bendede adet zamani kahverengi lekelenme olmustu.. Adet oldugumu sandim ama lekelenme 1 gün sonra kesildi. Meger hamileymisim... Pembe akinti falan yoktu ama... Insallah iyi haberler alirsin doktordan :)
evet o kahvererengi akinti boyunca ayni adet oluyormus gibi bir agri vardi.. ben zaten adet olurken fazla agri cekmem.. hemen hemen hic agrimaz ama o kahverengi akinti gelirken ayni adet agrisi gibiydi... sonra kesildi ve 3 gün sonra test yaptim.. o da pozitif idi... :)
sıkma canını canım hayırlısı olsun..2 ay önce bende öle olmustum betam 24.8 cıkmıstı 2gün sora 21.4 e düştü ve sonra kanamam baslamıstı yani kimyasal gebelik yaşamışım..hayırlsı bakalım bizde bekliyruz hala moralini bozma...
biyolojık gebeliğin ardını bebek beklermıs yanı bu ay içinde denemenızı tavsıye ederım buyuk ıhtımal tutar cok yakın arkadasım öle oldu ve sımdı 5 aylık hayırlı evlatlar olsun ınsallh
canım çok mu uzakta ki eşin, yumurtlama gününde gelse 1 güncük, çünkü ben de çok duyuyorum bunu düşükten sonra hemen hamile kalınıyomuş vücut hazır olduğu için. hayırlısı olsun hakkında..
Sen bir güncük misafir olsan.Yok mu öyle bir şansınız.Eşim rütbeli bi asker... Kilometrelerce uzağa gidecek benden...
Sen bir güncük misafir olsan.Yok mu öyle bir şansınız.
ah cok üzüldüm buna... ama umutlu ve sabrili ol !! :)
canım çok geçmiş olsun bende aynısını yaşamıştım. Kimyasal gebelik dendi. 2 ay sonrasında hamile kaldım. Rahim gebeliğe hazırlanıyormuş sanırım. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?