1+1 ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evm yaklasik 300m2den buyuk perisanim resmen 1 yatak odali bir ev eger cok uzun sure bebek dusunmuyorsaniz gecici olarak alinabilir baska rve gecip orayi kiralama sansiniz varsa tabi bebek olursa eger en gec 2 yasinda kendi alani olmasi lazm kendi odasi olmali herseyi ileriye dönük düşünmelisiniz

100 m2 benim evim dupleks ama kolidor yerine merdiven var düşünüldüğü tarzda bir dupleks değil ve benim eşyaların aşırı büyük ona rağmen cidden çok pratik. Eğer küçük ve uygun esya seçimi yaparsanız muhteşem kullanışlı. Temizlemesi cook kolay. Ev küçük olunca dagilmiyorda çünkü mutfak tezgahina bi bez koyuyorum gözüme batıyor hemen kaldırıyorum o yüzden temizlemesi de kolay. Bi millet kümes gibi falan diyor onlarada Allah size ahır nasip etsin ferahh ferahh diyip geçiyoruz

Kolidor dupleks yazmamı kinayabilirsiniz koridor dublex demek istedim

Ben daralırım.
Bana 50 metre kare mutfak olsa anca yeter.
Öyle 1+1 e can feda.
Bunun için de evin 100 metre kare üzeri olması lazım.
Her şeyi geçtim, balkon teras bir şey lazım ferahlamak için.
Bir salıncak, bir koltuk koyulacak açık alan.

Off klostrofobim tuttu, vazgeçin siz bu işten

Eger bir kac sene icinde cocuk planliyorsaniz az daha kendinizi zorlayip 2+1 alin derim. Suan 1+1 evdeyim cok sukur hic yoktan iyidir diyorum ama oglan buyuyup gidiyor elimiz biraz rahatlayinca ilk isimiz evi buyutmek olacak. Oglumun kendine ait odasi olsun istiyorum . Oyuncaklari surekli evin ortasinda.Ev kucuk diye sık sık gelen giden olmuyo fazla tek avantaji bu:)

2+1de yaşıyorum ama 1 odam şu an bos, sadece kitaplarim var kolilerin icinde
1+1 istemedim çünkü mutfağı banyosu küçük oluyor ve kira olarak aynı
Gerci simdi de sigamiyorum bos olan odaya güzel bir oda takımı almayi düşünüyorum o zaman simdiki yatak odasi olarak kullandigim küçük odayi calisma alani/hobi odasi yapabilirim.
Evli olsam 2+1, 90 m2den küçük bir evde olmaz derdim.

Asla ama asla önermem.Eş de olsanız ikiniz de kafa dinlemeye,evde ayrı odalarda olmaya ihtiyaç duyarsınız.Böyle zamanlarda hele de mutsuz,stresli zamanlarda o ev daha da bir dar gelecek.Normal zamanda da oldukça dar ve yaşaması bunaltıyor.Tek bile evin koridorunun olmaması,odasının genis olmaması öyle bir boğuyor ki.Büyük bir hata olur yaşadım biliyorum

Dipdibesinizdir ama. Bi mölemek eksiktir işte
Ne alaka?
Bizimlemi yaşıyorsunuz?
Ayrıca dibdibe olunca insanlar mölüyormu ahır mı olıyor orası?
Yani yazdığınız mesajın hiçbir anlamı yok.
Bağlantısı yok. Yazmak için yazmışsınız?
Üzüldüm size. Genelde de böyleyseniz boş konuşan bir tipsiniz demekki. Ama bu laf sokma çabanızı takdir ettim sizin için büyük bir girişim

Niye laf sokayım ki anlamadım üstüne alınıp kendi kendine boş yapan sensin. Ben 60 metrekarede yaşayan insanlar büyükbaştir demiyorum ki tutup mölemiyoruz yaziosun bayat bayat. 1 kişiden fazla kişi olursa o kadarcık alanda kimsenin özeli kalmaz dipdibe olunur bu insanin tabiatına ters diyorum. Uzun uzun mu yazalim illa her seyi kendi kendinize sinirlenip üzülmeyin diye. Benim nasi bi insan olduğumun ne önemi var ayrica konuyla alakasi nedir? 1+1de 2 kişi yasamak cok zor ev kaynakli sorunlar cikar sen onun ilişkim kötü sanarsın bile.

bence siz ilk yorumunuzdaki tavrınıza takılın. Konuyla alakasına değil. İnsanlae bütçesi neye yetiyorsa ona yatırım yapar. Ayrıca ilerde satıp daha büyüğünüde alabilir. Önemli olan mantıklı yorum yapmak. Sizinki saçma olmuş.

Sanane ki bundan. 1+1 evi alir ogrenciye kiraya verir kendi 2+1de oturur. 2 kişi 1+1de zor olur diyorum çoğu kişi de böyle demiş zaten. Ben konu sahibine yatirim yapma mi diyorum.

Valla doksan beş metre kare 2+1 de oturuyorum çocuk yok diye ve çocuk olursa burda oturmam diyo eşim.
Kaldı ki bende burdan taşınmadan çocuk yapmam diyorum.

Ama evde o kadar güzel ki birakipta gidemiyorum da .

Sadece bence bizce çok küçük.
Sen nasıl durcan 60 metrekarede .

Bütün cevapları okudum kızlar. Şimdi benim konumu tekrar tekrar başa sarmamak için cevaplamadım tek tek ama hepsini okudum. 1+1 evet sanırım olmayacak gibi. Genel kanı o yönde. Çok teşekkürler

1+1 evde yaşıyorum. Iki kişi evet çok rahat kutu gibi,zorluk olmuyo ama misafir geliyor ve birde kaliyorsa büyük sıkıntı. Benim yatılı misafirim hep olur ve büyük rahatsızlık oluyo. Bu yüzden tavsiye etmem. En azından iki odası olsun misafir içinde iyi olur. Çocuk oluncada rahat edersiniz

Ben yapamam şahsen.Çocuk olsa odası da olamaz.Misafir gelse ayrı dert.Tıkış tıkış afakanlar basar

biz 3 kişi 1+1'e taşınıyoruz, düzenli, güneş alıyor, konumu fena değil ve en azından balkonu var, üst kat diye bir süre burada idare edeceğiz ama uygun bir 2+1 ya da 3+1 bulduğumuz an kaçacağız. bence alınmaz ve tek kişi değilse uzun süre çekilmez 1+1.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…