• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Hicbir sorun olmaz bende çok merdiven çıktım hemde kaç kere havaalanında valizimi taşıdım eğildim kalktm çok şükür tutundu doktorum o kadar küçük birşey ki rahim şu an çok korunaklı ilerleyen aylarda rahim genişliyor şimdi hiçbir sorun olmaz demişti
Tesekkurler içimi ferahlattınız dinlenerek inip çıkarım artık her gün iğnem var cunku 🙏

Tamam oyle yapayım madem. Bennde 10 gün rapor isteyeceğim doktordan 🙏
O kadar zahmet çekiyoruz ki yani korkuyorum açıkçası.. tamam çok da sakınmamak gerekiyor ama ben biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.. doktorum evde yürüyüş yap yemek yap ama ağır kaldırma temizlik yapma yukarıya uzanma dedi.. ben okulda çok hareketli olduğum için evde kalmam daha sağlıklı olacak.. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..

O kadar zahmet çekiyoruz ki yani korkuyorum açıkçası.. tamam çok da sakınmamak gerekiyor ama ben biraz daha hassas olmak gerektiğini düşünüyorum.. doktorum evde yürüyüş yap yemek yap ama ağır kaldırma temizlik yapma yukarıya uzanma dedi.. ben okulda çok hareketli olduğum için evde kalmam daha sağlıklı olacak.. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah..
Bence de bu süreçte herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı. Kimi full yatarak iyi hisseder kimi sıkılır rutine dönerek iyi hisseder kişisel tercih meselesi bende biraz yavaşlayarak geçirmeyi planlıyorum. Ortak olan sanırım ağır kaldırmamak uzanmamak çok eğilmemek. Bir de kabızlık meselesi var ondan da çok korkuyorum cunku fitil şimdiden düzenimi bozdu

Teşekkür ederim hepimizin bebeği ya da bebekleri sımsıkı tutunur inşallah 🥰 2 sene önceydi ilk transferim tuttu fakat kalp atışı olmadı kürtaj oldum bu 2. Deneme 2 embriyo transfer edildi rahim ağzım çok gerideymiş ve çok darmış çok zorladı doktoru biraz modum da düştü transfer sırasında ama çok şükür şu an bebeklerim içerde 😍
Yaa ne guzel canım saglıkla kucagına al ınsallah bendede aynı problem var malesef bu sefer bende anestezılı olmak zorunda kaldım ılkınde cok acı cektım katater gırmıyordu

Merhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz 🤍🤩🌺
Merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım bu arada

Benimde 4 aralıkta transferim inşallah ikinci tüp bebek denenem ilki pozitifti ikizlerime hamile kaldım ve 22. Haftada erken doğum ile kaybettim 2 yıl sonra cesaret bulup tekrar denemek istedim. Her şey gönlümüzce duamızca olur inşallah. Deneyimli olarak bile çok daha korkan bir kadın oldum.
Allah yardımcınız olsun inşallah tutar bebeğiniz kucağınıza sağlıkla alırsınız ben kendimi yanlız hissediyordum megerr benim gibi anne olmak için mücadele eden ne çok bayan var Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım bu arada
Merhaba canım hıc kendını strese sokma hersey guzel ılerler ınsallah sana bazı ılaclar verıcek yumurta buyutucu ıgneler ama korkma ıgneler kolay canın acımıyor yumurtalar bellı buyukluge gelınce anestezı altında toplanacak hıcbısey hıssetmıyosun kısa surelı bı ıslem sonra laboratuvar kısmı baslıyor esınden sperm alıp yumurtayla spermı bırlestırıyorlar sonra beş gun takıp edıyorlar besıncı gune ulaşanlar en ıyıler oluyor sonra onları dondurup rahmın hazır oldugunda transfer oluyorsun ınsllah tek seferde nasıp olur canım Allah hepımızın emeklerını boşa cıkarmasın maddı manevı zor gercekten

Bence de bu süreçte herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı. Kimi full yatarak iyi hisseder kimi sıkılır rutine dönerek iyi hisseder kişisel tercih meselesi bende biraz yavaşlayarak geçirmeyi planlıyorum. Ortak olan sanırım ağır kaldırmamak uzanmamak çok eğilmemek. Bir de kabızlık meselesi var ondan da çok korkuyorum cunku fitil şimdiden düzenimi bozdu
Kabızlık konusunda zor duruma düşerseniz bi şurup var doktorunuza sorarsanız yardımcı olur ben transferimden önce komposto yapmıştım çok iyi geliyo diye gerçekten etkisini gördüm hiç rahatsız olmadım sağlıklı da öneririm

