• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

Adet olacak gibi kasık ağrım transfer gününden beri var. 2 aralık çift embriyo transferi oldum. Bugün T+6 erkengebelik testim negatif çıktı. Silik bile değil.
Benimde adet olacak gibi ağrılarım var ilk andan itibaren bel ağrmda var anlamıyorum da benimde t5 . Erken yapmıssınız testi takılmayın ona 5. Günden sonra bthgc kana larışıyor ama laboratuvar ortamında bile anlaşılmayacak kadar 8. Gün yapcam ben kan testi ikizlerimi o zaman öğrenmiştim

Benimde adet olacak gibi ağrılarım var ilk andan itibaren bel ağrmda var anlamıyorum da benimde t5 . Erken yapmıssınız testi takılmayın ona 5. Günden sonra bthgc kana larışıyor ama laboratuvar ortamında bile anlaşılmayacak kadar 8. Gün yapcam ben kan testi ikizlerimi o zaman öğrenmiştim
Burda epey kişi T+5 de bile öğrenmiş üzüldüm görmeniyince ama bilmiyorum inşallah vardır gerçekten zor bi süreç rabbim hepimizin yardımcısı olsun 💝 senin transferin hangi gündü?

Canım kadınlar 🌸 Bende hipo hipo var Kayseri'de bildiğiniz en iyi tüp bebek doktorları kim acaba arayış içerisindeyim de 🙏
Canım Mustafa taş var ben sevmedim ama pozitif alam var. Semih zeki uludağ var görüştüm pozitif izlenim verdi. Gökalp önere gittim tedavi gördüm aşılama ama memnun kalmadım çok çok yoğun mustafa taşta keza öyle. Cemal ünlüye gittim içime sindi onda gördüm tedavi. Bu olmasa Semih zeki uludağı seçecektim

Son düzenleme:
Canım kadınlar 🌸 Bende hipo hipo var Kayseri'de bildiğiniz en iyi tüp bebek doktorları kim acaba arayış içerisindeyim de 🙏
Bende de hipo hipo var benimde 3. Transferim bu ikisi negatif oldu bu transferimin 7. Günündeyim öncekilerinde hissetmediğim belirtiler var iki gece önce uykudan ağrıyla uyandım adet sancısının beteriydi git gide şiddetlenip 8 9 dk sürdü sonra geçti bu günde kahverengi pembemsi lekelenmem oldu göğüslerde hassasiyet bu defa oldu gibi hissediyorum yarın sabah evde test yapıcam 13 de kan vericem bakalım inşallah bu defa nasip olur

Bende de hipo hipo var benimde 3. Transferim bu ikisi negatif oldu bu transferimin 7. Günündeyim öncekilerinde hissetmediğim belirtiler var iki gece önce uykudan ağrıyla uyandım adet sancısının beteriydi git gide şiddetlenip 8 9 dk sürdü sonra geçti bu günde kahverengi pembemsi lekelenmem oldu göğüslerde hassasiyet bu defa oldu gibi hissediyorum yarın sabah evde test yapıcam 13 de kan vericem bakalım inşallah bu defa nasip olur
Sizi de listeye ekledim sonuç bekleyenlerden olarak

Nasıl ekleniyor olur. Benim 5. Gün embriyosu
ben ekleyeceğim sizi. Ne zaman test gününüz embriyo kaliteniz belli mi

Back
X