1. 3. ve 6. Ay Burun Resimlerimiz

Eki Görüntüle 2094433
Arkadaşlar benim burnumda bu şekilde. Doktor burun ucumda ödemin toplandığını söylüyor. 6. aya kadar düzelmesini umut ediyorum. Sizce nasıl görünüyor.
Şişlikler geçince güzel olur bence kemer kısmı falan güzel ucu bariz şiş.1 aylık halinde kalkıklık güzelmiş hafif keşke öyle kalsaymış ama bu bendede var.benimkide böyle düz duruyor.kemerimde olmasa onada razıyım zaten kalkık istememiştim hafif kalkık olabilir demiştim ama hafif falan kalmadı

İlk aylarda burun ucu sert oluyor. Burun dik duruyor. Malesef acı gerçek şişlikler inince burun ucu yumuşuyor ve sanki burun ucu kendini salıyormuş gibi oluyor.

İlk aylarda burun ucu sert oluyor. Burun dik duruyor. Malesef acı gerçek şişlikler inince burun ucu yumuşuyor ve sanki burun ucu kendini salıyormuş gibi oluyor.
Evet ama keşke bunu dikkate alarak hafif kalkık yapsalar sonuçta bayan burnu.hoş gözükürdü.ben doktora hafif kalkıklık olabilir demiştim ama hiç kalmadı.düz duruyor.o yüzden yeni olacak arkadaşlara tavsiyem biraz kalkık istesinler tabi yinede zevk meselesi.umarım sıkıntılarımız hallolur.o bile çok önemli değil şuan.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah ödemlerimiz bi an önce geçer sabretmekten başka çaremiz yok.

Kızlar bu konudamı sorulmuştu hatırlayamıyadım ama doktora gittim bugün.o kemer gibi olan yer ödemmiş.tam kemer yerinde değil yan tarafta şişlik arkadaşın dediği gibi biraz bastırarak masaj yapmamı söyledi.zaten bikaç gündür yapıyorum sanki biraz azaldı.ucu hala sert ve şiş masaja devam dedi.umarım sonuç iyi olur.

Kızlar bu konudamı sorulmuştu hatırlayamıyadım ama doktora gittim bugün.o kemer gibi olan yer ödemmiş.tam kemer yerinde değil yan tarafta şişlik arkadaşın dediği gibi biraz bastırarak masaj yapmamı söyledi.zaten bikaç gündür yapıyorum sanki biraz azaldı.ucu hala sert ve şiş masaja devam dedi.umarım sonuç iyi olur.
Cok sevindim senin adina.. Baska neler dedi ozellikle kisalma kuculme konusunda

Cok sevindim senin adina.. Baska neler dedi ozellikle kisalma kuculme konusunda
Canım onu geçen sefer sormuştum şişlik inince orantılı olacak gayet kibar görünüyo zaten demişti.şuan uzunlukla alakalı bişi sormadım çünkü daha orantılı gerçekten.çevredende hep olumlu yorum aldım.yani biraz benim takıntım sanırım.sadece biliyosun kemer kısmını takmıştım orayada kendisi bastırdı bu şekilde masaj yap inecek dedi.inşaAllah öyle olur.bekleyip görücez.ameliyat olup bitmiyo bu bi süreç ve bunu insan zamanla anlıyo.sen şimdiden çoğu şeyi tecrübe edindin ne mutlu.umarım sonuçta istediğin gibi olur.

Canım onu geçen sefer sormuştum şişlik inince orantılı olacak gayet kibar görünüyo zaten demişti.şuan uzunlukla alakalı bişi sormadım çünkü daha orantılı gerçekten.çevredende hep olumlu yorum aldım.yani biraz benim takıntım sanırım.sadece biliyosun kemer kısmını takmıştım orayada kendisi bastırdı bu şekilde masaj yap inecek dedi.inşaAllah öyle olur.bekleyip görücez.ameliyat olup bitmiyo bu bi süreç ve bunu insan zamanla anlıyo.sen şimdiden çoğu şeyi tecrübe edindin ne mutlu.umarım sonuçta istediğin gibi olur.
Gardimi aldim bekliyorum zaten :)))

Back
X