• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Merhaba kızlar ben de Salı günü aranıza katıldım. Salı transfer oldum 13 Aralık test günüm

Son düzenleme:
Amin inşallah sizin de emekleriniz boşa çıkmasın İlk denemem 3. Gün embriyoları donmuştu çözdürüp bu gün transfer ettiler yaş 30

Ben bu gün transfer oldum hiç bir şey hissetmedim ama kendimi hiç kasmadım hep dua ettim içimden ve hep derin nefes aldım verdim tabi göz yaşlarım hep akıyordu ama çok kolay geçti
Sonu da güzel olsun inşallah hakeden isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip olsun🌸 ben de ağlarım gibime geliyor😇

Sonu da güzel olsun inşallah hakeden isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip olsun🌸 ben de ağlarım gibime geliyor😇
Ben de daha bugunden ağlamaya başladım ama garip bir sinir var üstümde herkes hersey batıyo sanki ya da sürecin ağırlığı yeni patladı bende şimdiye kadar aa bişey yok ya diye ponçik ponçik takılıyodum

Ben de daha bugunden ağlamaya başladım ama garip bir sinir var üstümde herkes hersey batıyo sanki ya da sürecin ağırlığı yeni patladı bende şimdiye kadar aa bişey yok ya diye ponçik ponçik takılıyodum
Bende oyleydim de bu progestan ve ostrojen yapıyor bunu herşeye ağlıyorum şuan herşeye de tripliyim😅

Sizinle aynı gün test sonucumuz ben pazartesi transfer oldum ama bu 3. Transferim çift embriyo oldu bu defa çok korkuyorum bu saat oldu uykumdan etti tedirginlik 🥹
Ilk ıkısı tutmadımı benımde ıkıncı transferım bende cok korkuyorum sureklı aglamak ıstıyorum test gunu napcaz bılmıyorım

Sizinle aynı gün test sonucumuz ben pazartesi transfer oldum ama bu 3. Transferim çift embriyo oldu bu defa çok korkuyorum bu saat oldu uykumdan etti tedirginlik 🥹
ben Salı günü oldum 4. Transferim benim 2 tane negatif 1 tane pozitif oğlum 3 yaşında Allah ol dedikten sonra oluyor belirti aramayın. Sadece süreci hamileymiş gibi inanarak pozitif bir şekilde geçirin sonunda Allah ne derse o olacak ama önce siz kendinizin hamile olduğuna inanın 🥰🥰🥰
Merhaba aynı gun test gunumuz hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah kacıncı gun embrıyosu kalıtesı neydı
5. Gün 2 embrio 4ab ve 4bb inşllah sonuçlarımız hepimizin pozitif olsun 🥰🥰🥰🥰

ben Salı günü oldum 4. Transferim benim 2 tane negatif 1 tane pozitif oğlum 3 yaşında Allah ol dedikten sonra oluyor belirti aramayın. Sadece süreci hamileymiş gibi inanarak pozitif bir şekilde geçirin sonunda Allah ne derse o olacak ama önce siz kendinizin hamile olduğuna inanın 🥰🥰🥰

Insallah canımm yaa

Ilk ıkısı tutmadımı benımde ıkıncı transferım bende cok korkuyorum sureklı aglamak ıstıyorum test gunu napcaz bılmıyorım
Evet ilk ikisi tutmadı bi daha aynı hayalkırıklığını yaşarım diye çok korkuyorum hiç bi belirtide aramıyorum kendimde kullanılan ilaçlara bağlıyorum herşeyi sizde belirti varmı ne hissediyorsunuz

Maşallah Allah bağışlasın bu aşamadan sonra çocuk sahibi olanları görünce çok mutlu oluyorum
Günde 3 tane iğne yapıyorum ekstra ilaçlar ama bu sabah iğnemi olmak için uyandığımda bi iki üç dk sonra ayaktaydım eşim iğnemi yaparken bi kötü oldum iğneyi ne ara yaptı hatırlamıyorum kulaklarım tıkandı uğultu gibi geçmedi kafam dondu sanki bedenim bi tuhaf oldu tansiyon kullandığım ilaçlar galan olabilir diye araştırdım ama başına böyle bi durum gelen var mı merak ediyorum ilk defa böyle birşey yaşadım

Maşallah Allah bağışlasın bu aşamadan sonra çocuk sahibi olanları görünce çok mutlu oluyorum
Günde 3 tane iğne yapıyorum ekstra ilaçlar ama bu sabah iğnemi olmak için uyandığımda bi iki üç dk sonra ayaktaydım eşim iğnemi yaparken bi kötü oldum iğneyi ne ara yaptı hatırlamıyorum kulaklarım tıkandı uğultu gibi geçmedi kafam dondu sanki bedenim bi tuhaf oldu tansiyon kullandığım ilaçlar galan olabilir diye araştırdım ama başına böyle bi durum gelen var mı merak ediyorum ilk defa

Bide tutunma kanaması diyorlar gözüm sürekli onu arıyo pozitifi gördüğünüzde bunu yaşamışmıydınız

Evet ilk ikisi tutmadı bi daha aynı hayalkırıklığını yaşarım diye çok korkuyorum hiç bi belirtide aramıyorum kendimde kullanılan ilaçlara bağlıyorum herşeyi sizde belirti varmı ne hissediyorsunuz
Valla bende hıcbırsey hıssetmıyorum dınlenıyorum sadece goguslerımde hafıf agrı var oda progestandan oluyor buyuk ıhtımal sızın problem neydı dıger ıkısı neden tutmadı bırsey dedılermı bana bu sefer serumda taktılar

Valla bende hıcbırsey hıssetmıyorum dınlenıyorum sadece goguslerımde hafıf agrı var oda progestandan oluyor buyuk ıhtımal sızın problem neydı dıger ıkısı neden tutmadı bırsey dedılermı bana bu sefer serumda taktılar
Hipo hipo hastası diye geçiyorum ben ilaçla adet oluyorum yumurtalıklarım bu sebepten tembel ve amh düşük 5 yumurtam vardı iki tanesini yücel karaman tarafından transfer olundu sonrasında doktorumu değiştirdim cem çelik doktorum şu an aynı hastanedeler ama farklı çalışıyorlar ona görününce histereskopi olmam gerektiğini söyledi oldum yani önceki doktorumun bunu söylememesi iki embriyomu çöp etti onlar sadece iş gibi görüyorlar ama biz herşeye dikkat ederek umutla çıkıyoruz bu yola sonrasında bi iki ay dinlenme vitaminler derken şimdi çift embriyo transferim oldu ve geriye kalan 1 embriyomu da çözdürmüşlerdi durumuna bakalım diye boş çıktı o yani son şansım gibi çok yıprandık maddi manevi bi daha olmazsa nasıl devam ederiz bilmiyorum

Bide tutunma kanaması diyorlar gözüm sürekli onu arıyo pozitifi gördüğünüzde bunu yaşamışmıydınız
Canım oğlumda transferin ilkmgünü pembe leke geldi kesildi sonrasında 5. Gün kahve rengi leke gelmişti 3 ay devam etti. Yazın yaptığım transferde hiç lekelenme olmadı sonuç negatifti ama oğlumda da bu formda konuşurken hiç belirti lekelenme olmadan benimle pozitifi alanlar vardı bu transferimde dün yani transfer sonrası 1. Günde kahve leke geldi yine ama işlemden dolayı olabilir dün gece biraz çok hafif kaşık ağrısınoldu çok hafif. Onun dışında hiç bir belirtimyok bende de

Back
X