• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.09 amh tüp bebeğe yonlendirildim

Amh degeri hormon testinde cikiyir mu bn hormon testi yaptirmistm devlette amh yoktu
Doktorunuzun istemesi lazım, ben de devlette yaptırmıştım oradan aldım sonucu. Bir daha giderseniz özellikle söyleyin amh istediğinizi, günü farketmiyor bu arada istediğiniz zaman verebilirsiniz

Bu vitamini alabilirmiyiz reçetesiz

Evet recetesiz almistim ben ama doktorum onermisti isterseniz siz yine de doktora danisarak alin ama bence zarari yoktur bir suru vitaminin karisimi var. Hamile kalinca biraktirdi doktorum

amh 2.6'nın üzerinde olması gerekiyormuş. Fsh değeriniz güzel aslında doğal yolla kalabilirsiniz ancak bir yıldan sonra infertiliteye yönlendiriyorlar. Amh laboratuvardan laboratuvara biraz farkedebilir ancak normalde yükselen bir değer değil. Tek başına bir ölçüt de değil. Adetin 2. ya da 3. Günü ultrasonda görünen folikül sayısı, rahim filmi sonrası rahim ve tüplerin durumu da önemli. Benim de geçen yıl kasım da yaşım 31 amh 1.19 fsh 14.5tu. Devlette tedavi gördüğüm için önce 2 aşılama denendi. Olmayınca özelde tüp bebeğe geçtik.
Gecen sene sagda ve solda kaç folikulunuz gorundu amh 1.19 iken?

Kızlar benim amh 1.56 çıkmış kaç olması gerektiğiyle ilgili bilgim yok yaşım 28 yardımcı olur musunuz

Gecen sene sagda ve solda kaç folikulunuz gorundu amh 1.19 iken?
Adetli değilken 6şar görünmüştü sonrasında aşılama için gittiğimde toplam 5 göründü. Tüp bebek tedavisine başladığımda ise ilk opudan önce 3 göründü 2. Opudan önce 10 tane göründü. Karışık oldu biraz, ama benim tedaviler ve takviyelerle uyuyan foliküller uyandı sanırım.

Lütfü Kırdar araştırma Hastanesi'nde yaptığım hormon testinde amh im 1.09 du Zeynep Kamil infertiliteye gittin ve bu amhla tüp bebek servisine gitmem gerektigi söylendi FSH im 5.41 üzüldüm biraz açıkçası dün tekrardan amh verdin inşallah yüksek çıkar biliyorum amh değeri değişmez ama Lütfü Kırdar da 5 günde çıkmıştı sonu Zeynep Kamil 10 günde cikartiyomus inşallah daha detaylı çıkarda biraz bile oynama olur yüksek çıkar oyle işte bu durumu sizinle paylaşmak istedim
Yaş 36 Amh 1.31 bana rezervin normal dediler acelem olmadığını söylediler düşün. Ne kadar abartmışlar sanki son günlerinmis gibi🙄 fsh de çok iyi. Ultrasonda görünen yumurta sayısı daha önemli. 7-9 arası yumurtam görünüyor ultrasonda. Sizin kaç? Amh 1-3 arası normal diyende var. 2-6 arası normal diyende. Kimseninde bişey bildiği yok. Hadi amh 0.3 falan olsa korkulur belkide bu amh ile menepoza mi gireceksin sanki of insanın içini şişiriyorlar.

