- 10 Şubat 2015
- 3.047
- 3.041
- 78
- Konu Sahibi zerenteacher
Bence çok mantıklı bi yatırım olur. Yarın bi gün satıp elinize toplu para geçirebiliceğiniz bir evinizde olur hem. Süper fikir ben sevdim bu fikri:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün gittim görüştüm , 2+1 le 1+1 arasında yaklaşık 100 bin lira oynuyor, o kadar bunaltamam kendimi diye düşünüyorum, 1+1 de karar kıldım sadece kat konusu var şuan , 1. Kat veya 6. Kat olacak aralarında 6 bin lira oynuyor , 6 . Kat daha ağır basıyo şuan , hayırlısı bakalım çok içime sindi
Hayırlı olsun. 6.kat alın derim eğer 6 binlira zorlamayacaksa YILLARCA 1.katta oturduk annem çok çekti. Halı silkeleme. Çöp atma balkondan daha bir sürü sorun. En sonunda tasindik en son kata. Yüksek kat daha rahat.Bugün gittim görüştüm , 2+1 le 1+1 arasında yaklaşık 100 bin lira oynuyor, o kadar bunaltamam kendimi diye düşünüyorum, 1+1 de karar kıldım sadece kat konusu var şuan , 1. Kat veya 6. Kat olacak aralarında 6 bin lira oynuyor , 6 . Kat daha ağır basıyo şuan , hayırlısı bakalım çok içime sindi
Kapıcı dairesi var , onun üstünde giriş kat var üstte 1. Kat var , sanki 2. Kat gibi görünüyor1. katın altında zemin ve kot 1 var mı?
yoksa 1. kat dediğin direk en alt kat mı?
Kapıcı dairesi var , onun üstünde giriş kat var üstte 1. Kat var , sanki 2. Kat gibi görünüyor
amin ev yuva demek küçükte olsa büyükte olsa tekte yaşasak lazım tavsiyem sıfır bina olsunİnşallah , Allah herkesin gönlüne göre versin
hatta perde açamama balkonda şortla pijamayla oturamama sorunları neler neler kesinlikle 6.katı alsın aradaki fiyat farkı yok denecek kadar az alt katlar her semtte ucuz olur zaten tutulmazHayırlı olsun. 6.kat alın derim eğer 6 binlira zorlamayacaksa YILLARCA 1.katta oturduk annem çok çekti. Halı silkeleme. Çöp atma balkondan daha bir sürü sorun. En sonunda tasindik en son kata. Yüksek kat daha rahat.
6. kat kesinlikle vazgeçmeyin hayırlı olsun ev size mutluluk huzur getirsinBugün gittim görüştüm , 2+1 le 1+1 arasında yaklaşık 100 bin lira oynuyor, o kadar bunaltamam kendimi diye düşünüyorum, 1+1 de karar kıldım sadece kat konusu var şuan , 1. Kat veya 6. Kat olacak aralarında 6 bin lira oynuyor , 6 . Kat daha ağır basıyo şuan , hayırlısı bakalım çok içime sindi
Aynen balkonda rahat kavalti edemezdik çay icemezdik her gelen geçen ne yiyorsunuz ne iciyorsunuz diye bakardi yahu kahvaltı işte ne olabilir :) ben kapaliyim fakat evde açık gezerim millet onu bile görüyor soruyor.Insan evinde istediği gibi gezer.hatta perde açamama balkonda şortla pijamayla oturamama sorunları neler neler kesinlikle 6.katı alsın aradaki fiyat farkı yok denecek kadar az alt katlar her semtte ucuz olur zaten tutulmaz