- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
Ahır gibi derken?
valla ben kendimi bildim bileli ailemle 1+1 de oturuyoruz hiçbirimiz anırmıyoruz,möölemedik?
Kolidor dupleks yazmamı kinayabilirsiniz koridor dublex demek istedim100 m2 benim evim dupleks ama kolidor yerine merdiven var düşünüldüğü tarzda bir dupleks değil ve benim eşyaların aşırı büyük ona rağmen cidden çok pratik. Eğer küçük ve uygun esya seçimi yaparsanız muhteşem kullanışlı. Temizlemesi cook kolay. Ev küçük olunca dagilmiyorda çünkü mutfak tezgahina bi bez koyuyorum gözüme batıyor hemen kaldırıyorum o yüzden temizlemesi de kolay. Bi millet kümes gibi falan diyor onlarada Allah size ahır nasip etsin ferahh ferahh diyip geçiyoruz
Kızlar biz tam kiraya çıkacakken eşimle neden ev almıyoruz diye düşündük. Düşündüğümüz konumda bizim bütçemize göre 1+1 evler var.
Eşyamız çok değil ama 3+1 evde yaygın halde duruyolar
55 60 metrekare evler nasıl kullanışlı mı? O şekilde oturan varsa sorum onlara
(Şimdilik çocuk yok)
Ne alaka?Dipdibesinizdir ama. Bi mölemek eksiktir işte
Ne alaka?
Bizimlemi yaşıyorsunuz?
Ayrıca dibdibe olunca insanlar mölüyormu ahır mı olıyor orası?
Yani yazdığınız mesajın hiçbir anlamı yok.
Bağlantısı yok. Yazmak için yazmışsınız?
Üzüldüm size. Genelde de böyleyseniz boş konuşan bir tipsiniz demekki. Ama bu laf sokma çabanızı takdir ettim sizin için büyük bir girişim
Niye laf sokayım ki anlamadım üstüne alınıp kendi kendine boş yapan sensin. Ben 60 metrekarede yaşayan insanlar büyükbaştir demiyorum ki tutup mölemiyoruz yaziosun bayat bayat. 1 kişiden fazla kişi olursa o kadarcık alanda kimsenin özeli kalmaz dipdibe olunur bu insanin tabiatına ters diyorum. Uzun uzun mu yazalim illa her seyi kendi kendinize sinirlenip üzülmeyin diye. Benim nasi bi insan olduğumun ne önemi var ayrica konuyla alakasi nedir? 1+1de 2 kişi yasamak cok zor ev kaynakli sorunlar cikar sen onun ilişkim kötü sanarsın bile.
bence siz ilk yorumunuzdaki tavrınıza takılın. Konuyla alakasına değil. İnsanlae bütçesi neye yetiyorsa ona yatırım yapar. Ayrıca ilerde satıp daha büyüğünüde alabilir. Önemli olan mantıklı yorum yapmak. Sizinki saçma olmuş.
Valla doksan beş metre kare 2+1 de oturuyorum çocuk yok diye ve çocuk olursa burda oturmam diyo eşim.Kızlar biz tam kiraya çıkacakken eşimle neden ev almıyoruz diye düşündük. Düşündüğümüz konumda bizim bütçemize göre 1+1 evler var.
(Şimdilik çocuk yok)
Ben yapamam şahsen.Çocuk olsa odası da olamaz.Misafir gelse ayrı dert.Tıkış tıkış afakanlar basarKızlar biz tam kiraya çıkacakken eşimle neden ev almıyoruz diye düşündük. Düşündüğümüz konumda bizim bütçemize göre 1+1 evler var.
(Şimdilik çocuk yok)
Kızlar tüm mesajlarınızı okudum. Çok teşekkür ederim. 1+1 evet sizin de dediğiniz gibi pek olacak gibi değil... Ben de şimdi bu sıkıcı konumu kapatıp pazar bdv dedikodularına dalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?