Yaş 36 Amh 1.31 bana rezervin normal dediler acelem olmadığını söylediler düşün. Ne kadar abartmışlar sanki son günlerinmis gibi🙄 fsh de çok iyi. Ultrasonda görünen yumurta sayısı daha önemli. 7-9 arası yumurtam bu görünüyor ultrasonda. Sizin kaç? Amh 1-3 arası normal diyende var. 2-6 arası normal diyende. Kimseninde bişey bildiği yok. Hadi amh 0.3 falan olsa korkulur belkide bu amh ile menepoza mi gireceksin sanki of insanın içini şişiriyorlar.
Kader mi şuan bunu yazmanız Zeynep Kamilde yaptığım testte yeni çıkmış enabizdan baktım 0.999sonuc sonucu gördüğümden beri ağlıyorum başıma ağrı girdi

Eklentiler

• Screenshot_2020-10-20-22-38-34-961_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-10-20-22-38-34-961_com.android.chrome.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
Kader mi şuan bunu yazmanız Zeynep Kamilde yaptığım testte yeni çıkmış enabizdan baktım 0.999sonuc sonucu gördüğümden beri ağlıyorum başıma ağrı girdi
Ağlamayın lütfen. Amh ölçülemeyecek düzeye gelse bile bı 3-5 yıl sonra menepoza giriliyor. Sizin öyle degil. Yasinizda genc. Hadi diyelim bekar olsanız değeriniz çok düşük olsa uzulebilir insan ama şuan zaten tüp bebeğe yönlendirilmişsiniz vakit kaybetmiş olmayacaksınız. Tüp bebekte 3-4 denemede hastaların yüzde 90 i hamile kaliyormus zaten. Ara vermeden en kötü ihtimalle bir yıl içinde hamile kalırsınız bence😊 Ayrıca bu amh bile vahim durumda değil 1 diyelim buna biz

Ağlamayın lütfen. Amh ölçülemeyecek düzeye gelse bile bı 3-5 yıl sonra menepoza giriliyor. Sizin öyle degil. Yasinizda genc. Hadi diyelim bekar olsanız değeriniz çok düşük olsa uzulebilir insan ama şuan zaten tüp bebeğe yönlendirilmişsiniz vakit kaybetmiş olmayacaksınız. Tüp bebekte 3-4 denemede hastaların yüzde 90 i hamile kaliyormus zaten. Ara vermeden en kötü ihtimalle bir yıl içinde hamile kalırsınız bence😊 Ayrıca bu amh bile vahim durumda değil 1 diyelim buna biz
İnsanın bazı şeyleri kabullenmesi zamanla olabilen bişey aklımda olmayan şeyleri yasiyo olmak üzücü evet şimdi çok agliyorum ama alisicam yapacak bişey yok elimde olmayan şeyleri değiştiremiyorum

İnsanın bazı şeyleri kabullenmesi zamanla olabilen bişey aklımda olmayan şeyleri yasiyo olmak üzücü evet şimdi çok agliyorum ama alisicam yapacak bişey yok elimde olmayan şeyleri değiştiremiyorum
Öyle malesef benimde 2 yıldır olmuyor ne ara bu aşamalara geldim bilmiyorum.Hala kabullenebilmis değilim. Bı hafta önce ilk tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım. Olmadi. Ağladım, cok üzüldüm geçti. Ağlayın rahatlayın en iyisi içe atmakta kötü. Denemeye devam olana kadar. Allah hepimize yardım etsin.

Öyle malesef benimde 2 yıldır olmuyor ne ara bu aşamalara geldim bilmiyorum.Hala kabullenebilmis değilim. Bı hafta önce ilk tüp bebek denememde kimyasal gebelik yaşadım. Olmadi. Ağladım, cok üzüldüm geçti. Ağlayın rahatlayın en iyisi içe atmakta kötü. Denemeye devam olana kadar. Allah hepimize yardım etsin.
Amin inşallah zor bı durummus

Merhaba, bu amh a çok takılmayın bence. 1,5 ay arayla amh ölçtürdüm ben. İlki 0,595 çıktı, ikincisi 0,994. İlk ölçülende hastanede kan alınıp labaratuvara götürülmüştü, belki bekledi diye düşük çıktı bilmiyorum. İkincisinde direkt başka bir labaratuvarda kan verdim. Ya o etken oldu ya da o bir buçuk ay içinde epeyce vitamin aldım ve yükseldi amh. Bu arada yaşım 39. Zeynep Kamilde adetin 3. günü sağda 4-5, solda 2-3 yumurta saydı doktor bu amh a rağmen. 2 aydır bebek deniyoruz, bı 3-4 ay daha doğal yolla deneme yapmayı düşünüyorum. Tüp bebeği daha sonraya bıraktım. Madem yükselebilmis bu amh, biraz daha yükseltmeye çalışacağım aynı şekilde.

