- 23 Ağustos 2012
- 51.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.080
- 898
benim de hayalim 1+1 ev işi olmasın 1 saatte pırıl pırıl yapıp kitap okurum kurslara giderim arkadaşla buluşurum spor yaparım.ama maalesef 4+1 birde kiler ve 2 banyo 2 balkonlu bir hangarda yaşıyorummm.her gün saatlerce temizlik yapsam da asla yetmiyor bir tarafı temizliyorum diğer taraf kirleniyorve tüm odalar kullanılıyor her gün maalesef.1+1 canına değer verenler için benim evde erken yaşlanmak isteyenler için ha ha ha
Aradigin kisi benimKızlar biz tam kiraya çıkacakken eşimle neden ev almıyoruz diye düşündük. Düşündüğümüz konumda bizim bütçemize göre 1+1 evler var.
Eşyamız çok değil ama 3+1 evde yaygın halde duruyolar
55 60 metrekare evler nasıl kullanışlı mı? O şekilde oturan varsa sorum onlara
(Şimdilik çocuk yok)
seni hiçç sevmedim sütoğlan babanı da sevmezdim.Ben temizlikçi çağırıyorummutfak, banyo, salon 1 saatte bitiyor kendim yapcaksam mutfak 30dkda pırıl pırıl oluyor
Ahır gibi derken?1+1 ev tek kişi için iyi. 2 kişi olmaz mumkunati yok. Hele ki 60 metrekarede ahır gibi olur.
İki kanepe alacağınıza bi küçük L koltuk alsaydınız keşke,bence eşyalarınız uygun değil ev için2+1 ama metrekaresi çok küçük olan bir evde yaşıyorum. Evimde neredeyse hiç eşya yok. Minimalist düzeni benimsedim mecburen ... Asla sığmıyorum. Bir kere temizliği kolay falan değil. Herşey üstüste olduğu için temizlik tam tersine çok zor oluyor. Mesela kanepeyi çekip altını sileceğim çekemiyorum çünkü diğer kanepe var. Buzdolabının altını sileyim diyorum ama çekemiyorum çünkü mutfak o kadar dar ki sığmıyor . Mutfak esyalarım o kadar üstüste ki anlatamam. Herşey üstüste. Sığmıyoruz.
Hatta eşimle boşanma aşamasına gelmemizde bu küçük evin de çok etkisinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikimiz de titizdik. Ama sığmıyorduk eve. Dağınıklığı da sevmedigimizden sürekli tartışıyorduk.
Ama tüm bunlara rağmen kira vereceğime birkaç yıl küçük evde kalıp para biriktiririm. Küçük evin faturaları da az geliyor.
Durumunuza cok üzüldüm, ama küçük evlerde eve göre eşya almak lazım, evim 1+1 olmasına rağmen temizlik o kadar kolay ki.. sadece 3 lü koltuk aldim birde puf var. Yer kaplamıyor, mutfakta ise sadece bana lazim olacak araç gerecler var. Hepsini dağıttım. Tüm evin temizliği 1 saatte bitiyor. Ki eşim aşırı titiz.. Ortada hiç birşey yok herşey balkonda. Bende evden calisiyorum, daginik evde işime asla adapte olamam, asiri kolaylik oldu benim icin. Bence kullanmadiginiz seyleri dağıtın biraz ferahlayın. Birde oyle deneyin2+1 ama metrekaresi çok küçük olan bir evde yaşıyorum. Evimde neredeyse hiç eşya yok. Minimalist düzeni benimsedim mecburen ... Asla sığmıyorum. Bir kere temizliği kolay falan değil. Herşey üstüste olduğu için temizlik tam tersine çok zor oluyor. Mesela kanepeyi çekip altını sileceğim çekemiyorum çünkü diğer kanepe var. Buzdolabının altını sileyim diyorum ama çekemiyorum çünkü mutfak o kadar dar ki sığmıyor . Mutfak esyalarım o kadar üstüste ki anlatamam. Herşey üstüste. Sığmıyoruz.
Hatta eşimle boşanma aşamasına gelmemizde bu küçük evin de çok etkisinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü ikimiz de titizdik. Ama sığmıyorduk eve. Dağınıklığı da sevmedigimizden sürekli tartışıyorduk.
Ama tüm bunlara rağmen kira vereceğime birkaç yıl küçük evde kalıp para biriktiririm. Küçük evin faturaları da az geliyor.
İki kanepe alacağınıza bi küçük L koltuk alsaydınız keşke,bence eşyalarınız uygun değil ev için
benim de hayalim 1+1 ev işi olmasın 1 saatte pırıl pırıl yapıp kitap okurum kurslara giderim arkadaşla buluşurum spor yaparım.ama maalesef 4+1 birde kiler ve 2 banyo 2 balkonlu bir hangarda yaşıyorummm.her gün saatlerce temizlik yapsam da asla yetmiyor bir tarafı temizliyorum diğer taraf kirleniyorve tüm odalar kullanılıyor her gün maalesef.1+1 canına değer verenler için benim evde erken yaşlanmak isteyenler için ha ha ha
haklısın eve gelen misafir begeniyor geniş ferah her yer mobilya göze hoş görünüyor.Ama gel gör ki ben valla bıktım temizlikten bazen ipin ucunu bi salıveriyorumm 10 gün de çöp eve dönüyor neredeyse.çalışırken dinleniyormuşum aslında ev kadınlığına terfi edip her gün sil süpür topla düzenle işine girince anladımm.İşte yemin ediyorum bıkmışız artık. Benim de kiler mesela belalı odam. Arada girip şurayı toplayayım diyorum vazgeçiyorum sonra. Balkonun birini 2 aydır ellemedim. Sözleşme bitsin diye gün sayıyorum artık kutu gibi evin gözünü seveyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?