• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Kaç yaşındasın bilmiyorum canim.Ben 38 olucam 3 ay sonra.4 aydir regl duzeni bozulunca Allah korusun erken menopozdan şüphelendim.Döngünün 37.gunundeyim.Regl olmadım.Test negatif.Yarın sabah dr randevum var bakalım ne diyecek.
Gecmis olsun bende 28 yasına girdim ilk bebeğim insallah hersey kalbimize gore olur🥹🌸

Eylül ayının son günündenn yakaladımm sizii reglim 4 gün geciktiii ama idrar negatif kan verdim bugün onu da sağlık ocağında vermiştim e nabız da çıkmıyor yarına kaldı 😏

Ovulasyon testi yaptım demin sizce bugün çatlama günü müdür?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar herkese merhabaa. Adetim 14 ekimde olacak. 🎀27-28 Mayıs yumurtlamayı buldum 29 mayısta çatlamayı gördüm. Ama hiç bir şekilde değerlendiremedim çünkü evde değildik, bayağıda üzüldüm. 29 Mayıs akşamı iki taraflı kasık ağrım oldu bende dedim ki bir ovu. testi daha yapayım bir baktım C çizgisi ve t çizgisi aynı koyulukta. Bunlarda 30 mayısta yaptığım diğer testler. Bir kere çatlama olduktan sonra tekrar bunu yaşayan oldu mu ? Testlerime bakar mısınız ?

Eklentiler

• photo-output.webp
    photo-output.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 43
Mrb kizlar.Bir haftalık regl gecikmesi ile doktora gittim.Vajinal muayene yaptı.Smear aldı.Kist miyom yok rahimde sıkıntı yok.Gebelik görmedim şu an dedi.Yine de kanda bakalım dedi.Hormon,hemogram,beta gibi kan testleri istedi.Öğleden sonra sonuçlar çıkarmış.Muhtemelen fazla kilodan dolayı son aylarda yasadigin gecikmeler fazla kilo yumurtlamayi baskılar dedi.Sonuclara göre diyetisyene yönlendirecek beni.Bende durumlar böyle.Sizler nasılsiniz? H hayati yumurtlama dönemini degerlendirebildin mi? D dodo1234 doktora mı gidecektin sen canım? B Blackgirll35 toparladın mı canım biraz daha iyi misin? S simge34 regl zamanin geldi mi testlerin silik cikiyordu B buklbukl nasıl gidiyor canim hamilelik?

Son düzenleme:
Mrb kizlar.Bir haftalık regl gecikmesi ile doktora gittim.Vajinal muayene yaptı.Smear aldı.Kist miyom yok rahimde sıkıntı yok.Gebelik görmedim şu an dedi.Yine de kanda bakalım dedi.Hormon,hemogram,beta gibi kan testleri istedi.Öğleden sonra sonuçlar çıkarmış.Muhtemelen fazla kilodan dolayı son aylarda yasadigin gecikmeler fazla kilo yumurtlamayi baskılar dedi.Sonuclara göre diyetisyene yönlendirecek beni.Bende durumlar böyle.Sizler nasılsiniz? H hayati yumurtlama dönemini degerlendirebildin mi? D dodo1234 doktora mı gidecektin sen canım? B Blackgirll35 toparladın mı canım biraz daha iyi misin? S simge34 regl zamanin geldi mi testlerin silik cikiyordu B buklbukl nasıl gidiyor canim hamilelik?
Evet kuzum degerlendırdım bat 8 ekım 6 günüm kaldı sabırla beklıyorum test vs hiç yapmadım belirti de aramıyorum sadece beklıyorum 10 elime Dr randevu aldım her iki sonuçta da gıdecem doktora bakalım sende üzülme bende kıloluyum kendimce dıete başladm dayanabildim kadr yapıyrm arada bozuyorum öyle gecyr

Kızlar klomen hakkında bi bilginiz var mı bende 14 aydır ikinci hamileliğimi istiyorum ama olmadı. Hep devlete gittim bu sefer özele gittim polikistik over olduğunu söyledi ve klomen verdi ilk defa kullanacağım sizlerden kullanan yada bilgisi olan var mı polikistik olduğum için buyuyemeyen yumurtaları büyütüyormus sanırım klomen

evet ben doktora gidecektim pazartesi ve gittim canim hsg cekildi 3 4 dakika sürdü agriliydi ama deger💖 iliski yasak 3 gun dedi ve tam.da yumurtlama donemimdeydim ama emin değilim 1 2 gun erken de yumurtlamis olabilirim anca batta öğrenebilirim ne olup bittiğini, esimle herseyimiz suan tertemiz cok şükür bir sure esimle ayri kalacağız ama 3 ay yuksekmis gebelik orani bakalim neleer bekliyor beni bu ay ihtimalim yok yani onumuzdeki ay da muhtemelen olmayacak nasip artik bakicam 🙏🏿

Evet kuzum degerlendırdım bat 8 ekım 6 günüm kaldı sabırla beklıyorum test vs hiç yapmadım belirti de aramıyorum sadece beklıyorum 10 elime Dr randevu aldım her iki sonuçta da gıdecem doktora bakalım sende üzülme bende kıloluyum kendimce dıete başladm dayanabildim kadr yapıyrm arada bozuyorum öyle gecyr
Degerlendirebilmene sevindim.Test yapmaman da iyi olmuş.Hayal kırıklığına ugramazsin en azından.Diyete basladim ben de bugün.Insallah istikrarlı olurum.Diyetisyen takibindeyim.Üzülmüyorum mutlaka bir hayır vardır bunda da.Zamani değildir daha.Butun olaylara bu gözle bakmaya çalışırım hep.Insallah senin de gönlüne göre olur her şey.

evet ben doktora gidecektim pazartesi ve gittim canim hsg cekildi 3 4 dakika sürdü agriliydi ama deger💖 iliski yasak 3 gun dedi ve tam.da yumurtlama donemimdeydim ama emin değilim 1 2 gun erken de yumurtlamis olabilirim anca batta öğrenebilirim ne olup bittiğini, esimle herseyimiz suan tertemiz cok şükür bir sure esimle ayri kalacağız ama 3 ay yuksekmis gebelik orani bakalim neleer bekliyor beni bu ay ihtimalim yok yani onumuzdeki ay da muhtemelen olmayacak nasip artik bakicam 🙏🏿
Nasip canim.Her şeyin temiz çıkmasına çok sevindim.Insallah bu 3 ay içinde hayirlisi ile saglikli gebelik nasip olur sana.

Back
X