Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ön profil nasıl1.ay
Eki Görüntüle 2093496 Eki Görüntüle 2093497
3.ay
Eki Görüntüle 2093498 Eki Görüntüle 2093499
Şimdilik bu kadar 6.ay umarım çok daha mutlu şekilde foto atabilirim.şuan beliren kemer ve ucundan çok memnun değilim.tabiki eskisine göre çok iyi o ayrı.bu arada keşke sizde atsaydınız bizede fikir olurdu:) herkese güzel burunlar diliyorum:)
Önden çok belli değil ama yandan fotodaki gibiÖn profil nasıl
Eki Görüntüle 2093780
Bu şekilde öndende.keşke 6ayını dolduran arkadaşlarda foto atsalarda bizde bi değişiklik oluyormu görsek.bi mucize olsada şu kemer gitse[/QUOTEkemer olayı dolguyla yada revizyonla düzelir sanırım
Canim benim sende uzme kendini. Bizim doktorumuz hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran birisi. Gecmezse eger duzelteceginede eminim.Senin panik olman için çok erken ama:) benim başta olsaydı okadar takılmazdım şişlikler inince belli oldu ve masajla falan geçmiyor maalesef.
İnşaAllah canım ama şişlik olsunda kendiliğinden geçsin gerek kalmasın tekrarına.benim bebeğim var zaten çok zor atlattım.önceden sadece ben farkediyordum takmıyordum okadar şimdi gören orası şişmiş kemer gibi olmuş diyor tabi benim moral yerlerde.Canim benim sende uzme kendini. Bizim doktorumuz hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran birisi. Gecmezse eger duzelteceginede eminim.
Merhaba ben kemeri göremedim ama ucu benimde sizin gibi biraz aşağı düşük duruyor ve ucu top gibi. Doktorunuz ne diyor görüntü ile ilgiliEki Görüntüle 2093780
Bu şekilde öndende.keşke 6ayını dolduran arkadaşlarda foto atsalarda bizde bi değişiklik oluyormu görsek.bi mucize olsada şu kemer gitse![]()
Bayadır gitmedim kontrole ama zaten kalkık istememiştim ben.böylede memnunum daha düşmezse.Merhaba ben kemeri göremedim ama ucu benimde sizin gibi biraz aşağı düşük duruyor ve ucu top gibi. Doktorunuz ne diyor görüntü ile ilgili
Doktorunuz kimdu?Canim benim sende uzme kendini. Bizim doktorumuz hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran birisi. Gecmezse eger duzelteceginede eminim.
Kötü değil tabiki ama 1.aya göre daha kalın duruyor.Eki Görüntüle 2094433
Arkadaşlar benim burnumda bu şekilde. Doktor burun ucumda ödemin toplandığını söylüyor. 6. aya kadar düzelmesini umut ediyorum. Sizce nasıl görünüyor.
1 aylik hali daha guzel tabi ama odem ine ine burun ucunda toplaniyormus evet. Sekil olarak guzel olmus.Eki Görüntüle 2094433
Arkadaşlar benim burnumda bu şekilde. Doktor burun ucumda ödemin toplandığını söylüyor. 6. aya kadar düzelmesini umut ediyorum. Sizce nasıl görünüyor.
Ankara'da Esabil EkerDoktorunuz kimdu?