1,5 ay sonra engeli açtı ama neden ?

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
kızlar eski sevgilimle 1,5 ay once ayrıldık.bana göre saçma sapan nedenlerle o istedi ayrılığı.daha once arardım bu zaman dılımınde hiç aramadım.kavga sırasında benı faceden sılmesını solemstım o da saolsun kırmadı sildi :) daha sonra facesını dondurdu,sonra açtı,açınca da beni engelledi,o zamandan beri engellıydım.bugun baktıgımda engeli açmış. sizce sebebi nedir ? not sadece merak , bide 1,5 yıllık sevgılıydık.)

bişey olduğundan değil bence erkeklerin ruhsal açıdan dengesizlikleri bu klasik bir olgu. merak edip bakmıştr değişip değişmediğine yada resmine bakmak istemiştir. fazla da bişey bekleme bence çünkü başka türlü olsaydı sadece engeli kaldırmaz mesaj da atardı diye düşünüyorum..

bir şey beklediğimden değil niye engellıyor nıe engelı kaldırıo cocuk muyuz sanki

bencede meraktandir ve tavsiye istiyormusun bilmiyorum ama bisey ekliyim
bundan sonra olmasini istiyorsan sadece engeli kaldirmasi yetmesin sana arayip
sorsun baya bir pesinde kossun, bunlardan sonra beni sebebsiz bir neden yüzünden
birakan birine bir sans daha vermelimiyim diye düsünebilirsin :44:

bir şey beklediğimden değil niye engellıyor nıe engelı kaldırıo cocuk muyuz sanki

Profiline bakmak istemiştir. Engelini kaldırdıgın birini 48 saat içinde tekrar engelleyemiyosun sanırım. Engeli kaldırıp bakıp geri engellemeyi düşünmüştür. Sen de o dilimde denk gelmiş olabilirsin. Özlemeye başlamıştır. Evet erkeklerde biraz geç düşüyor jeton..

Boşver sen bunları düşünme.Ayrılıp aramamayı başardıysan aynen devam canım :)

yok cnm artık barısmak olmaz zaten ama egolarımı tatmın etmek ıcın acıkcası gerı donsun surunsun ıstıyorum ama barısmak olmaz:)

yok cnm artık barısmak olmaz zaten ama egolarımı tatmın etmek ıcın acıkcası gerı donsun surunsun ıstıyorum ama barısmak olmaz:)

anladim canim, bence dönebilir pisman olmustur bile,
senin bu kesin tavrini beklemiyordu sanirim, dönerse
bunun tadini cikar onu döndügünede pisman et o zaman

1,5 aydır aramadım daha da aramam :) merak ettiğim amacıydı sadece ınsanlar ayrılabılır sılınedebılırım ama engelleme,engelı açma da nedir yahu çocuk mu buyutuyoruz :)

1,5 aydır aramadım daha da aramam :) merak ettiğim amacıydı sadece ınsanlar ayrılabılır sılınedebılırım ama engelleme,engelı açma da nedir yahu çocuk mu buyutuyoruz :)

Demek ki ayrılmakla doğru kararı vermişsin olgunlaşamamış :)

erkekleri anlamaya çalışma anlayamazsın :)) ben anlamaya çalışmayı bırakalı çok oldu. neden niye falan diye de düşünme merak eder açar bakar bi bakmışsın sonra yine engellemiş

ben senin yerinde olsam ben engel koyardım engelim kalktığı anda ve onun yaptığı gibi bi açıp bi kapatma falan da yapmazdım ebediyen engelli kalırdı :)) hem adını yazar yazar bulamaz aa engelini kaldrdığım gbi o engellemiş beni bak görüyomusun der sinir olurdu ben de onun sinir olmasından haz duyardm

kötü müyüm ne :/ :)

Tipik erkek profili
Benim eski sevgilim nişanlanmasına hatta sonrasında evlenmesine rağmen halen aynı şeyi yapıyor..bi engelliyor bi engeli kaldırıyor..o yüzden takma canım boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…