1.20 çıkıp hamile olan varmı?

1.20 çıkıp hamile olan yok mu yani???
kimse bişey yazmamışşakannehir

cnm 1,9 çıkıp hamile kalanda varmış 1,20 çıkıp hamile olanda varmışşş ben araştırdım ama bunlar bize denk gelirmi bilememm ben hala endişeliyimm hamişmiyim deilmiyimm offffffffffdelikafadulden

ben ikinci tüp denememde 10. gün 1.00 sonucunu görmüştüm. doktor 2 gün sonra tekrarla dedi ben yapmadım tekrar negatifi gömeye cesaretim yoktu. yıkılmıştım çünkü. ben tabii kan testi gününden sonra ilaçları kesmiştim. 4 gün sonra adetim geldi, 2 gün az sonra kesildi çok az geliyor. ben bile şu durumda umutlanabiliyorum. acaba diyebilyorsam.... inşallah bebişin gelişir ve seni hiç bırakmaz arkadaşım :)

saol cnm inşallahh senin bebişinde sana gelir ve hiç bırakmazz:Saruboceq: bu arada tüp bebek yaptırmanın tam sebebi neydii tüplerde felanmı problem vardı cnmboshayallersmile

Emoşşşşş inşallah hamilesindir canım testleri aynı yeremi yatırdın ikisinide başka yerede yaptırsaydın birtanesini bazan yanlışlık yapabiliyo makineler

Emoşşşşş inşallah hamilesindir canım testleri aynı yeremi yatırdın ikisinide başka yerede yaptırsaydın birtanesini bazan yanlışlık yapabiliyo makineler

inşallahh bitanem yaa bakalım hayırlısı :CüvCüv:

emoşum inşallah hamilesindir. kaç gündür takip ediyorum yazılarını, acaba belli oldu mu diye. bende bir kaç gün sonra, eğer yarın adet olmazsam, kan tahlili tekrarlatıcam

inşallahh tatlım ya ben progestn kullanıyorumm bugün başladım eğer 1 haftaya kadar adet olmazsam adet tekrar gitcemm kese gibi bişi görmüştü dedim yaa başka bir doktora gittim kese gördüğümü söylelemem için çok erken belirgin net olarak görülmeden ben öle kese gördüm diyemem gibi bişi konuştuu yanii belli deil cnm durum inşallah hamileyimdirr allahım inşallah seninde hamile haberini alırız cnm 1kaçgün sonraa :Saruboceq:allah yüzümüzü güldürsünn cnmmsenağlama

canım inşallah allah yüzünü güldürür. bende adet günümü 2 gün kala test yaptırmıştım 0,52 çıktı. yarın eşimle çarşıya inicez. bugün adet günüm, eğer bugün yarın kırmızı kart yemezsem, aşağı inmişken tekrar ettirecem testi yükselmişmi değer bakim. benim içinde dua et emoşcuğum
opuyorumnanaktan

İnşallah görmezsin kırmızıları canım
Ben dün test yaptırdım hamile gibiydim ama bugün kahverengi pembe bişeyler geldi
Hadi bakalım hayırlısı herkes için

ben pregestana başladım dünn ve bugünnn reglim geldi sabahtann çok tuhaftı ama bilye gibişi düştüüü neyse giden gitti önümüzdeki maçlara bakcam artıkınn her için hayırlısı olsuunn benden müjde yok sizlerden bekliyorum müjdeyii hadi bakalımmmm aklinialirimsmile

kızlar 3 gün önce idrar testi yaptım evde pozitif çıktı silik bir şekilde , sonra hemen ertesi günü kana gittim 3,66 çıktı . adetimde 2 gün geçti bu arada hiç böyle gecikmezdim. Kafayı yiyeceğim benim durumumu yaşayan var mı ? Sonrada hamile kalan? Ben ne yapmalıyım acaba kızlaarr??

cnm 2 gün sonra tekrar baktır umarımm değer 5 üzeri çıkar ve geç döllenmedirrrr iyi düşün iyi olsunn ama herşeye hazırla cnm kendiniieyvahedigeldismile sonucu yaz merak ederim bennndelikafadulden

cnm 2 gün sonra tekrar baktır umarımm değer 5 üzeri çıkar ve geç döllenmedirrrr iyi düşün iyi olsunn ama herşeye hazırla cnm kendiniieyvahedigeldismile sonucu yaz merak ederim bennndelikafadulden

tamam canım inşallaah dediğin gibidir hemen yazarım zaten kırmızı gelirse yada gecikmeye devam edip hamile kaldığımı öğrenirsem :( çok sinir bozucu bu bekleyişşşşş

geç döllenme olunca idrar da pozitif çıkıpta kanda 3,66 çıkması tuhaf hiç anlamadım ben bu işleri ya:uhm:

cnm bende anlamadım normalde ilk kanda çıkar sonra idrarda çıkar ama seninkinde kandada bence tam negatif çıkmamış yükselme ihtimali var benim 1,20 çıktıda ona bile heves yaptım yükselir diye benimki yükselmedi ama inşallah seninki yükselcek cnm merak etme hayırlısıysa olur zaten allahım bebğini göbüşüne kondurmuştur inşallahhhh:CüvCüvlumunekankayizsmile

ayy canım beniiim ya inşallaah ağzına balgöbüğüne bebiş konsun seni haberdar ederim

kızlar bgn hastalandım ben artık öteki aya allah kısmet ederse ..( herşeyin hayırlısı allahtan boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Herkese merhaba,
Bişey sorucam yardımcı olursanız çok sevinirim.

SAT 05.10.2010 21.10.2010 da kan testi yaptırdım. bhcg 28,9 çıktı.

Tecrübeli arkadaşlar değerleri yorumlar mısınız=

Herkese merhaba,

canım ben tecrübeli hiç değilim ama 5 üzeri çıktığı zaman hamilesindir demek oluyor kanda. ama adet tarihinden 16 gün sonra bu kadar yüksek çıkması sanırım hemen rahme düşmüş olduğunu gösteriyor olabilir.
Mutlaka bir kadın doğum uzmanına görüşmende yarar var.

Bende o yüzden tereddüt yaşıyorum. Bu kadar kısa zamanda bu değer normal mi anormalmi anlaamdım. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz .Teşşekür ederim cevabın için.:)

Herkese merhaba,

cnm gebelik var gibi görünüyo ama adet gününü bekle derim çünkü adetten önce yapılan kan testleri deişebiliyo sanırım hormonlar yükseliyomuş ama senin bu kadar yükselmiş olmsıda gebeliği düşüündürüyo sanırım hamilesin cnm ama dediğim gibi adet gününden iki gün önce yada 1 gün geçince tekrar baktır inşallahh değerinn yükselir cnm hakkında hayırlısıvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…