• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Hipo hipo hastası diye geçiyorum ben ilaçla adet oluyorum yumurtalıklarım bu sebepten tembel ve amh düşük 5 yumurtam vardı iki tanesini yücel karaman tarafından transfer olundu sonrasında doktorumu değiştirdim cem çelik doktorum şu an aynı hastanedeler ama farklı çalışıyorlar ona görününce histereskopi olmam gerektiğini söyledi oldum yani önceki doktorumun bunu söylememesi iki embriyomu çöp etti onlar sadece iş gibi görüyorlar ama biz herşeye dikkat ederek umutla çıkıyoruz bu yola sonrasında bi iki ay dinlenme vitaminler derken şimdi çift embriyo transferim oldu ve geriye kalan 1 embriyomu da çözdürmüşlerdi durumuna bakalım diye boş çıktı o yani son şansım gibi çok yıprandık maddi manevi bi daha olmazsa nasıl devam ederiz bilmiyorum
Tuttu bile annesi bebeklerin Allah’ın izni ezan vakti birde inşllah seninle hepimizin ki bizlerle ❤️🥰

Canım oğlumda transferin ilkmgünü pembe leke geldi kesildi sonrasında 5. Gün kahve rengi leke gelmişti 3 ay devam etti. Yazın yaptığım transferde hiç lekelenme olmadı sonuç negatifti ama oğlumda da bu formda konuşurken hiç belirti lekelenme olmadan benimle pozitifi alanlar vardı bu transferimde dün yani transfer sonrası 1. Günde kahve leke geldi yine ama işlemden dolayı olabilir dün gece biraz çok hafif kaşık ağrısınoldu çok hafif. Onun dışında hiç bir belirtimyok bende de
İnşallah güzel sonuçlar alırırız çok zor bi süreç

Ben de transferimi az önce olup çıktım hastaneden.. Transfer sürecim geçen sefere kıyasla çok zordu, zorladı beni yani ama sonu güzel olacak hayırlısıyla inşallah.. 15 Aralık test günüm güzel haberlerimizi de burdan paylaşırız inşallah 🤗

Galıba yasadıgımız hersey progestandan dokunsan aglayacak gıbıyım bendr korkuyorum test gunu napcam bılmıyorum goguslerımde bıle hafıf agrılar var

Hipo hipo hastası diye geçiyorum ben ilaçla adet oluyorum yumurtalıklarım bu sebepten tembel ve amh düşük 5 yumurtam vardı iki tanesini yücel karaman tarafından transfer olundu sonrasında doktorumu değiştirdim cem çelik doktorum şu an aynı hastanedeler ama farklı çalışıyorlar ona görününce histereskopi olmam gerektiğini söyledi oldum yani önceki doktorumun bunu söylememesi iki embriyomu çöp etti onlar sadece iş gibi görüyorlar ama biz herşeye dikkat ederek umutla çıkıyoruz bu yola sonrasında bi iki ay dinlenme vitaminler derken şimdi çift embriyo transferim oldu ve geriye kalan 1 embriyomu da çözdürmüşlerdi durumuna bakalım diye boş çıktı o yani son şansım gibi çok yıprandık maddi manevi bi daha olmazsa nasıl devam ederiz bilmiyorum
Canım benımm evet gercekten cok zorlu süreçler Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah bebıslerımız bıze sımsıkıı tutunurr🤍🙏

Ben de transferimi az önce olup çıktım hastaneden.. Transfer sürecim geçen sefere kıyasla çok zordu, zorladı beni yani ama sonu güzel olacak hayırlısıyla inşallah.. 15 Aralık test günüm güzel haberlerimizi de burdan paylaşırız inşallah 🤗
Şimdiden hayırlı olsun canım ınsallah sımsıkı tutunur bebısın ılk denemenmı

Çok sevindim inşallah güzel mutlu sonuçlar alırız hep beraber 🌸🥰

Nerede vereceksiniz testlerinizi? Aile hekimliğinde geç çıkıyormuş özel hastane de ücreti nasıl olur bilmiyorum
800-1000tl arası özellerde benim paketimin içinde bahçecide var ücretsiz ama oraya gidip verene kadar acaba diyorum önce ogün evde idrar mı yapsamidrarda gördükten sonra mı gitsem

Nerede vereceksiniz testlerinizi? Aile hekimliğinde geç çıkıyormuş özel hastane de ücreti nasıl olur bilmiyorum
Evet sağlık ocağında geç çıkıyo her hastane ücreti farklı oluyo benim hastanemde ücretsiz yapıyorlar doktorlada görüşme fırsatımız olur diye orda yapıcaz

Back
X