09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay pızza yedım 4 dılım cok kotuyum suanda :S

iyi çok şükür sabah doktoruma gittim herşey yolunda dedi mutlu olduk işte :16::16:
canım çok sevndim hadi gözün aydın sağ salim eline al inşallah kucağında gururla taşıı :9::16:

selam bebikkk

ya raporlarım yeni bitmişti şimdi bi yenisi daha geldi. en ekşınlı günümde olcak işmi bu size anlatacaklarım vardı ama merak etmeyin 5 gibi yetişirim sanırımmm:31:

canım çok sevndim hadi gözün aydın sağ salim eline al inşallah kucağında gururla taşıı :9::16:

selam bebikkk

ya raporlarım yeni bitmişti şimdi bi yenisi daha geldi. en ekşınlı günümde olcak işmi bu size anlatacaklarım vardı ama merak etmeyin 5 gibi yetişirim sanırımmm:31:

5 olmaz 5 çok geç gel şunu 3e bağlayalım
patronuna benden selam böyle seni fazla yormasın benimde canımı sıkmasın :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

selam bebikkk

offf anlat cok merak ettim, sonra yazarsın raporları :1:

ay pızza yedım 4 dılım cok kotuyum suanda :S

yahu ne dört dilimi ben bi orta boy pizzayla doymuyorum bazen

:9::9::9::9:
yumurtlayacakta neyi zorluyor
nemesis kız aganagi naganiigi :9::9::9::9::9: :60::60::60::60::60::60::60:
bak bunu ayıplıya çeken ben değilim :9::9::9::9:

valla doğru diyo canım tatilden döner dönmez mübarek Ramazan ayında eşimin yuvasını yapacam :27:

Ben epeydir pizza yemiyorum bak simdi farkettim, yarın yiyim bari, canım cekti :1:

selam bebikkk

vallahi olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz patlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:27::27::27::27::27::27:

Kızlar bişi sorcam 28 yaşa 37 yaş büyük mü?

ayıplı varmı ayıplıı
ben lavaboya gıdeyım 2 gundur ıslerıde serdım ne bok yedıgım bellı degıl

bu arada ben pizzayı pek sevmem tek dominosun pizzası fena değildi
mis gibi lahmacun dururken pizzayı napıym :37::37::37:

Back
X