Merhaba bende ilk kez tüp bebek yaptırcam devlette yaptırdığım için hızlı ilerlemiyor oyüzden haftaya cuma ofis diye bi randevum var kamarayla bakacaklarmış sonrada galiba toplama işi ben hiç bilgim yok açıkçasını yakınlarımada soramıyorum sadece eşim ve ben biliyoruz Banada yardımcı olurmusnz bilgi veririmsinz Ankara’dayım

Rahat olun rahatlıkla ilerlesin inşallah bizde kimseye söylemedik ablamlar annem biliyordu eşimin tarafı hiç kimse bilmiyo gerekde duymadım

Kabızlık konusunda zor duruma düşerseniz bi şurup var doktorunuza sorarsanız yardımcı olur ben transferimden önce komposto yapmıştım çok iyi geliyo diye gerçekten etkisini gördüm hiç rahatsız olmadım sağlıklı da öneririm
Annem de gelirken bi sürü komposto filan getirmiş artık onlara yüklencez demek ki 😂

Annem de gelirken bi sürü komposto filan getirmiş artık onlara yüklencez demek ki 😂
Ahh anneler her şeyi bilirler benimkiler uzak kendi işimi kendim gördüm yani transferden önce içmeye başladım hergün yarım litre kadar içiyorum çok rahat geçti bi önceki transferimde yapmadığım için pişman olmuştum tavsiye ederim

Ahh anneler her şeyi bilirler benimkiler uzak kendi işimi kendim gördüm yani transferden önce içmeye başladım hergün yarım litre kadar içiyorum çok rahat geçti bi önceki transferimde yapmadığım için pişman olmuştum tavsiye ederim
Transferden önce mi Kays’ı kompostosu içmek lazım

Merhaba canım hıc kendını strese sokma hersey guzel ılerler ınsallah sana bazı ılaclar verıcek yumurta buyutucu ıgneler ama korkma ıgneler kolay canın acımıyor yumurtalar bellı buyukluge gelınce anestezı altında toplanacak hıcbısey hıssetmıyosun kısa surelı bı ıslem sonra laboratuvar kısmı baslıyor esınden sperm alıp yumurtayla spermı bırlestırıyorlar sonra beş gun takıp edıyorlar besıncı gune ulaşanlar en ıyıler oluyor sonra onları dondurup rahmın hazır oldugunda transfer oluyorsun ınsllah tek seferde nasıp olur canım Allah hepımızın emeklerını boşa cıkarmasın maddı manevı zor gercekten
Allah razı olsun bilgi verdiğiniz için evet çok zor heleki içine atıp yıllarca hasret çekmek çok zor allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah

Allah razı olsun bilgi verdiğiniz için evet çok zor heleki içine atıp yıllarca hasret çekmek çok zor allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah
Amınn canım benımm 🙏🤍

Bende gerek duymadım peki sizin ilkindemi ttutu nerde yaptırdınız
Ne yazıkki 2 transferim negatif bu 3. Çift embriyo oldu bakalım nasipse inşallah tutunurlar brüksel tüp bebek merkezinde ilk iki transferim yücel karaman bu transferimde cem çelik doktorum

Transferden önce mi Kays’ı kompostosu içmek lazım
Ben bir iki gün önceden başladım araştırdım hiç bi zararı yok faydalı diye sıvı şeylerde tüketin sıcak çorbalar ama kabızlık yaşarız diyorsanız bana bi şurup önerdiler kullanabilirsin diye şeker hastası değilsen kullanabilirsin dediler ama ihtiyaç duymadım çok şükür küçüklüğümden beri şurup içemediğim için böyle önlem aldım 🤭

Ne yazıkki 2 transferim negatif bu 3. Çift embriyo oldu bakalım nasipse inşallah tutunurlar brüksel tüp bebek merkezinde ilk iki transferim yücel karaman bu transferimde cem çelik doktorum
Rabbim hayırlısını nasip etsin kolaylıkla inşallah güzel haber alırsınız tutar sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun sizin neden olmadı benim ki amh değerim düşük 2 yıldan fazla süre uğraştık olmadı

Back
X