09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yeni üye oldum tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum
ben artı avon temsilcisiyim eğer avonla ilgiliistekleriniz olursa bana ulaşın olurmu katalogdan daha uyguna veriyorum birde kargo ücreti sizden almıyorum numaram 05380615549 dab ulaşabilirsiniz

Kibledim seni mune gelsin yallah gidersin :52::51:

İyi bari tek bende sorun yokmuş
Size de garip geldi
Konusu açılırsa görümceme sorarım belki o kız kimdi diye
O da eğer anlatmak isterse devamını getirir

Neyseki arabada yer yokmuş
Foto çekimine gitmemiş bu kız
Gitse o pozları da mahvederdi kara kedi

ay ben de hiç birini beğenemedim.hadi beğendiğim birini koyayım diyorum bulamıyorum. annem de diyor ki sanki kocan Çok yakışıklı kimseyi beğenmiyorsun.
:1::1::1:

Bana göre erkek yaşlı olacaksa jose mourinho gibi olacak genc olacaksa da kıvanc idealim. Yüzü güzel olacak, ici acılır insanın baktıkca :D

Geçin onları kızlar yaa benşmki bitanedirrr :23::23:

$george_clooney.webp
adamda ki karizma yeterr :52: saçının akları bile karizma :24:

izlicem la filmini senin icin :D

Kenan verelim sana burak verelim :D

Hee sallıyorum ben de işte :D
kenan kimdi :D Burak'ı da istemem itici. Hepsi itiyor bi tane çeken esmer yok :D
yeni üye oldum tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum
ben artı avon temsilcisiyim eğer avonla ilgiliistekleriniz olursa bana ulaşın olurmu katalogdan daha uyguna veriyorum birde kargo ücreti sizden almıyorum numaram 05380615549 dab ulaşabilirsiniz
Numaranı chat sitelerinde dağıtcam :60:
hintliymiş. sevmem ben hint versiyonunu

Sen bu khan'ların filmlerini izledin mi hiç? Benim en çok sevdiğim filmler hint yapımı...

@efsane_merve 3 idiotsun Türkçe düblajını yaparlar mı ki ya çok sevdim ben onu

Bana göre erkek yaşlı olacaksa jose mourinho gibi olacak genc olacaksa da kıvanc idealim. Yüzü güzel olacak, ici acılır insanın baktıkca :D

aaaa elmiş jose dedin bitirdin beni .çok beğenirim o adamı..aman kıvanç kim be jose nin yanında...

Temsil ,

Reklam amaçlı üyelik yasak
Kelime-i şahadet getirmeyi unutma :3:

kenan kimdi :D Burak'ı da istemem itici. Hepsi itiyor bi tane çeken esmer yok :D

Kızıms en yakında doğuracan libido fln kalmamış :D

aaaa elmiş jose dedin bitirdin beni .çok beğenirim o adamı..aman kıvanç kim be jose nin yanında...

Orası öle de :D josenin karısı da cok fena ya, o adam o kadınla

Bu farklı ama müslüman bu adam :)
Bir soru sorayım adamın resmini gördün kaç yaşında sence resimine bakarak cvp ver bakalım ama sakın googleden kopya çekeym deme :9:

Bekliyorum :1:

24 :)

çok iyi seçim kuzumm...wwwoooowwwww...filmlerini de pek bi severim. ama jason bambaşka..vücutlar da süper bunlarda yalnız..

kız hamile kadına ne diyosun vücut mücut aaa zaten libidom yükseliyo sanki kudurdunuz mu kıııız :52:
jason kel olupta beğendiğim tek adam öyle ki yüzüne bakınca saçı olmadığını unutuyorum

Back
X