Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizinle aynı gün test sonucumuz ben pazartesi transfer oldum ama bu 3. Transferim çift embriyo oldu bu defa çok korkuyorum bu saat oldu uykumdan etti tedirginlik
Ben bu gün transfer oldum hiç bir şey hissetmedim ama kendimi hiç kasmadım hep dua ettim içimden ve hep derin nefes aldım verdim tabi göz yaşlarım hep akıyordu ama çok kolay geçti
Ben de daha bugunden ağlamaya başladım ama garip bir sinir var üstümde herkes hersey batıyo sanki ya da sürecin ağırlığı yeni patladı bende şimdiye kadar aa bişey yok ya diye ponçik ponçik takılıyodum
Ben de daha bugunden ağlamaya başladım ama garip bir sinir var üstümde herkes hersey batıyo sanki ya da sürecin ağırlığı yeni patladı bende şimdiye kadar aa bişey yok ya diye ponçik ponçik takılıyodum
Ben de daha bugunden ağlamaya başladım ama garip bir sinir var üstümde herkes hersey batıyo sanki ya da sürecin ağırlığı yeni patladı bende şimdiye kadar aa bişey yok ya diye ponçik ponçik takılıyodu
Sizinle aynı gün test sonucumuz ben pazartesi transfer oldum ama bu 3. Transferim çift embriyo oldu bu defa çok korkuyorum bu saat oldu uykumdan etti tedirginlik