beteray kusura bakma canım ya diğer tarafta yazdıklarını daha yeni gördüm(bende kontrol amaçlı şifaya hümeyra hanıma gittim evt orda tek.eşimle bir haftasonu gittik.bi kan tahlili bi de ultrason(alttan)çekti.biz 2.5 senedir evliyiz.3 aydır bebk düşünüyoruz.adet düzensizliğim var bu yüzden bi kontrol ettireyim dedim.hümeyra hanım hiç bir problemim olmadıgını söyledi.herşey normalmiş.ve adetimin 15.günü kullanmam için progeston diye bir ilaç verdi.hem bebişin tutunması için hemde düzenli adet içinmiş.ammaaaa işin kötü tarafı ben o gün bugündür hiç adet olmadım.yani progestanı hiç kullanamadım daha.2 ay oldu adet olmayalı.4 gün önce kan tahlili yaptırdım negatif cıktı.adetim düzensizdi ama bu kadar değildi 12 gün falan en fazla.ben ilçedeyim burda bi doktora göründüm.adet söktürücü bir ilaç verdi.işteee bu benim hikayem:))çok güzel ya aynı ilde olmak:))
Canım çift rahimli olmam bebek için engel değil ama bildiğim kadar çift rahimli olanlar hamileyken de regl oluyormuş
kızlar ben hala adet olmadımm yaaaaaaaaaaa:gitme:
problem çok ama engel bir durum olmadığı söylendi.çift rahim var bende kayseriliyiz aslında orda profa gidiyoduk ama malum görevvv.temmuzda evlendik biz ondan beri istiyoruz.Allah en kısa zmanda kavuştursun bebeklerimize inşallah.şimdi merakla bekliyorum olcakmı regl olmıcakmı die.belirti de çok ama belli olmaz perşembeye kadar yolu var test yapıp duruyorum ama boşşş
canım adet söktürücü verdi mi doktor sana.bide kaç gün geçti senin?
kızlarr ben ultrosana girdimmmm kist felan gözükmedi ama doktorum ultrosanda küçük bir yuvanın olduğunu söyledi bu ne şimdi yaaaaaaaabilmiyorumkismile
küçük bi yuva mı o ne oluyor ya?açıklamdı mı doktorun?
kesymiş cnm kafama takıldı benimde ve aradım tekrardann çok ufakmış gelişebilirde gelişmeyebilirde dedi 10 gün beklee adetin gelmezse gel baklım tekrar dedi gelişme varsa sevinicezz yanii yoksada farlutal kullanıp adetimin olmasını beklicezz:Saruboceq:inşallah gelişir bebğimm yaaa
kesymiş cnm kafama takıldı benimde ve aradım tekrardann çok ufakmış gelişebilirde gelişmeyebilirde dedi 10 gün beklee adetin gelmezse gel baklım tekrar dedi gelişme varsa sevinicezz yanii yoksada farlutal kullanıp adetimin olmasını beklicezz:Saruboceq:inşallah gelişir bebğimm yaaa
ayyyyy cok sevindim senin adına inşallah inşallah gelişir:)))
ayy inşallah gelişir canım yaa tutunması için bişeyler yapamıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?