Amin insallah . Olmasi biraz aklimi karistrdigebesiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok amin
Amin insallah rabbim isteyen herkese versin cok arastirdim ama 1(.) Olmasi aklimi karistrdi hic bir yerdede bilgi yok bulamadimgebesiniz Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok amin
1 mi 1200 mü ben de anlamadım sizin de o takıldı aklınıza galiba, genelde 1.20 yazarlar ama 1.200'ü görmemiştim
Evet benimde aklima o takildi arastirdim hic bir bilgi bulamadim burada konu actim hem belki benim gibi olanlarada yardimci bir konu olur insallah1 mi 1200 mü ben de anlamadım sizin de o takıldı aklınıza galiba, genelde 1.20 yazarlar ama 1.200'ü görmemiştim
Yok yapmadim pazartesi doktara gitcem insallahçok net çizgi çıkmış, 1200 herhalde, başka idrar testi yaptınız mı
Insallah olmazsin allah kucagina almayi nasip etsin insallahBenim de 5+2 oldu adet olacak gibi hiss var bacaklarım kasıklarım be göğüslerim hafif sızlıyor inşallah adet olmam
Amin çok teşekkür ederim inşallah siz de gebesinizdir.Insallah olmazsin allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Merhaba acaba şuan durumunuz nedir aynı durumu bende yaşıyorum bir tek siz açmışsınız bu konuyu rica etsem durumunuzla ilgili bir bilgi paylaşır mısınız gebe misiniz şuanda inşallah öyledir
Malesef canim 1.20 olarak geciyormus isteyen herkese rabbim versin bazi makinalar hassas oldugu icin 1.200 gosteriyormus. noktasiz olarak 1200 ise hamilelik oluyorM
Merhaba acaba şuan durumunuz nedir aynı durumu bende yaşıyorum bir tek siz açmışsınız bu konuyu rica etsem durumunuzla ilgili bir bilgi paylaşır mısınız gebe misiniz şuanda inşallah öyledir
Bu gün kahve rengi az bi akıntım oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması olduktan sonra değerler yükseliyormuş inşallah öyledir bn menopoz evresindeyim çünkü 0.01 amh değerim ve son 2 yumurtam kalmış doktorum rahim filmi çekilmemi istedi hsg ondan sonra hamile kalan çok oluyormuş ama bnm değerlerim çok düşük olduğu için çok düşük bir ihtimalMalesef canim 1.20 olarak geciyormus isteyen herkese rabbim versin bazi makinalar hassas oldugu icin 1.200 gosteriyormus. noktasiz olarak 1200 ise hamilelik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?