• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Slm kizlar.Dün dr gitmistim.Duphaston vermisti.Çok şükür ilacı içmeden bugün regl oldum.Hayatımda ilk defa 8 günlük adet gecikmesi yasamis oldum.Her şeyin bir ilki olurmuş.Kist miyom vs bir sey çıkmadı.Tahlillerim de temiz şükür.Sadece açlık şekeri ve kolesterol sınırda.Onun icin diyetisyene gittim.Bugün itibari ile sıkı diyete başladım.Bi 2-3 ay kilo verip sonra bebis denemelerine baslayacagim sanirim.Ama burayı takipte kalacağım.Ekim ayı için yeni konu açan oldu mu oraya geçeyim.

Slm kizlar.Dün dr gitmistim.Duphaston vermisti.Çok şükür ilacı içmeden bugün regl oldum.Hayatımda ilk defa 8 günlük adet gecikmesi yasamis oldum.Her şeyin bir ilki olurmuş.Kist miyom vs bir sey çıkmadı.Tahlillerim de temiz şükür.Sadece açlık şekeri ve kolesterol sınırda.Onun icin diyetisyene gittim.Bugün itibari ile sıkı diyete başladım.Bi 2-3 ay kilo verip sonra bebis denemelerine baslayacagim sanirim.Ama burayı takipte kalacağım.Ekim ayı için yeni konu açan oldu mu oraya geçeyim.
canim hayirlisi olsun, benimde kolestrol yuksek doktor engel olmaz gebelige demisti bana, ekim konumuzu coktan actim gel oraya bekliyorum 💖💖

canim hayirlisi olsun, benimde kolestrol yuksek doktor engel olmaz gebelige demisti bana, ekim konumuzu coktan actim gel oraya bekliyorum 💖💖
Benim bat 1 kasim görünüyor da bakalım.Oraya da gelirim.Çok sey öğreniyor insan konulardan.Ekimde tutmayanlarla kasıma geçerim oradan da.Hayirlisi.

Degerlendirebilmene sevindim.Test yapmaman da iyi olmuş.Hayal kırıklığına ugramazsin en azından.Diyete basladim ben de bugün.Insallah istikrarlı olurum.Diyetisyen takibindeyim.Üzülmüyorum mutlaka bir hayır vardır bunda da.Zamani değildir daha.Butun olaylara bu gözle bakmaya çalışırım hep.Insallah senin de gönlüne göre olur her şey.
İnşallah canım zamanı vakti geldiğnde bı bakmışız kı olmuş sabırla duayla bekliycez inşallah bende 2 hafta dıet yaptm sonra bıraktım ya yaş ıtıbarıyle zorlanıyorum sanrm Rabbim kolaylık versin sanada canmm🤲😘

Canm dodo1234 actı ekim ayı için oraya gel oradada devam edıyoruz

Back
X