1+1 ev almak?

Bence çok mantıklı bi yatırım olur. Yarın bi gün satıp elinize toplu para geçirebiliceğiniz bir evinizde olur hem. Süper fikir ben sevdim bu fikri:)

Aynı sitede 2+1 i zorlamanı tavsiye ederim. 1+1 ler 2+1 ler kadar değerlenmez genel olarak.
Küçük ev insanı sarar sarmalar mutlu güvende hissettirir...
Yalnız yaşadığım dönem bende 2+1 de kalıyordum mutfak ayrıydı ama bir oda boştu o odada kocaman puzzlelar yapıyordum... sırf puzzle vardı odada birde süpürge ile ütü masası. :)

bir de biliyorsunuz Gebze çok kozmopolit bir şehir.
maalesef tek başına yaşayan bir kadın için de pek güvenli değil.

o yüzden site içinde olması, güvenlikli olması diğer her şeyden daha önemli.
sakın site dışı bir apartman ya da müstakil düşünmeyin.

tahmin ettiğim site ise; 2+1 ve 1+1 ler arasında fiyat farkı çok yüksek. Sanırım o yüzden 2+1e çıkamıyorsunuz aynı site içinde.
o sitede kiracı sıkıntınız da olmaz, eğer bir gün evi kiraya vermek isterseniz :)

Geçen sene 120 m2, 3+1, kiralık bir evde oturuyorduk eşimle. Hani istersen at koştur. İki oda öyle boş boş duruyordu depo gibi. Zamanla yaşamadığın odaların manasızlığını düşünüyorsun. Sırf temizlik için eziyet... Bu sene 65m2 bir ev aldık, 2+1, kutu kutu odaları var, üstelik bir de bebeğimiz oldu. O geniş evden sonra, önce alışmakta zorlanırım diye düşünmüştüm ama daha fazlasına ihtiyacımız yokmuş ki, yaşadıkça görüyorsun. Hem insanın kendi evi olunca daha bir sevimli, sıcak geliyor. Kiralık hava alanı gibi evdense, kutu gibi kendi evin daha iyidir bana göre. Yalnız 1+1'i ilerde satmak isterseniz sizi zorlar. Almak isteyen insan çok bulamazsınız. O yüzden minimum 2+1 almanız, metrekareyi de o kadar kafaya takmamanız daha mantıklı. Umarım gönlünüzce bir ev bulursunuz.

BU İŞLE UĞRAŞAN BİRİ OLARAK, KENDİ OTURACAGINIZ EVİ ALIN YANİ 1+1' i.

çünkü kiraya vermek için aldıgınız evin kiracısıyla sorun yaşayabilirsiniz, tüm kanunlar kiracıdan yana, öylece kalırsınız.
kendi oturdugunuz ev olur o zaman ekstra bir ev için düşünülebilir tabii, bu ayrı bir konu...

Bugün gittim görüştüm , 2+1 le 1+1 arasında yaklaşık 100 bin lira oynuyor, o kadar bunaltamam kendimi diye düşünüyorum, 1+1 de karar kıldım sadece kat konusu var şuan , 1. Kat veya 6. Kat olacak aralarında 6 bin lira oynuyor , 6 . Kat daha ağır basıyo şuan , hayırlısı bakalım çok içime sindi

Bugün gittim görüştüm , 2+1 le 1+1 arasında yaklaşık 100 bin lira oynuyor, o kadar bunaltamam kendimi diye düşünüyorum, 1+1 de karar kıldım sadece kat konusu var şuan , 1. Kat veya 6. Kat olacak aralarında 6 bin lira oynuyor , 6 . Kat daha ağır basıyo şuan , hayırlısı bakalım çok içime sindi

1. katın altında zemin ve kot 1 var mı?
yoksa 1. kat dediğin direk en alt kat mı?

Sanayiye yakin oturmalari pek sevmiyorum ama havasindan ki kotu olur hasta eder ne bilim erkekler cok olur taciz ihtimaline karsi ne bilim problemler olur ama tabi yakinlik dercesine gore degisir

Hayırlı olsun. 6.kat alın derim eğer 6 binlira zorlamayacaksa YILLARCA 1.katta oturduk annem çok çekti. Halı silkeleme. Çöp atma balkondan daha bir sürü sorun. En sonunda tasindik en son kata. Yüksek kat daha rahat.

Hayırlı olsun. 6.kat alın derim eğer 6 binlira zorlamayacaksa YILLARCA 1.katta oturduk annem çok çekti. Halı silkeleme. Çöp atma balkondan daha bir sürü sorun. En sonunda tasindik en son kata. Yüksek kat daha rahat.
hatta perde açamama balkonda şortla pijamayla oturamama sorunları neler neler kesinlikle 6.katı alsın aradaki fiyat farkı yok denecek kadar az alt katlar her semtte ucuz olur zaten tutulmaz

6. kat kesinlikle vazgeçmeyin hayırlı olsun ev size mutluluk huzur getirsin

hatta perde açamama balkonda şortla pijamayla oturamama sorunları neler neler kesinlikle 6.katı alsın aradaki fiyat farkı yok denecek kadar az alt katlar her semtte ucuz olur zaten tutulmaz
Aynen balkonda rahat kavalti edemezdik çay icemezdik her gelen geçen ne yiyorsunuz ne iciyorsunuz diye bakardi yahu kahvaltı işte ne olabilir :) ben kapaliyim fakat evde açık gezerim millet onu bile görüyor soruyor.Insan evinde istediği gibi gezer.

Simdi zemin katı sayarsak 15.kattayim rahat rahat balkonu kullaniyorum hatta havalar biraz isinsa Mart ayı gelsin diyorum bir an önce havalar yavaş yavaş isinir burada balkonda oluruz balkon bir nevi oturma odamiz. O yüzden en güzeli son kat.

Back
X