlı olsun,

Mubarek Cuma gününe denk geldi açılış hayırlara vesile olur inşallahhh...

Mesela Piyonist, ve Elmişe hayırlı koca gibi :)

yok canım tamamen kendimi hayata karşı piyon gibi hisssetmem ve istanbulda olmamla ilgili bir durum:31: = piyonist
işe aşkın bir tarafının doğuşuuuu :24::24::24: ötekisinide elmy anlatmıştı zaten dün uzatmayayım o konuyu kk'nın tozlu sayfalarına gömdük :31::31:

hımmm, anladım, neler düşünmüştüm oysaki, hatta evdekiler bile sormuştum, gooleden taratmıştım gerçeği piyanist mi, piyonist mi diye :60:

ben az gebelik topiğine bakıp geliyom hemen
ü

anam noliyi ekşınmı var sendee????

Sağda solda görüyorum :1:

Sen var ya sen cok tehlikelisin kanka ahahahahahaha o ünlü düşünür sana bi laf sokar görürsün :1:

Nispet yaparım diyosun, kızım ben de donanımhabere gider oranın adminini tavlarım :1:

teesüf ederim. bizim seviyeli bir ilişkimiz var :19::19:

aceleye getirme dur accık benim işi ayarla sen :20:

günaydın kızlar,,,
Yeni topiğimiz hayırlı olsun,

Mubarek Cuma gününe denk geldi açılış hayırlara vesile olur inşallahhh...

Mesela Piyonist, ve Elmişe hayırlı koca gibi :)

Hoşgeldin yewruuum aslı :1:

ah canım sorma ben hep sordum latieden ahberi olan varmı die. hep geçiştirdiler ya bırak şimdi bak noldu biliyomusun diye oyaladılar ben :50::50::50: kimse anlatmadı :50::50:

bilmiyorumki buralarda da o kadar ünlü düşünürler var mı :52::52::52:

olmaz mı yatıp kalkıp düşünenler var:34:

Back
X