Merhaba, bu amh a çok takılmayın bence. 1,5 ay arayla amh ölçtürdüm ben. İlki 0,595 çıktı, ikincisi 0,994. İlk ölçülende hastanede kan alınıp labaratuvara götürülmüştü, belki bekledi diye düşük çıktı bilmiyorum. İkincisinde direkt başka bir labaratuvarda kan verdim. Ya o etken oldu ya da o bir buçuk ay içinde epeyce vitamin aldım ve yükseldi amh. Bu arada yaşım 39. Zeynep Kamilde adetin 3. günü sağda 4-5, solda 2-3 yumurta saydı doktor bu amh a rağmen. 2 aydır bebek deniyoruz, bı 3-4 ay daha doğal yolla deneme yapmayı düşünüyorum. Tüp bebeği daha sonraya bıraktım. Madem yükselebilmis bu amh, biraz daha yükseltmeye çalışacağım aynı şekilde.

Kesinlikle amh a bu kadar takilmayin bencede o kadar onemli degil 0.40 ile dogal yollarla hamile kalan arkadasim var 😊 benim problemim amh degil prolaktin yuksekligiymis mesela hormon testinde cikmisti ilac kullandim ve hamile kaldim hemen. Ama hamile kalirken o ay ilaci bitirdim adet bitiminden 2 gun sonra doktora gittim, vajinal usg yapildi bir yumurtan belirli seviyede buyumus ve kaliteli duruyor yarin gel igneyle catlatalim dedi. Ben igne yaptirmadim ama onu dedikten sonra 3 gun denedim ve yaklasik 10 gun sonra testte hamile oldugum cikti. Vitaminler cok onemli kesinlikle hem sizin kaliteli yumurtaya sahip olmanizi hem esinizin kaliteli sperme sahip olmasini sagliyor. Bence her ay adet bitiminden sonra yumurta kontrolu yaptirip belki catlatma ignesi ile de deneyebilirsiniz🌸

Bakın benim başıma gelen olayı anlatayım amh takilmamaniz gerektiğini anlayın. Benim yaşımda 38 bir oğlum var 6 yaşında Allah bağışlasın. İki buçuk yıldır da ikinciyi istiyoruz üç yıl olacak artık. Geçen sene yakacık kadın doğumda benim fsh yüksek çıkmıştı 11 li rakamlarda bana yakacık direk sen Zeynep Kamile gitmelisin infertilite ye dedi ben onan kendimi kisirmis gibi hissettim ağla ağla oğlumun kardeşi olamayacak artık diye düşündüm. Sonra dedikleri gibi tam bir ay sonra Zeynep Kamil r gittim ve tüm testlerim baştan yapıldı 11 lerde olan fsj 5 lere düşmüş amh 1.7 kusurlerde ben bu değerlerle gebe kaldım ama ilerleme olmadı kürtaj olmak zorunda kaldım. Tam bir yıl oldu kürtaj olalı yeni gebelik yok. Ve ben yine doktora gittim yine Yakacık a gittim evime yakındır diyerek benim fsj 14 çıkınca bana doktor direk tüp bebek dedi nasıl sinirlendim ya gittim yine tam bir ay sonra Zeynep Kamil e ve sonuç yine ayni yani fsh 7 e inmişti amh 1.5 yaşım 38 bir çocuğum olduğu için devlet karşılamıyor . Ben özelde bir doktora gittim kendisi de tüp bebek uzmanı ayrıca hormonlara bakilarak dedi tüp bebek demek yanlış olur dedi. Yumurta sayısı önemli dedi öyle yani bayanlar hormonlara çok takılmayın

Back
X