1. 3. ve 6. Ay Burun Resimlerimiz

Slvaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
46
13
3
31
Arkadaşlar herkes buraya burnunun 1. 3. ve 6. ay resimlerini atarsa aradaki değişimleri görürüz ve ilk aylarda burnundan memnun olmayanlara da moral olur. Hem de gönderenlere yorum yaparız. Şimdiden resim gönderenlere teşekkürler.

1.ay
20180113_004630.webp 20180113_004606.webp
3.ay
20180113_004308.webp 20180113_004235.webp
Şimdilik bu kadar 6.ay umarım çok daha mutlu şekilde foto atabilirim.şuan beliren kemer ve ucundan çok memnun değilim.tabiki eskisine göre çok iyi o ayrı.bu arada keşke sizde atsaydınız bizede fikir olurdu:) herkese güzel burunlar diliyorum:)

Ya bende 19.gündeydim yandan dümdüzdü benim de hafif minnak bi cıkıntı oldu inşallah ödemdirr

20180113_173127.webp
Bu şekilde öndende.keşke 6ayını dolduran arkadaşlarda foto atsalarda bizde bi değişiklik oluyormu görsek.bi mucize olsada şu kemer gitse:(

3. Ayda önden belli değil mi ... benim de şuan öle ve moralim cok bozuk

Senin panik olman için çok erken ama:) benim başta olsaydı okadar takılmazdım şişlikler inince belli oldu ve masajla falan geçmiyor maalesef.

Senin panik olman için çok erken ama:) benim başta olsaydı okadar takılmazdım şişlikler inince belli oldu ve masajla falan geçmiyor maalesef.
Canim benim sende uzme kendini. Bizim doktorumuz hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran birisi. Gecmezse eger duzelteceginede eminim.

Canim benim sende uzme kendini. Bizim doktorumuz hastasinin ve yaptigi isin arkasinda duran birisi. Gecmezse eger duzelteceginede eminim.
İnşaAllah canım ama şişlik olsunda kendiliğinden geçsin gerek kalmasın tekrarına.benim bebeğim var zaten çok zor atlattım.önceden sadece ben farkediyordum takmıyordum okadar şimdi gören orası şişmiş kemer gibi olmuş diyor tabi benim moral yerlerde.

Merhaba ben kemeri göremedim ama ucu benimde sizin gibi biraz aşağı düşük duruyor ve ucu top gibi. Doktorunuz ne diyor görüntü ile ilgili
Bayadır gitmedim kontrole ama zaten kalkık istememiştim ben.böylede memnunum daha düşmezse.

20180114_214038_1.webp

Arkadaşlar benim burnumda bu şekilde. Doktor burun ucumda ödemin toplandığını söylüyor. 6. aya kadar düzelmesini umut ediyorum. Sizce nasıl görünüyor.

Back
X