• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 1.200 beta hcg ne anlama gelmektedir bilen varmi acaba ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nslii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2024
11
0
1
31
Erken gebelik testin de cift cizgi cikti sonra hastanede kan verdim 1.200 cikti bilen varmi acaba hafta sonu araya girdi doktara gidemedim

Atar mısınız bi ekran görüntüsü

Screenshot_20240509-181035_Samsung Notes.webp

1 mi 1200 mü ben de anlamadım sizin de o takıldı aklınıza galiba, genelde 1.20 yazarlar ama 1.200'ü görmemiştim
Evet benimde aklima o takildi arastirdim hic bir bilgi bulamadim burada konu actim hem belki benim gibi olanlarada yardimci bir konu olur insallah

!!!!!! Basina boyle bisey gelen olmadımı acaba merak ediyorum bilgisi olan varsa yazsin

Benim de 5+2 oldu adet olacak gibi hiss var bacaklarım kasıklarım be göğüslerim hafif sızlıyor inşallah adet olmam

M

Merhaba acaba şuan durumunuz nedir aynı durumu bende yaşıyorum bir tek siz açmışsınız bu konuyu rica etsem durumunuzla ilgili bir bilgi paylaşır mısınız gebe misiniz şuanda inşallah öyledir 🥹
Malesef canim 1.20 olarak geciyormus isteyen herkese rabbim versin bazi makinalar hassas oldugu icin 1.200 gosteriyormus. noktasiz olarak 1200 ise hamilelik oluyor

Malesef canim 1.20 olarak geciyormus isteyen herkese rabbim versin bazi makinalar hassas oldugu icin 1.200 gosteriyormus. noktasiz olarak 1200 ise hamilelik oluyor
Bu gün kahve rengi az bi akıntım oldu acaba yerleşme kanaması olabilir mi bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması olduktan sonra değerler yükseliyormuş inşallah öyledir bn menopoz evresindeyim çünkü 0.01 amh değerim ve son 2 yumurtam kalmış doktorum rahim filmi çekilmemi istedi hsg ondan sonra hamile kalan çok oluyormuş ama bnm değerlerim çok düşük olduğu için çok düşük bir ihtimal

Back
X