evet canim 2 3 gun daha beklemeni oneririmmm insallah vardirbat 11 ekım 20 eylül de ovıtrelle vuruldum bugun onuncu gün cok heyecanlıyım inşallah vardır test yapsam herkes yalancı sonuc cıkar dıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canim 2 3 gun daha beklemeni oneririmmm insallah vardirbat 11 ekım 20 eylül de ovıtrelle vuruldum bugun onuncu gün cok heyecanlıyım inşallah vardır test yapsam herkes yalancı sonuc cıkar dıyor
en erken 12 ama battan itibaren bakilirsa daha net sonuc alırsınkaçıncı gün bakmak gerekiyor ?
hayir erken daha bata kadar bekle regl.olmayama kadar umut varDodo bugün dpo 11 bugünde negatif sanırım bu ayda buradayım![]()
yok daha pik olmamis ama olacak bugun de degerlendirKızlar ilk defa ovu testi yapıyorum sizce pik mi
canimm insallah vardir ama kendinde belirti arama akisina birak bak mesela benim bu ay ve onumuzdeki ay cok onemliydi ama esim olmayacak, ve hsg cekimi tam yumurtlama donemime denk geldi 3 gun iliski yasaklandi ihtimal bile kalmadi bu ayda o yuzden akışına birak canim hic stres yapmaSelam kızlar naslsnz, ben bıraz yoğunum eşim rahtszdı ondan uğrasyordum çok şükür iyi artık gırebılırım benm bata 8 gün kaldı hiç belirti aramıyorum vücudumda görmezden gelıyorum sabırla batı bekliycem daha az üzülüyorum o şekılde zor evet ama daha rahat bu şekılde beklemek![]()
sabah ilk idrarla tekrar yapKızlar merhaba bat 5 Ekim 3 ay önce düşük yaptım biliyorsunuz bugün öylesine bi test yapayım dedim silik çok çok silik bir çizgi ve çok su içerek yaptım beklemedeyim
iyi yapmissin bende oyle yapmistim sen direk 1 yil de baska turlu ilgilenmiyorlar bende 1 2 ay fazla soyledim o sekilde ilfilendi hsg ve sperm testi istedi ama herhangi birsey yapmayacagiz bir senenin dolmasini bekleyecegiz dedi hsg ile hamile kalan cok var muhtemelen benden o yuzden hsg erken istedi yil dolana kadar gebelik olmazsa ondan sonra baska tedaviye gecicez gibi ama bizde bir sorun gorunmuyor su anlik ikimizde iyiyiz esimle benimki stresten kaynakli olabilir diye dusunuyorum ben cok takiyordum çünkü kafama ama simdi herseyin iyi oldugunu ogrendigim icin rahatimm sende git ve kafani rahatlat mutlakaBen regl olsamda olmasamda ekimin 10 una randevu aldım bakalım doktora ne dıcek, nerdeyse 1 sene olucak denıyoruz artık müdahale eder dıe düşünüyorum doktor
cabim benim de esim erteliyordu surekli ama doktorum isteyince mecbur kaldiİşte izin alalmıyor işyerinden çok sıkıntılı izin vermiyorlar çok kötü bi hastalık olacakta vercekler izin
bata 1 2 gun kala çıkıyor canim dogal seyler tuketadet tarihine kaç gün varken erken gebelik testini yapmak lazım
Çok fena grip oldum bat 5ekim ama ya döllenme olduysa diye ilaçta kullanamıyorum test yapmak da istiyorum ne zaman yapayım sizce
senin kontrollerin tahlillerin muayenelerinde bir sorun cikmadiysa eger sende baska bir sıkıntı yoktur esinden kaynakli olabilir canim doktor ne önerdiKızlar eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim hormonlarım normal kan pıhtılaşma testim temiz genetik testlerimiz temiz çıktı. Rahim filmi henüz çektirmedim. Kimyasal gebeliklerin sebebi sperm morfolojisi olabilir dedi üroloji doktoru sizce olabilir mi yoksa acaba bende başka bir sıkıntı mı vardır ?
yaa hayirli olsun canimmmm baya guzel görünüyorBat 1 ekim 30 eylül test sonucu
ekimin ve grubumuzun ilk gebesi sensin canim guzel beta haberleri ver bizeBat 1 ekim 30 eylül test sonucu
Çok teşekkürler bakalım cumartesi gideceğim bende doktora ne diyecekevet o ay ve sonrasindaki 2 3 ay yuksek sonuc aliniyormus ama bu ay esim gidiyor ne zaman gelir bilmiyorum benimki artik nasip, canim ben devlette yaptim 8 ay oldu benimde doktorum da hsg istedi ve esimden tahlil istedi, anestezili olmadim 3 4 dk sürdü sanciliydi baya benim canim yandi ama 3 4 dakika dayanabilirsin ben dayandim sonrasinda kanamam oldu ve adet olmusum gibi karnim kasığım agridi uzun surmedi o ağrı sadece lekelenmem devam ediyor arada bir kasik agrisi yaşıyorum o kadar
Cok teşekkür ederim, devam edeceğim yapmaya pcosluyum yumurtlama olmuyor bende umarım bu ay oluryok daha pik olmamis ama olacak bugun de degerlendir
insallah temiz cikar canimÇok teşekkürler bakalım cumartesi gideceğim bende doktora ne diyecek
insallah canimCok teşekkür ederim, devam edeceğim yapmaya pcosluyum yumurtlama olmuyor bende umarım bu ay olur
Sadece rahim filmi çektirmedim onun dışında her şey temiz çıktısenin kontrollerin tahlillerin muayenelerinde bir sorun cikmadiysa eger sende baska bir sıkıntı yoktur esinden kaynakli olabilir canim doktor ne önerdi
bi rahim filmi de cektir benceSadece rahim filmi çektirmedim onun dışında her şey temiz çıktı