1-2 haftalık hamile olduğum söylendi ama adet görüyorum:((

Asena40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
205
1
66
Ankara
Herkese merhaba. Dün kan verip hamiş olduğumu öğrendim. Hastanedeki cihaz bozulmuş öncelikle beta-hcg 6,1 çıktı doktorum aynı kanda tekrar bakılsın die beni yönlendirdi. Saatler sonra tekrar sonucu aldığımda 5,8 sanıyorum 1 aylık bi bebeğim var. 1 hafta sonra tekrar gelmemi tekrar kan vermemi söyledi. Ama belimde ve karnımda ağrılar var.Dün gece çok az kahverengi lekelenmelerin üstüne adet oldum. Adet diorum kanama çok az değil.Ama rengi pembe gibi. Benimle aynı sorunları yaşayan varmı? ne önerirsiniz. Birazdan doktoruma tekrar gidecem. ozamana kadar içimi rahatlatacak sözlere ihtiyacım var. Lütfen bana yardımcı olun!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
bendede adet zamani kahverengi lekelenme olmustu.. Adet oldugumu sandim ama lekelenme 1 gün sonra kesildi. Meger hamileymisim... Pembe akinti falan yoktu ama... Insallah iyi haberler alirsin doktordan :)

bendede adet zamani kahverengi lekelenme olmustu.. Adet oldugumu sandim ama lekelenme 1 gün sonra kesildi. Meger hamileymisim... Pembe akinti falan yoktu ama... Insallah iyi haberler alirsin doktordan :)

İnşallah... Çok teşekkür ederim ama akıntı pembe değil kanın rengi koyu değil açık...Peki bel ve karın ağrısı normalmi adetten önce başlayan ağrı gibi.

evet o kahvererengi akinti boyunca ayni adet oluyormus gibi bir agri vardi.. ben zaten adet olurken fazla agri cekmem.. hemen hemen hic agrimaz ama o kahverengi akinti gelirken ayni adet agrisi gibiydi... sonra kesildi ve 3 gün sonra test yaptim.. o da pozitif idi... :)

doktordan geldim az önce. bebeğimin sevincini sadece 1 gün yaşadım tutunamamış ondan kanamam olmuş.Kan verdim yine beta hcg bakıldı bu sefer 4 çıktı yani hamiş değilim

sıkma canını canım hayırlısı olsun..2 ay önce bende öle olmustum betam 24.8 cıkmıstı 2gün sora 21.4 e düştü ve sonra kanamam baslamıstı yani kimyasal gebelik yaşamışım..hayırlsı bakalım bizde bekliyruz hala moralini bozma...

Ama eşimde bende çok istiyoruz bi bebeğimiz olsun. Zaten işi gereği 1 yıllık evliliğimizde sadece 3 ovulasyon yakaladık. Çok canım acıyo çok üzülüyorum. desteğin için çok ama çok teşekkür ederim

biyolojık gebeliğin ardını bebek beklermıs yanı bu ay içinde denemenızı tavsıye ederım buyuk ıhtımal tutar cok yakın arkadasım öle oldu ve sımdı 5 aylık hayırlı evlatlar olsun ınsallh

biyolojık gebeliğin ardını bebek beklermıs yanı bu ay içinde denemenızı tavsıye ederım buyuk ıhtımal tutar cok yakın arkadasım öle oldu ve sımdı 5 aylık hayırlı evlatlar olsun ınsallh

Çok ama çok teşekkür ederim...Hepinize...size... Ama eşim işinden dolayı temmuz sonuna kadar yanımda olamayacak Arkadaşınız sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah bebeğini...

canım çok mu uzakta ki eşin, yumurtlama gününde gelse 1 güncük, çünkü ben de çok duyuyorum bunu düşükten sonra hemen hamile kalınıyomuş vücut hazır olduğu için. hayırlısı olsun hakkında..

Eşim rütbeli bi asker... Kilometrelerce uzağa gidecek benden...

canım çok geçmiş olsun bende aynısını yaşamıştım. Kimyasal gebelik dendi. 2 ay sonrasında hamile kaldım. Rahim gebeliğe hazırlanıyormuş sanırım. İnşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

İnşallah. Teşekkür ederim. Ovulasyonu bu kanamadan sonra bi sonraki adete göremi hesapladınız?

bir iki haftalik gebelikmi olur yahubir,iki haftada hic birsey belli olmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…