1+1 ev almak?

1+1 alip bir kac sene sonra 2+1 ev almak daha mantikli.
Alip icinde oturup buyuge gecmek yani.
Emlak hizli degerleniyor, aldiginiz de eminim degerlenecektir. Fazladan borca girmeye gerek yok.

Ben 4+1 de olsa sığamam ayrı konu ama zaten 1+1 kullanıyorsan en güzeli al kendi evine otur. Ev sahibiyle kiracıyla uğraşma derim.

Teşekkür ederim cevaplarınız için , inşallah sıkıntısızca istediğim evi alırım , 1+1 ama büyük geldi bana 70 mtkare , salonu falan güzel büyüktü baya , inşallah olur bakalım, yarın belli olacak

1+1 benim tercihim olmazdı ama senin durumunda sıfır ev derim...
Şu an yalnızsan yeter ama ileride çoluk çocuk küçük gelir...o zaman da daha büyüğü için para biriktirirsin...
Herkes yeter demiş yaa...ben 5+1 dublekse zor sığıyorum 2 çocukla...

1+1 benim tercihim olmazdı ama senin durumunda sıfır ev derim...
Şu an yalnızsan yeter ama ileride çoluk çocuk küçük gelir...o zaman da daha büyüğü için para biriktirirsin...
Herkes yeter demiş yaa...ben 5+1 dublekse zor sığıyorum 2 çocukla...
ben de istiyorum 5 artı bir bana da dua edin alayım 4 odaya sığamadım bir türlü

Hehe yok Canım kusura bakmam, annem fazla mükemmelliyetçidir ki zaten peşinatı onlar verecek, geri kalanı ben ödicem, inşallah canım hayırlısı olur da alabilirim , yarın gidip konuşucam müteahitle
valla ev alda 1.1 de olsa olur yani 5 sene önce sokagımızda yeni binalar 130 150 arasıydı eski binalar 60 70 simdi yeni binalar 380 den satılıyo yani 5 sene önce 130 a aldıgınz 3 katı satarsın

ben de istiyorum 5 artı bir bana da dua edin alayım 4 odaya sığamadım bir türlü
Amin inşallah kısmet olur :)
Çok büyük rahatlık bence...herkes işlere nasıl yetiştiğimi soruyor ilk duyunca :)
Ama inan 2+1 de iken bu kadar düzenli değildim...ev neredeyse hiç dağılmıyor..herşey yerli yerinde düzenli...
İnşallah gönlüne göre bir ev nasib olsun sana da..

Ben de 1+1 de oturuyorum. Hayalimdi hep. Öğrenciyim ama kendi evim gibi benimsedim. Bence kullanışlı, küçük ve samimi oluyorlar, hatta Annemin yanına gittiğimde bir hafta uğramasam bile sanki dün akşam evdeymişim gibi mutlu giriyorum, sıcaklığını hissediyorum.

Allah nasip ederse -zaten memleketimiz küçük bir yer- bende 1+1 dairelere göz koymuş durumdayım. Allah isteyen herkese nasip etsin. :)

1+1 alın şimdilik. Kendinizi fazla borca sokmadan mal sahibi olursunuz hemde kira ödemekten iyidir. İleride büyüğünü almak ićinde birikiminiz olmuş olur.

1+1 i alın dıyorum hem yenı olması avantaj hem de sıze yetıyormus zaten o kadarlık bı alan kullanıyormussunuz. ısınması temızlıgı duzenı hersey daha kolay olur hemde yenıymıs mısler gıbı oturursunuz butcenızde sıkıntıya gırmez..

buyuk ev alıp kıraya verdınız arada bosta kaldıgı zamanlar olur kıracı verdı vermedı cıktı cıkmadı derdı olur sız ona guvenıp kıra odemeyı dusunmeyın..

senede 1 ay da gelen mısafırınız ıcın bıraz sıkısırsınız cok cok..

Herkese merhaba , bu aralar ev almayı iyice kafaya koydum ama bazı emin olamadığım şeyler var, özetlemem gerekirse; şuan kirada 3+1 bir evde oturuyorum ama sadece 1+1 gibi kullanıyorum.

Baktııgm bir kaç ev var bunlardan biri 1+1 ve fiyatı bütçeme uygun sıkıntısız öderim , ayrı mutfaklı olması hoşuma gitti, amerikan mutfakları sevmem ve genelde 1+1 ler amerikan oluyor.
Muhit olarak havaalına yakın , sanayiye yakın, fabrika ve iş yerlerine yakın, ulaşım açısından sıkıntı yok ve alırsam bu evde yaşamayı düşünüyorum;tertemiz ve masrafsız
Sıfır bina
Gene aynı civarda 2+1 ve 3+1 ler var ama en az 15 yıllık binalar, bütçenin biraz üstünde , burlardan alırsam da kiraya verip kendi kiramı karşılamyı düşünüyorum , bu evlerde aynı muhitte, ayrıca bulundugum yer öyle bi hale geldi ki sanayi ve ulaşım yönünden konut fiyatları nerdeyse bir yılda ikiye katladı, hangi seçenek bana daha avantajlı gelir ve ilerisi için daha iyi bir yatırım olur, emlak işinden anlayanlar bir el atıverirse sevinirim:)

ben olsam alırım 1+1
benim de de 3+1 ama ayrı mutfaklı 1+1 gibi kullanıyorum

Ben olsam dişimi sıkar büyük evi alırım, ileride evlenirseniz çocuğunuz olursa oraya taşınırsınız aile evi olur. Olmasa da kira getirisi iyi olur, siz kiranızla istediğiniz yerde eve çıkarsınız istediğiniz büyüklükte. Hem kirada kalamadınız mı, evinize dönersiniz.
Karar sizin :)
Ama ben kiracı ile uğraşamam diyorsanız 1+1 alır keyfinize bakarsınız :)

Bende ankarada 1+1 alıyorum, karar verdim gibi.

Kendim oturmak için alıcam bende. Bekarım. Sıfır, Güvenlikli, aqua parklı residance, bembeyaz, miniminnacık ohh mis..

Biraz ıvır zıvır, ütü, ütü masası çamaşır askısı gibi eşyaları nereye tıkıcam diye düşünüyorum o kadar.

Alacağım tüm eşyaları bazalı, sandıklı ve dolaplı alınca sığılır muhtemelen.

Bence 1+1 den vazgeçme en iyisini düşünmüşsün koca evi tek başına napcan iki çeşitte de kaldım büyük ev insanı mutsuz ediyor yalnızken 1+1 bekar için en güzeli :KK66:

Kira ödeyeceğine 1+1 al tabi
Borcu bitince satar 2+1 e geçersin
Kiranın sonu yok, bitmez.

bence de 1+1 olsun senin olsun
ben 3+1 de kiracıyım buralarda uygun fiyata 1+1 ev olsa alırdım ama yok ve fiyatlar acayip uçuk 3+1lerde
çocuk olunca da 2+1 alırsın ilerde

1+1 alıp oturun. Eski eve yatırım yapmaktan iyidir. Anneniz gelince evin istediği yerinde kalsın. Hiç bir yeri beğenmezse otele gitsin yatmaya ama olabidiğince düzgün çevreden yeni ev almak daha iyi.

kesinlikle 1+1 ev al derim çünkü evler çabuk değerleniyor eğer bekleyip para biriktirirsen ev fiyatları da uçacak artı bir de boşa kira vereceksin ben aldım ve kardayım iyi ki almışım hem param değerlendi hem kira derdinden kurtuldum :)

Back
X